Ločevanje živil 90. dni - 5. del

LP! Vesela sem ,da nas je toliko in ,da je še katera začela isti dan kot jaz (Visage).Priznam ,da mi je bil prvi dan težak ,sploh pa zato ,ker sem za večerjo morala narediti pizzo. Danes dopoldan sem pa spet sama doma tako da si bom umislila nekaj za kosilo ,kar jem samo jaz. Nesty ,če ne ješ mesa pa napiši ali ješ mlečne izdelke kot so sir,jogurti .... Na ta način se da marsikaj narediti. Kako pa se rekreirate? Jaz več časa kot sprehodit psa skoraj nimam. darja-
Darkad hvala za povezavo, to sem iskala. Vse nove, priporočam poglejte si to stran, ni veliko, je pa kar nekaj idej in vse so opremljene s slikcami. Nesty, jaz sem v zadnjem mesecu velikokrat na B dan jedla pražene gobice z jajčko ali pa bučke z jajčko. Tudi zelenjavne omlete pridejo v poštev. Hema, mogoče se vam pa enkrat pridružim. Zaenkrat samo ločujem, ne držim pa se striktnega zaporedja. Pa zvečer grešim..... Lep dan želim vsem skupaj, SMILE28
Darja jem vse mlečne izdelke samo sirčkov in jogurtov sem se malo naveličala zato bi rabila še kakšno drugo idejo. A na B dan lahko jemo gobice? Kar se pa tiče rekreacije telovadim doma,kupila sem si leg magic in vitalner. Danes sem na sadju .....moj najljubši. Lp Nesty

Pozdravljene (po dolgem času )

Če katera nima Rininih knjig 90-dnevna ločevalna dieta, nam lahko piše na naš e-mail

3mdforum@gmail.com 

in vam jih bomo posredovali v elektronski obliki.

Aja, pa dobrodošle vse nove, posebej pa pozdravljam "stare sablje", predvsem Gorenjke.

Čau, čau!

jankica
LP! Ja vem,če ni idej pa postane enolično ,pa si naredi kakšno omleto s sirom,jaz zelo rada jem kuhana jajca na solati s čebulo in papriko,pa žvrkljana jajca s sirom so tudi dobra. Jaz si bom sedajle skuhala gobe in krompir.Imam dopust tak ,da imam čas,ko pa bom šla v službo ,pa si hrano nesem s seboj. Upam ,da mi bo uspelo,ker imam že kar neki poskusov za sabo pa vedno pride kaj vmes. Zoprno je ker moram kuhat še za sina in moža ,pa eden ne je to drugi to...tak da včasih skuham tri različne stvari. Leg magic je tisto kar je sedaj na reklami a ne? Jaz imam orbitrek in sobno kolo.Kolo je pri mami orbitrek pa je bil do danes prašen......... Lp darja-
Haj! Darja, če nisi uporabljala orbitreka ali kolesa meni vrjemi da tudi leg magica ne boš. Sem ga kupila in tudi prodala naprej. Če mene vprašaš je to za mučenje živali. Jaz sem zdržala na njem 2 minuti in sem mislila da mi bo potrgalo notranji del stegen. Na orbitreku z lahkoto zdržim 20 min. Leg magic sem prodala ker sem imela drugačne predstave o njem. Mislila sem da bom to res lahko počela vsaj 10 min na dan. Ni šans!!!! Tako da se mi je zdelo nesmiselno da mi stoji v kotu za obešanje perila. Raje si bom kupila izboljšano verzijo orbitreka, ker je moj res že totalno zastarel. Nesty poizkusi kdaj narediti na B dan gratinirane jurče s sirom. Popražiš jurčke na česnu in čebuli dodaš žlico kisle smetane, petršilj, malo bazilike, poper. Vse skupaj daš v keramično ali glineno posodo (primerno za lazanjo) posuješ z poljubnim sirom in zapečeš na najvišji temperaturi samo toliko da se sir dobro stopi. (cca. 3min). Zraven skledo solate. Jed je zelo nasitna, zato pa še dobra po vrhu. Jankica kje se pa ti potikaš? A še vedno ohranjaš svojo vitko postavo? Ja Darkad spomladi sem obupala. Preveč sem grešila, kile so kar stale učinka in volje ni bilo pa sem vrgla puško v koruzo. Sedaj upam da bo drugače ker sem se tudi malo bolj zdisciplinirala in preprosto ne grešim več toliko. Tudi počutje je neprimerno boljše kot spomladi. No sedaj pa grem nekaj spacat za kosilo! Vrjetno si bom pripravila riž z popečenimi bučkami. Njami!!!!! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 10. okt 2007 12:00:53

Nesty, gobe, so nevtralno živilo in jih lahko ješ vsak dan. Na B dan na primer z jajci ali smetano, na Š dan z rižem, ajdovo kašo, na OH dan lahko na pici, na sadno-zelenjavni dan pa v zelenjavni juhi za kosilo ali pa kisle gobice v solati. Če pa misliš tiste sladke in pregrešno dobre gobice, pa za večerjo na OH dan .

Darja-, jajca in sir sta res B živili, toda pri dieti jih ni dobro uporabljati hkrati. Omlete pa so bolj za OH večerje, ker vsebujejo (največkrat) jajca, mleko, moko.

Any, nič se ne potikam, sem, kjer sem bila (mislim na lokacije, ha, ha). Svojo postavo pa sem malo okrepila, saj veš kam, če si preveč na riti . jankica Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 10. okt 2007 11:59:15
LP! Spet vem nekaj novega ,pa jaz sem v 1. krogu grešila tudi tako ,da sem vedno za večerjo jedla tudi kruh.Danes je moj drugi dan .Skuhala sem si gobe in krompir pa še okisala sem z kisom. Bilo je super. Korenzu orbitrek imam že ene 3 leta ,takrat sem kupla tistega PLATINUM ko je bla reklama ,da je najboljši. Tudi cena je bila malo višja ,kot pri ostalih,ampak je še vredu .Še skup stoji.... darja-
Še nekaj sem se spomnla. A je katera slučajno od vas kupila SAUNA BELT? To je tudi ena taka zadeva ,ko pademo na "mino". Jaz ga takoj nisem začela uporabljat pol pa je bil nekaj časa vredu,ko pa je potekla garancija pa se mi je čist skup zlepil učinka pa ni blo nobenga ,še potila se nisem sam peklo je...Sem poskusla da bi zraven telovadla pa ne moreš ko si v elektriko "vštekan". darja-
Čau! Sm na novo tuki! Ko sem glih prebrala o Sauna beltu sm se mogla prjavit:) Ja mene so tut na... U glavnem še spotiš se ne pod tisto "čudežno" rečjo. Sam ko smo ženske naivne in bi kuple use, da bi čim prej shujšale! Fino a ne? Še eno vprašanje: koliko naj bi shujšala v dveh tednih? Jaz imam danes 17.dan namreč, štartala sm z 68kg, danes pa jih imam ok. 65, kjub temu, da redno telovadim (fitnes). Sporočilo je spremenil(a) EditaS dne 10. okt 2007 13:17:02

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti