Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ann je napisal/a:
Jankica, prosim za elektronsko obliko knjig (baje je zdaj nova izpopolnjena verzija), ker sem svoje posodila bratu, ki se še odloča ali bi začel al ne, zato jih še ne morem zahtevati nazaj.

Ann, jaz ne vem, če sta e-knjigi že v novi izpopolnjeni verziji, sem ti jih pa vseeno poslala. 

jankica
Punce, vsem res najlepša hvala. Zlate ste. Danes sem kar dobre volje, včerajšnji dan je lepo minil. Vaga je na 90,0, upam da bo jutri spredaj osmica. Vesela sem, da sem se končno odločila, ker to stanje 90-92 kg je res že malo predolgo trajalo in bi lahko začela obupavati in se rediti. Tudi pri aerobiki in pilatesu že čutim napredek. Lepo se imejte! ann
Jankica tudi jaz bi imela izvod e-kjige sam povej kak do njega pridem.Sem imela knjigo pa ne vem več kje je saj sem jo morala skoz posojat. LP! darja-
Ann, bravo! Samo, če se boš tehtala vsak dan, je dobro vedeti da lahko tehtnica pokaže tudi do pol kg v plus in lahko izgubiš voljo, vsekakor pa te številka spravi v slabo voljo. Jaz se tehtam po vsakem vitaminskem dnevu. in če je vedno za pol - 0,8 kg minusa sem zelo vesela, ker to nanese v 30 dneh okrog 4 kg-6kg. Kar pa sploh ni malo. Vedno si predstavljam koliko je to mesa pri mesarju. Moj največji indeks telesne mase je bil 33.4. Danes je 27,8. Rada bi pa prišla na 24. So me pa kar dobro gnojili da sem zrasla do 182 cm. Nekaj me zanima: kako pripravljate kus-kus. Bi ga danes imela za kosilo pa ga še nikoli nisem kuhala . Hema

Darja-, ti bom poslala na zasebno sporočilo. Za vse ostale, ki pa Kulinarično Slovenijo samo prebirate, niste pa včlanjeni, nam lahko pišete na

3mdforum@gmail.com

Hema, jaz kus-kus stresem v vrelo slano vodo, premešam in pustim, da se napoji. Posebej zdušim zelenjavo in hajd na krožnik. Zraven pa še solata, pa je.

jankica
Jankica hvala zelo sem ti hvaležna . ČAO! darja-
Jankica, hvala za nasvet. Naredila tako. Zraven pa zdušila zelenjavo-bučke, papriko, korenjček in je bilo super. To bo še kdaj na jedilniku. Zdaj pa na deo. Lepo se imejte. Hema
Haj! No to je pa sedaj tisti forum ki mi je bil pisan na kožo. Res ste se raspisale. Ann tudi jaz ti želim obilo izgubljenih kilogramčkov. Jaz sem se odločila da do vodnega dne ne stopim na tehtnico. Ja vodni dan! Meni ni do sedaj nikoli povzročal kakšnih večjih težav. Je pa res da si na ta dan privoščim običajno skodelico zelenega čaja ali metinega brez dodatkov seveda, da dobim v telo vsaj nekaj toplega. Danes imam OH dan in privoščila sem si zelenjavne raviole z omako iz paradižnika in oliv. Samo ne vem kaj bom jedla zvečer, ker sem v službi pa ni nič kaj pametnega. Upam da bo vsaj kakšna dobra sladica za malico. Lepo popoldne! any
Any danes za kosilo sem si naredila gratinirane jurčke ...............odlično,če imaš še kakšno idejo za B dan mi jo prosim napiši. Še enkrat hvala. Lep dan vsem Nataša
Živjo punce, no tudi meni je tako dobro razpoloženje na forumu zelo zelo všeč. Korenzu, naj ti povem da sem v tem tednu uspešno preživela prvi vodni dan (torek), danes zjutraj pa me je tudi nekaj imelo, da bi se držala lune, tako da,... Še kar nekaj ur današnjega dne je pred mano, zato vseeno upam, da mi bo še en vodni dan uspel. Tako da se bom po vsej verjetnosti jutri zjutraj prvič stehtala. Me prav zanima, kako kaže; po hlačah sodeč kar v redu. Si mi pa naredila skomine - tudi jaz imam zelo rada metin čaj - morda danes za "večerjo" :) Lep pozdravček vsem, Anetta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti