Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jutro, čestitke Ann, zdaj bo šlo samo še navzdol, boš videla! Kristalka, kako ti je šla "vodna luna"? Jaz nisem čisto 100% zdržala, popoldan sem pojedla jabolko, je bil želodec preglasen, tako da je bilo že malo nerodno:) Imamo lepo, sončno jutro, zgodaj sem že tekla, tako da sem polna enrgije. Želim vam lep dan, uspešno hujšanje LP darkad
Haj! Ker imam danes dopoldan obveznosti se ne bom veliko razpisala ,sam napišem ,da je pecivo uspelo .Danes imam sadni dan pa bom na jabolkih,ker mam ene ,ki jih imam zelo rada.Zdaj pa šibam v Celje po očeta,ki je v bolnic. Lep dan!!!!!!!! darja-
haj! Čestitke Anetta za vodni dan in to dvojni. Kapo dol! Kristalka res si karakter da zdržiš 3 mesece pa potem še 3 mesece vzdžuješ in takoj ponoviš dieto. Res si nam lahko za zgled ! Danes sem na sadju. Za kosilo sem si pripravila čežano popoldan pa bom odnesla v službo kar 100% sokove in se bom malo nacejala. Lep dan! any
Zdravo! Punce, takšno dobro vzdušje je tukaj na forumu, da nam gre ločevanje kar dobro od rok, da je veselje! Tudi jaz sem danes na zeljenjavnem dnevu. Ali ima katera kako dobro idejo za današnje kosilo - doma imam namreč še nekaj zelenih bučk. LP vsem! Anetta
Ojla! Sem tako vesela, da nam vsem skupaj tako dobro uspeva ločevanje, le da enim malo bolj! Jaz imam danes strašno slabo vest! V službi smo imeli praznovanje roj. dneva in sem pojedla kar dva kosa pice! Groza! Mogla bi pa kak krompirček al pa riž. Za kazen bom tekla ne eno, ampak dve uri! Samo se nisem mogla zadržat, je bil preveč mamljiv vonj. Najbrž se ostale bolj striktno držite, a ne? Kristalka tebi pa vse čestitke! Bravo! EditaS
Zdravo! Punce, takšno dobro vzdušje je tukaj na forumu, da nam gre ločevanje kar dobro od rok, da je veselje! Tudi jaz sem danes na zeljenjavnem dnevu. Ali ima katera kako dobro idejo za današnje kosilo - doma imam namreč še nekaj zelenih bučk. LP vsem! Anetta
LP! Anetta,če bi rada jedla dobre bučke,si jih prepraži.Jaz na žlici olivnega olja prepražim eno veliko čebulo.pa malo paprike,pol zelenjavne kocke ,pa rdečo papriko v parhu,ko boš to zdušila,dodaj naribane bučke pokuhaj in omaka je pripravljena.Da se ti bučke ne razkuhajo ,jih malo okisaj predno jih daš kuhat....To je zelo dobra omaka,na žalost pa zraven paše pire krompir,ki ga ti ne smeš danes jesti.Jaz danes jem sadje in sem tako lačna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČAO! JOJA KO SE BOŠ PRIKLOPLA ,NAPIŠ KEJ. Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 12. okt 2007 15:14:34

Anetta, samo na hitro, ker se bom drugič bolj na dolgo oglasila, ker sprašuješ za zelene bučke, kako naj jih narediš. Jaz jih naribam, seveda neolupljene na rezance in podušim na olivnem olju s čebulo in česnom. na koncu dodam peteršilj. V dvajsetih minutah je narejeno.  Meni so bučke med najbolj priljubljenimi zelenjavnimi jedmi.

Čeprav si kosilo verjetno že pripravila, upam, da sem ti vseeno kaj pomagala, pa za naprej.

lep dan vsem  

emily

darja-, sva istočasno pisali, le jaz sem bila malo počasnejša. A je ta pripis bil namenjen meni? Se opravičujem.

lep pozdrav 

emily
Hvala vsem za čestitke. Ann dobro se spominjaš, res jih imam nekaj žez 50 (+10) ! Darkad, lunco sem ugnala, mi je uspelo. Tehtnica je sicer pokazala 1,5 kg manj, samo to vedno jemljem z rezervo - po izkušnjah bo to čez par dni pomenilo - pol kg. Gremo naprej. Lep vikend želim in naužijte se napovedanega sonca. Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti