Ločevanje živil 90. dni - 5. del
OJLA PUNCE
Vikend mi ni ravno uspel brez greha,samo ni bil velik tako da se na kg ne pozna nič in to je dobro.Danes je moj peti dan in sem prepričabna da mi bo uspelo izpeljati dan tako kot je treba.
ZDENKA G praviš da ne izgubiš nobenega kilograma več, pa me zanima če se držiš diete tako kot je treba ker se mi čudno zdi da ti ne gre nič dol.
Tudi sama sem pred štirimi leti shujšala 25 kg do sedaj sem jih pridelala tri kilograme zato bi rada seveda če mi uspe da jih izgubim vsaj 8-10 kg pa sem čisto zadovoljna.Res pa je da sem vsa ta štiri leta gledala in se odrekala kakšni preveč kalorični hrani,tako bom rekla enkrat je bilo več drugič manj in je kr šlo.
Seveda bom pa morala celo življenje gledat in kombinirat hrano,da se ne zredim preveč,ker meni gre hitro gor,če so prevelike greške.
ty to je beseds bupale pa ne bomo
lp
-pika
Goga, čestitam, bravo
!
To načelo "MOJE TELO JE SVETIŠČE, IN NE SMETIŠČE", mi je res všeč in bo moja dodatna motivacija pri prehranjevanju. Moji kilogrami sedaj stojijo, toda delam na tem in spreminjam svoje prehranjevalne navade počasi in vztrajno, tako da sem prepričana, da uspeh bo. Že sedaj sem delno zadovoljna, pa še to mi dobro dene, ko moji sodelavci in prijatelji opazijo, da sem bolj "vitka".
Veliko uspehov vsem, ki ste se odločile in odločili sklatiti kilograme in spremeniti način prehranjevanja.
Lep večer in lahko noč.
emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom