Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober dan, drage dame! Korenzu, kakšno naključje. Po dooolgem času sem spet včeraj odprla nekdaj tako "moj" forum in našla spet tebe tukaj. Lepo, lepo te pozdravljam in seveda vse ostale tudi, da ne bo zamere. Tudi jaz sem stara hujšarica na tem forumu in mi je uspelo pred leti izgubiti 25 kg. No zdaj sem jih 6 dobila nazaj in jih imam spet 92. in tako sem danes na sirčku in spet začenjam dieto. Cilj mi je videt tisto magično 7 na vagi. Upam da mi bo z vami uspelo. Coco chanel, po mojih izkušnjah je bolje da jih zamenjaš, se strinjam s Smrketo! Da se ti ne bo primerilo kot se je meni: Na eni predstavi sem imela oblečeno precej dolgo krilo in za ene dve št. preveliko, ko smo na koncu vstali za aplavz sem krilo pohodila in za las, da mi ni padlo iz riti, zadnji hip sem ga ujela ( krilo nosim zelo na redke čase in ni bilo časa za nakup novega ali za popravilo). Ann, sem opazila da sva približno na istih kg in tudi obe želiva približno isto izgubiti. Skorajži se, te podpiram. Lepo se imejte! hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 05. okt 2007 17:19:20
Helov! Ja to je pa res naklučje Hema! Se spomniš koliko smo klepetale tukaj.Ja bo treba spet začet, saj se tako lahko malo spodbujamo med seboj! Jaz sem danes na mesku tako kot coco schanel! Joj kok je bil dober po včerajšnjem sadju. Se pa pridružujem mnenju ostalih coco schanel, zamenjaj za manjšo številko! Meni je žal da sem si 14 dni nazaj kupila kavbojke ker mi že vse štrli na vseh koncih. Saj ne da sem že toliko izgubila, a sem ugotovila da je v hlačah ful elastana, Vem pa da jih čez en mesec če bom pridna lahko samo še vržem ali pospravim za kdaj drugič. Bolje da se potudiš in izgubiš kakšen kilogram če so ti cunje pretesne kot pa da nosiš preveč ohlapne in se veselo tolažiš da te nikjer nič ne tišči, ha ha ha ! Ann, upam da se nam pridružiš pri izgubljanju kilogramčkov. Lepo noč! any
Jaz pa sem dan preživela na jogurtu. Super je bil, sem že pozabila okus probiotike. Jutri pa krompir, njami. Mam namen shujšat okol 10kg, hujšam skupaj z staro mamo in mi je v super oporo. 89 to go. evilbananabitch
Glej ga no šmenta. Kdaj pa kdaj malo poškilim sem in vidim dve stari soborki. Hema in Korenzu pa smo spet skupaj. Men še ni čist kliknilo, da bi spet začela, ampak moram čimprej kaj naredit, da spet mal kile sklešem. Punce, nove in stare borke, držim pesti da bi vam ratal, ve pa držte pesti, da mi čimprej klikne in dobim voljo za novih 90 dni. Gobica
Dobro jutro! Hvala za nasvete, vse bom upoštevala, tako sem se odločila in pika. Danes sem že pozajtrkovala, pijem grenko kavico in razmišljam, da bi danes za kosilo naredila zelenjavno lazanjo. Na srečo oba z možem hujšava, otroci pa tako in tako že letijo po svoje.Včeraj sem proti večeru spekla kostanj, take ogromne kupljene marone, bili so krasni, pa me je bilo malce strah, da sem pretiravala, danes pa mi je tehtnica pokazala 2 kg manj, pa sem zelo dobre volje.Lisička, tebe se pa spomnim iz moje prejšnje hujšarske dobe, pa me zanima, kako si ti ohranila težo, a si jo, ali nisi, povej.Malo se poglobi, klikne naj ti že, in pridruži se nam.Evilbanananabitch to je bilo zadnjikrat, da sem pisala tvoje dolgo ime, zato ga bom skrajšala na evo, da ne bom porabila toliko časa. Povej mi, kam sodi jogurt, a k mesu? Pa še nekaj me zanima. Če bi lahko na sadni dan za kosilo lahko jedla zelenjavo?Naj me kdo vsaj malo reši tega sadja, mi že ven gleda.Korenzu, vesela sem, da sva ujeli iste dneve diete, si bova malo izmenjali mnenja o jedilnikih, kajti jaz kar nimam pravih idej, pa se bojim, da bodo preveč enolični. Imela sem knjižico o 90 dnevni dieti, sem jo neki znanki posodila, pa je izgleda mislila, da bo shujšala, če jo poje. Nisem je dobila nazaj. Zanima me, če jo še prodajajo.Smrketa, tebe pa sprašujem, če sem te slučajno že zasledila na spletnem taroku? Tako, lep pozdrav in veselo hujšanje še naprej, si pišemo. Saša sasa
Lep dan! Ja, jogurt spada med beljakovine, samo nikakor ne kombinirat z mesom, ker sicer so oboje beljakovine živalskega izvora, ampak popolnoma drugačne. Kam pa kostanj spada, si mi lušte naredila:) Po mojem res lahko zelenjavo za sadje zamenjaš, ker so zelenjavni sokovi prav tako dovoljeni. Knjigo pa še vedno prodajajo, vsaj v našem koncu:) evilbananabitch
haj! Jaz sem ravno po kosilu. Privoščila sem si gobove in špinačne raviole z gobovo omako. Zraven pa solato s česnom. Todi jaz mislim da zelenjavo lahko zamenjaš z sadjem, saj tudi v knjigi omenjajo da je to dovoljeno. Knjiga se še vedno dobi v bolje založenem kiosku. Lahko pa pokličeš na Rino in ti jo pošljejo. No Coco chanel tudi meni bi prišel prav kakšna nova ideja. Danes bom zagotovo imela krizo, saj grm popoldan na revijo pevskih zborov in je na koncu zakuska. Naj se pohvalim da sem tudi sama včeraj pekla. Bilo je prav zanimivo ker se mi sanja ne kakšnega okusa je pecivo in piškoti ker jih nisem poizkusila. Še dobro da imam tri otroke in moža ki so odlični degustatorji. Lepo popoldne! any
Pozdrav! Tudi jaz sem danes na OH. Za kosilo sem imela graham špagete in zelenjavno omako - malo bučk, malo sveže paprike, nekaj cvetače, začimbe, paradižnikova mezga in to je to. Evilbananabitch, kostanj spada med škrobna živila. Ja tudi moja knjiga je šla nekam po svetu, tam do tretje stranke sem jo še sledila, zdaj pa ne vem več kje je. Sicer sem jo pa toliko krat brala in tudi že toliko receptov skuhala, da jo znam že kar na pamet, skoraj in je niti ne pogrešam preveč. Žal mi je edino zato ker je res dobra in jo bom znova kupila. Ko bom stara in sklerozna in bom že kaj pozabila, da jo bom lahko spet v roke vzela A ja, na sadne dneve sem jaz skoraj vedno imela za kosilo zelenjavo: --v pari kuhano korenje, cvetača, brokoli...ali --zelena solata z paradižnikomin česnom ali naribanim korenjčkom, ali kitajsko zelje z naribanim korenjčkom ... ali --malo vode telje korenje ......druga zelenjava skuhano in na koncu z paličnim mešalnikom zmiksano v gosto juho in seveda začimbe (to mi je bilo všeč vedno ko me je zeblo)... To je le nekaj idej, in sem čisto normalno shujšala. Če sem na sadni dan imela kakšno težje opravilo ali kakšen pohod sem si pripravila pečene banane- žličko masla stopimo in na koleščke narezane banane narahlo popečemo- vedno pa le zelene, no bolj trde banane ker imajo veliko manj sladkorja. Lepo se imejte in če imate možnost pojdite ven. hema
O hvala za ideje, to bo kar v redu kakšna kremna juhica iz zelenjave. Korenzu, kaj se pa sekiraš za nocoj, saj lahko ješ malo sladkarij prav na ta dan. Jaz sem si že pripravila jedilno čokolado in seveda pravo Vodiško presto. njami, se že veselim.Bolj je slana, rajši jo imam.Mi je pa mož dal idejo na sadni dan, katero sva že v prejšnji rundi prakticirala: dinjo, zavito v pršut! Pršut je nevtralno živilo, pa nama ni vzel niti dkg.No, zdaj pa na sončka. Lep pozdrav in korajžno naprej. Saša sasa
Hvala Hema, jih bom šla v bližnji prihodnosti nabrat. Jst pa danes na torto šibam z staro mamo na torto. Že cel dan planiram kakšno bom. Oh, da bi bla že čimprej 6 ura:) evilbananabitch

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti