Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober dan! Vidim ,da ste vse tako pridne,jaz pa moram danes k tašči na fešto in me je prav strah ,da se bom morala pošteno najesti,ker bo pač tako hotela.Nekomu razlagat ,da si na dieti se pa ne splača,ker te ne upoštevajo,potem pa tisti nasveti"saj,ko boš zbolela,boš pa lahko shujšala.............."Tak je to pri nas. Upam,da bo imela kaj krompirja,pa si bom nadevala poln krožnik,pol bo pa mogoče srečna.Danes je moj škrobni dan. Korenzu,ti že veš,da te potem ,ko se enkrat preveč naješ vse tišči,res pa je da je bolje da se po grehih nekaj dni ne vagamo,kot pravi kristalk. Za danes bo to dovolj,ali pa še zvečer napišem,kaj vse sem jedla.... darja-
Ah,kje pa Kristalka, prav nič me nisi užalila ne skrbi, imaš čisto prav. Zdaj pa grem ven, ker je tako lepo vreme. Sem imela delovno nedeljo in sem šele zdajle prišla iz službe. Mož je za kosilo pripravil prebranac in peso, zdaj pa na zrak. Lepo se imejte. Hema
Dober dan Punce hvala lepa za spodbudne besede. Jutri nimam službe tako,da bom lažje zdržala. Zanima me,glede na mojo službo,ki je večinoma ponoči,če si lahko privoščim kakšen sadež,ker sem čist sestradana. Lepo dan želim! Nataša
Nesty ti kar pojej kak sadež, najbolje jabolko, sicer lahko še skup padeš - tvoja noč pač ni enaka naši. LP Kristalka
Haj! No danes sem bila pa pridkana V celem dnevu sem pojedla samo kosilo. Pažen krompir in radič s krompirjem. Popoldan sploh nisem bila lačna in sem preskočila večerjo. Sedaj je pa itak že toliko ura da mi ne bo nihče več delal skomin. Kristalka tehtnica lepo počiva do 30.10. po vodnem dnevu. Takrat bom tudi lahko ugotovila kako pridna sem bila. Lep začetek tedna vsem in lahko noč! any
Blagor se tebi, ker jaz pa nisem bila nic pridna. Pa sploh ne vem kaj mi je, rekla sem da se bom drzala, pa imamo non stop neke feste pa rojstne dneve, pa v sluzbi skos nosijo sladkarije...tok kil mam da mi je kar slabo, ampak ne vem.,..tri dni sem se drzala, pol pa spet nc...kaj nej zdej..spet od zacetka? Ima katera podobno izkusnjo? Visage
Visage jaz imam podobne izkušnje s tem samo, da sem vedno probavala s temi hitrimi dietami,ki so saj veš, kakor hitro izgubljeni kilogrami tako tudi pridobljeni. Imam pa zelo kritično hčerko,ki mi je rekla,da pa res moram nekaj naredit s tem svojim telesom z eno besedo,da sem grozna. Ona je pri svojih 17-ih letih zelo disciplinirana,vsak dan telovadi, zadnji obrok ima do 18 ure. Potem mi je našla ta forum in moram priznat,da mi je v veliko pomoč ostalo pa saj veš .....velika volja. Želim ti veliko uspeha in predvsem volje. Lahko noč Nataša
Ja saj vem,..ampak saj jaz bi rada, ampak ko sem lacna se kar nekaj zgodi z mano..kot da nimam besede pri svojem telesu..telo kar samo hoce..pa sem dve leti nazaj 10 kil shujsala z 3md, do danes imam pa vse nazaj in se eno kilo vec..sploh ne vem no..danes mi je pa res hudo in se slabo pocutim in moram nekaj naredit vsak cas. Visage
Punce, ko boste začutile da ste lačne in da vam nekaj manjka, in ni še čas za obrok, hitro spijte kozarec vode, če še to ne zaleže, si skuhajte čaj. Meni to pomaga in me mine tista lakota. To se tudi meni dogaja zdaj na začetku, pol pa kokr se spomnim se telo navadi in naj ne bi več smelo biti teh napadov lakote. ann
Visage, draga moja, jaz sem na istem :(((((((((((( To dieto sem delala že 3x (se mi zdi) in izgubila zelo lepe kilograme, a so se vsi vrnili. Zadnje leto nisem bila nič disciplinirana, dodatek 5 kg pa sem dobila z živciranjem zaradi pisanja diplome. Zdaj imam več kg kot sem jih imela, ko sem prvič začela s to dieto. Nekaj moram narediti s sabo, ker se ne počutim dobro. Okorna sem, brez energije, jezna nase. Danes sem prebrala nekaj zadnjih strani, da bi me navdahnile z novo energijo in močjo za odločitev. In že čutim, da prijema Vesela sem, da ta stran o dieti še vedno deluje. Še vas bom spremljala. LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti