Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla, še ena stara hujšarica se javlja na raport: pred dvemi leti uspel 1. krog, od takrat že najmanj 5 poskusov 2. kroga ampak več kot 14 dni nisem uspela zdržat. V dveh letih + 6 kg. Oglašam se iz razloga, ker bi rada prišla do receptov, ki ste jih nekatere izmed hujšaric tako pridno prispevale in sortirale po dnevih. Tam so jedi po dnevih - npr. za beljakovinski dan... in bi tudi nove hujšarice dobile kakšno dobro idejo. Pa še slikce so bile zraven. Najbolj pridna je bila Encijan, ki pa ima trenutno drugo delo in nima časa za forum. Ali katera ve, kako se pride do te strani? Marjetka Cvetka, kje si? Pridne bodite in železno voljo vam želim, SMILE28
LP! Hvala za dobrodošlico.Jaz sem se že najedla dušenega mesa in zeljne solate.zdaj pa grem sprehodit psa.Sem na dopustu ves teden tak ,da je pravi čas da začnem s svojim hujšanjem .Sem pa se tudi odločila ,da bom več na svežem zraku,kar bo vesel moj pes. Kateri dan je tvoj,a si tud med začetniki ? LP! darja-
Haj! No pa sem po kosilu. Zelenjava je bila njami tako da jo priporočam še komu. Smaile28 lepo pozdravljena spet med nami. Tudi jaz sem izgubila slred za stranjo 3MD. Če sem izkrena sploh ne vem če se obstaja. Ti pa predlagam da vtipkaš na googlu samo 3md in ti vrže ven cel kup strani kjer imaš jedilnike. Sem ravno poizkusila. Gesla in strani bi pa morala imeti Jankica ali Marjetka cvetka, pa jih nič več ne zasledim. Lep popoldan vam želim, zdaj pa v službo, groza , zunaj je pa TAKO lepo vreme! any
Vsem skupaj lep pozdrav, forum je spet zaživel - bravo, čestitam vsem, ki ste na novo in vsem "starim" za pametno odločitev! Korenzu, medve sva skupaj začeli prejšnji krog, potem si pa kar izginila, zdaj vem zakaj. Jaz sem še vedno na "vzdrževanju", kilogrami so se mi lepo ustavili pri 72, še vedno vsako jutro prehodim 4 km, 2x tedensko pa tečem malo daljšo turo. Za tiste, ki ne veste:) - v letu in pol sem shujšala dobrih 30 kg s pomočjo 3MD, zato vas vse podpiram in kdaj pa kdaj bom napisala kaj vzpodbudnega. Pomembno je vztrajati! Pri obrokih ločujem, vendar ne tako zelo strogo, tudi kakšen zajtrk pojem (polnozrnato žemljico ali kosmiče ali kaj podobnega), kosilo poskušam pojesti ob primernem času, zvečer pa kaj bolj lahkega. Zaenkrat mi tako ustreza, bi rada še par kilc shujšala, vendar se bom odločila, ko bom pripravljena. Dodajam link do receptov za 3MD o katerem ste spraševale zgoraj, veselo in dobro kuhajte, mogoče še katera doda kaj novega. http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548786/ Veliko uspeha in lep dan! LP darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 09. okt 2007 13:47:08
Pozdravljene! Any, pa si me res prehitela. Veš sem delala zjutraj. Še jutri zjutraj potem pa popoldne in potem se mi vse zmeša. Samo, sem trmasta. Včerajšnji dan je bil super vendar sem bila danes dopoldne takoooo lačna...ampak jaz sem trmasta. Delam v trgovini in predstavljajta si danes zjutraj ko sem iz peči potegnila sveže pečene, rahlo zarumenele, dišeče kajzarice. Groza. Pa sem zdržala do 14h ko sem prišla iz službe in naredila kosilo: piščančja nabodala in solato. Darja, dobrodošla, se bomo skupaj trudile! SMILE28, poznam tisto ko držiš 14 dni, potem je pa kakšen rojstni dan ali dopust ali.....vglavnem, se najde izgovor. Pridruži se nam. Darkad, tebi pa čestitke za vse izgubljene kg. in še naprej veliko uspeha pri vzdrževanju. Lep dan ! Hema
Lep pozdrav vsem, več nas je, lažje nam gre:) Korenzu, tudi jaz oz. jaz in stara mama sva imeli danes meso. Z veliko skledo domače solate, pa pečene bučke. Sicer mi meso sploh ne paše, ampak ta puran danes... Je bil pa za umret dober. In ja, ne moti me če mi rečeš Evo:) Darkad, najlepša hvala za link z recepti. Videti so okusni, ali ima mogoče kakšna kak recept s tofujem? Bi bila neskončno hvaležna. Šibam se učit, potem pa še malo v hrib. Da pokurim včerajšnji višek fig. Se pa res bolje počutim, figam se bom pa odpovedala za kakšen teden. Ker name delujejo huje kot čokolada- Mam še eno vprašanje za vse, a gledate na to, da so izdelki biološko pridelani ali ne? Meni je film Neprijetna resnica popolnoma spremenila pogled na biološko pridelavo, tako da se v zadnjem času po najboljših močeh trudim, da okolja ne onesnažujem preveč. evilbananabitch Sporočilo je spremenil(a) evilbananabitch dne 09. okt 2007 15:47:20 Sporočilo je spremenil(a) evilbananabitch dne 09. okt 2007 15:59:57
Pozdravljene! Cel roman sem vam napisala, potem sem pa po pomoti vse zbrisala in sem huda.Zato ta trenutek samo da vas pozdravim, povem, da mi gre dobro od rok, lačna nisem,(ravnokar sem kosila meska) in da imam ogromno energije. Javim se vam spet jutri, ko bo kaj zanimivega za pisat, hvala za link o receptih, Hema tebi pa čestitke za vzdržnost ob toplih žemljicah. Bravo.Pozdravljam novinko, kar veselo prični z dieto, ko bodo šli kilogramčki dol, boš pa dobila še večji polet. Kot vse me na začetku. Lep pozdrav vsem, Saša sasa
Hello, sem še ena med vami, ki je danes pričela z dieto...upam,da bom čimmanj grešila, ker moram obvezno shujšati vsaj osem kilogramov...imam jih pa ..raje ne povem PREVEČ V GLAVNEM.. In ker bi rada kmalu imela tudi v prihodnosti ( dve leti ) kakšenga dojencka se ne bi rada na to težo še zredila..tako da mi zazelite VELIKO USPEHA,Jaz pa vam ga vsem enako zelim...kaj vam je bilo najtezje? Imate kaksne dobre recepte, da ni vsak dan oziroma vsak teden enako. Visage
Visage, dobrodošla v "klubu":) boš vidla, da ni tako težko. Jaz se že po 5 uspešnih dnevih počutim neprimerno bolje, pa še sladkarije lahko jem. Receptov je pa v knjigi 90 dnevna dieta čez glavo, tako da bi bilo morda najbolje da si jo kupiš. Mi smo s tabo, boš vidla da bo šlo;) evilbananabitch
Lep pozdrav sotrpinke! Že nekaj časa spremljam ta forum in se mi zdi zelo zanimiv in spodbujajoč. Hujšam sama in nimam nobenega da bi me spodbujal. Sem namreč 23 dan diete in zaenkrat nisem še nič grešila. Moja začetna teža je bila 75 kg in imam željo shujšat vsaj 15 kg. Dame vas bi pa prosila za kakšno idejo glede proteinskega dne,ker namreč ne jem mesa in mi je zmanjkalo idej. LP Nesty Sporočilo je spremenil(a) nesty dne 09. okt 2007 23:18:16

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti