Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Pozdravljene (po dolgem času
)
Če katera nima Rininih knjig 90-dnevna ločevalna dieta, nam lahko piše na naš e-mail
in vam jih bomo posredovali v elektronski obliki.
Aja, pa dobrodošle vse nove, posebej pa pozdravljam "stare sablje", predvsem Gorenjke.
Čau, čau! ![]()
![]()
Nesty, gobe, so nevtralno živilo in jih lahko ješ vsak dan. Na B dan na primer z jajci ali smetano, na Š dan z rižem, ajdovo kašo, na OH dan lahko na pici, na sadno-zelenjavni dan pa v zelenjavni juhi za kosilo ali pa kisle gobice v solati. Če pa misliš tiste sladke in pregrešno dobre gobice, pa za večerjo na OH dan
.
Darja-, jajca in sir sta res B živili, toda pri dieti jih ni dobro uporabljati hkrati. Omlete pa so bolj za OH večerje, ker vsebujejo (največkrat) jajca, mleko, moko.
Any, nič se ne potikam, sem, kjer sem bila (mislim na lokacije, ha, ha). Svojo postavo pa sem malo okrepila, saj veš kam, če si preveč na ritiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Svaljki v curry omaki z ohrovtom

Orehova rolada