Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Na tem linku najdete obe knjigi o ločevalni in še kaj - mogoče kateri prav pride. Pa srečno http://www.box.net/shared/qac972g7sr Kristalka
Coco chanel: jaz taroka še svoj živ dan nisem igrala, ga ne znam. smrketa
Tako, večerja je za mano. Kos tiramisuja in čokolada. Jutri pa sadje. Sadni dan mi je bil vedno najhbolj všeč, ker ni treba nič komplicirat. In še najmanj krat sem se pregrešila ravno na ta dan. Zdajle grem pa tečt, da se malo pogrejem, ker me zebe -sem ena od tistih, ki imajo nizek pritisk in me zato rado zebe, tek pa požene kri po žilah. Popoldne sem šla nabirat kostanj, ki ga bom lahko jedla šele čez tri dni. Lepo se imejte in lepo začnite delovni teden! hema
Lep pozdrav. Saša, Any, Evilbananabitch, kaj je z vami! Danes smo vse na sadnem dnevu če se ne motim. Kako vam gre? Ko sem pred približno tremi leti prvič sodelovala na tem forumu smo v enem dnevu zapolnile po več strani in takrat sem postala že kar malo odvisna. Danes se pa ni oglasila še nobena. Upam da še vztrajate. Moj sadni dan je minil prav dobro. Ni me nič premamilo. Zdaj pa grem "lavfat". Se pišemo! hema
Moj sadni dan je pa katastrofa. Se komaj pri življenju držim. Imam občutek, da sem zjutraj preveč resno zaštartala, potem sem pa za večerjo pojedla 250g suhih fig. Malo več kot 8:( So bile pa nesramno dobre, zadnje na polici DM-a. Nežveplane, samo zdravje (ampak 600 kalorij vseeno) Sem v upanju, da bo jutri bolje. Kaj bo pa pri vas jutri na jedilniku? Jaz se nameravam najest solate. Pa sira. Yummy. evilbananabitch
Moj sadni dan je pa katastrofa. Se komaj pri življenju držim. Imam občutek, da sem zjutraj preveč resno zaštartala, potem sem pa za večerjo pojedla 250g suhih fig. Malo več kot 8:( So bile pa nesramno dobre, zadnje na polici DM-a. Nežveplane, samo zdravje (ampak 600 kalorij vseeno) Sem v upanju, da bo jutri bolje. Kaj bo pa pri vas jutri na jedilniku? Jaz se nameravam najest solate. Pa sira. Yummy. evilbananabitch
Haj! Ja še vstrajam. Po včerajšnih dobrotah na zakuski (mislim da sem si privoščila kar malo preveč sladkarij), sem danes kot prerojena. Ves dan sem jedla mandarine, za zajtrk, popoldan za malico in še za večerjo. Namesto kosila sem pila ananasov sok. Malo sem lačna a saj grem itak kmalu v posteljo. Še kakšen kozarec vode pa bo šlo. Jutri pa meso najmi, njami! Evilbananabitch upam da jutri ne bo razneslo školjke. Če bi jaz pojedla tokilo suhih sliv lahko dva dni dežuram na wc. Kar se tiče kalorij se pa ne sekiraj. meni vrjemi da jih boš pokurila. Če pomisliš koliko kalorij imajo tri kepice sladoleda ki si jih lahko privoščimo vsake 4 dni, pa zato še vedno lapo izgubljamo kilogramčke. Hema kar se tiče klepeta tukaj na forumu je pa res malo bolj skromno kot včasih. Saj se bomo ogrele boš videla, saj je šele sedmi dan ha ha ha . any
vesela sem da sem našla to temo ,ker se tudi jaz odločam da bom začela z to dieto.Enkrat sem že poskusila pa je šlo dol 18 kg ,zdaj pa rabim spet malo reda. Ker vidim ,da ve to delate skupinsko ,bi se vam rada pridružila,saj je tako več uspeha in več idej.Kupila sem tudi knjigo ,ki pa seveda ni nikoli doma ,ker najbrž nobena od kolegic nima denar za take neumnosti(kot so izjavle).ampak knjigo pa hočjo met.Kja pa boste danes jedle? Jaz sem zajtrkovala že ,seveda jabolka ampak kaj bo za kosilo pa še ne vem razen seveda solate. LP DARJA darja-
Haj! Dobrodošla med nami Darja! Tukaj se zbiramo res v glavnem same take ki smo dieto že preizkusile, pa smo potem začele malo preveč grešiti. Kar se idej tiče bo vsaka nova dobrodošla. Jaz sem danes na mesku. Za kosilo bom jedla piščančje stegno popečeno na čebuli in česnu z dodatkom začinke. Zraven pa bom jedla pečeno zelenjavo. Danes sem si v Mercatorju kupila zamrznjeno pečeno zelenjavo. Pojma nimam kakšna bo.Videti je v redu! Sestavljena je iz rdeče in rumene paprike, brokolija, čebule in malancanov. Vam sporočim če je bilo užitno. No Hema danes pa od tebe nobenega glasu. Sem te končno enkrat prehitela ha ha ha . Kaj pa ostale sotrpinke? Ste še pridne? Evilbananabitch (v nadalje te bom prekrstila v Evo,če ti je prav), kako kaj prebava danes? Danes si zagotovo v boljši formi, glede na to da si boš po včerajšnjem stradanju lahko privoščila nekaj konkretnega. any
HAJ! Lepo pozdravljeni ,ko sem prej pisala ta članek ,sem pozabila na oliko,da bi se najprej predstavila.Brala sem članke nazaj in ugotovila ,da ste vse lepo povezane med seboj. Jaz sem na kulinariki nova,komaj dva meseca zato upam ,da mi boste napake oprostile. Stara sem komaj 35 let ,mamica 13 letnega sina ,ki ga ful meče,tak da mi ni dolgčas.Imam zmešan dnevni ritem tako ,da jem zelo nekontrolirano najraje pa seveda ob 9 zvečer ,tako da se mi to obrestuje. Imam 79 kg ,vsaj 15 preveč. Zato bi rada da mi z vašo pomočjo spet uspe ,kot mi že enkrat je,ampak takrat smo hujšali dve ,in je bilo lažje sedaj pa sem ostala sama .Brez neke podpore je težko ,tak da se bom zanašala na vas.Kot sem vidla ,tukaj raje pišete kot ,da bi jedle pred tv.Sedajle si dušim meso tak da grem na kosilo. LEP POZDRAV .. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti