Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Moj sadni dan je pa katastrofa. Se komaj pri življenju držim. Imam občutek, da sem zjutraj preveč resno zaštartala, potem sem pa za večerjo pojedla 250g suhih fig. Malo več kot 8:( So bile pa nesramno dobre, zadnje na polici DM-a. Nežveplane, samo zdravje (ampak 600 kalorij vseeno) Sem v upanju, da bo jutri bolje. Kaj bo pa pri vas jutri na jedilniku? Jaz se nameravam najest solate. Pa sira. Yummy. evilbananabitch
Moj sadni dan je pa katastrofa. Se komaj pri življenju držim. Imam občutek, da sem zjutraj preveč resno zaštartala, potem sem pa za večerjo pojedla 250g suhih fig. Malo več kot 8:( So bile pa nesramno dobre, zadnje na polici DM-a. Nežveplane, samo zdravje (ampak 600 kalorij vseeno) Sem v upanju, da bo jutri bolje. Kaj bo pa pri vas jutri na jedilniku? Jaz se nameravam najest solate. Pa sira. Yummy. evilbananabitch
Haj! Ja še vstrajam. Po včerajšnih dobrotah na zakuski (mislim da sem si privoščila kar malo preveč sladkarij), sem danes kot prerojena. Ves dan sem jedla mandarine, za zajtrk, popoldan za malico in še za večerjo. Namesto kosila sem pila ananasov sok. Malo sem lačna a saj grem itak kmalu v posteljo. Še kakšen kozarec vode pa bo šlo. Jutri pa meso najmi, njami! Evilbananabitch upam da jutri ne bo razneslo školjke. Če bi jaz pojedla tokilo suhih sliv lahko dva dni dežuram na wc. Kar se tiče kalorij se pa ne sekiraj. meni vrjemi da jih boš pokurila. Če pomisliš koliko kalorij imajo tri kepice sladoleda ki si jih lahko privoščimo vsake 4 dni, pa zato še vedno lapo izgubljamo kilogramčke. Hema kar se tiče klepeta tukaj na forumu je pa res malo bolj skromno kot včasih. Saj se bomo ogrele boš videla, saj je šele sedmi dan ha ha ha . any
vesela sem da sem našla to temo ,ker se tudi jaz odločam da bom začela z to dieto.Enkrat sem že poskusila pa je šlo dol 18 kg ,zdaj pa rabim spet malo reda. Ker vidim ,da ve to delate skupinsko ,bi se vam rada pridružila,saj je tako več uspeha in več idej.Kupila sem tudi knjigo ,ki pa seveda ni nikoli doma ,ker najbrž nobena od kolegic nima denar za take neumnosti(kot so izjavle).ampak knjigo pa hočjo met.Kja pa boste danes jedle? Jaz sem zajtrkovala že ,seveda jabolka ampak kaj bo za kosilo pa še ne vem razen seveda solate. LP DARJA darja-
Haj! Dobrodošla med nami Darja! Tukaj se zbiramo res v glavnem same take ki smo dieto že preizkusile, pa smo potem začele malo preveč grešiti. Kar se idej tiče bo vsaka nova dobrodošla. Jaz sem danes na mesku. Za kosilo bom jedla piščančje stegno popečeno na čebuli in česnu z dodatkom začinke. Zraven pa bom jedla pečeno zelenjavo. Danes sem si v Mercatorju kupila zamrznjeno pečeno zelenjavo. Pojma nimam kakšna bo.Videti je v redu! Sestavljena je iz rdeče in rumene paprike, brokolija, čebule in malancanov. Vam sporočim če je bilo užitno. No Hema danes pa od tebe nobenega glasu. Sem te končno enkrat prehitela ha ha ha . Kaj pa ostale sotrpinke? Ste še pridne? Evilbananabitch (v nadalje te bom prekrstila v Evo,če ti je prav), kako kaj prebava danes? Danes si zagotovo v boljši formi, glede na to da si boš po včerajšnjem stradanju lahko privoščila nekaj konkretnega. any
HAJ! Lepo pozdravljeni ,ko sem prej pisala ta članek ,sem pozabila na oliko,da bi se najprej predstavila.Brala sem članke nazaj in ugotovila ,da ste vse lepo povezane med seboj. Jaz sem na kulinariki nova,komaj dva meseca zato upam ,da mi boste napake oprostile. Stara sem komaj 35 let ,mamica 13 letnega sina ,ki ga ful meče,tak da mi ni dolgčas.Imam zmešan dnevni ritem tako ,da jem zelo nekontrolirano najraje pa seveda ob 9 zvečer ,tako da se mi to obrestuje. Imam 79 kg ,vsaj 15 preveč. Zato bi rada da mi z vašo pomočjo spet uspe ,kot mi že enkrat je,ampak takrat smo hujšali dve ,in je bilo lažje sedaj pa sem ostala sama .Brez neke podpore je težko ,tak da se bom zanašala na vas.Kot sem vidla ,tukaj raje pišete kot ,da bi jedle pred tv.Sedajle si dušim meso tak da grem na kosilo. LEP POZDRAV .. darja-
Hojla, še ena stara hujšarica se javlja na raport: pred dvemi leti uspel 1. krog, od takrat že najmanj 5 poskusov 2. kroga ampak več kot 14 dni nisem uspela zdržat. V dveh letih + 6 kg. Oglašam se iz razloga, ker bi rada prišla do receptov, ki ste jih nekatere izmed hujšaric tako pridno prispevale in sortirale po dnevih. Tam so jedi po dnevih - npr. za beljakovinski dan... in bi tudi nove hujšarice dobile kakšno dobro idejo. Pa še slikce so bile zraven. Najbolj pridna je bila Encijan, ki pa ima trenutno drugo delo in nima časa za forum. Ali katera ve, kako se pride do te strani? Marjetka Cvetka, kje si? Pridne bodite in železno voljo vam želim, SMILE28
LP! Hvala za dobrodošlico.Jaz sem se že najedla dušenega mesa in zeljne solate.zdaj pa grem sprehodit psa.Sem na dopustu ves teden tak ,da je pravi čas da začnem s svojim hujšanjem .Sem pa se tudi odločila ,da bom več na svežem zraku,kar bo vesel moj pes. Kateri dan je tvoj,a si tud med začetniki ? LP! darja-
Haj! No pa sem po kosilu. Zelenjava je bila njami tako da jo priporočam še komu. Smaile28 lepo pozdravljena spet med nami. Tudi jaz sem izgubila slred za stranjo 3MD. Če sem izkrena sploh ne vem če se obstaja. Ti pa predlagam da vtipkaš na googlu samo 3md in ti vrže ven cel kup strani kjer imaš jedilnike. Sem ravno poizkusila. Gesla in strani bi pa morala imeti Jankica ali Marjetka cvetka, pa jih nič več ne zasledim. Lep popoldan vam želim, zdaj pa v službo, groza , zunaj je pa TAKO lepo vreme! any
Vsem skupaj lep pozdrav, forum je spet zaživel - bravo, čestitam vsem, ki ste na novo in vsem "starim" za pametno odločitev! Korenzu, medve sva skupaj začeli prejšnji krog, potem si pa kar izginila, zdaj vem zakaj. Jaz sem še vedno na "vzdrževanju", kilogrami so se mi lepo ustavili pri 72, še vedno vsako jutro prehodim 4 km, 2x tedensko pa tečem malo daljšo turo. Za tiste, ki ne veste:) - v letu in pol sem shujšala dobrih 30 kg s pomočjo 3MD, zato vas vse podpiram in kdaj pa kdaj bom napisala kaj vzpodbudnega. Pomembno je vztrajati! Pri obrokih ločujem, vendar ne tako zelo strogo, tudi kakšen zajtrk pojem (polnozrnato žemljico ali kosmiče ali kaj podobnega), kosilo poskušam pojesti ob primernem času, zvečer pa kaj bolj lahkega. Zaenkrat mi tako ustreza, bi rada še par kilc shujšala, vendar se bom odločila, ko bom pripravljena. Dodajam link do receptov za 3MD o katerem ste spraševale zgoraj, veselo in dobro kuhajte, mogoče še katera doda kaj novega. http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548786/ Veliko uspeha in lep dan! LP darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 09. okt 2007 13:47:08

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti