Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jah kva cmo, treba je spremenit nacin zivljena, te diete so drgac en klinc. Sej ti je fajn k zgubljas kile, sam potem pa... spet hudicevo rastejo. Treba je celo zivljenje locevat, al se pa zacet najvec s sportom ukvarjat...(to se jaz zdaj definitivno bom, in še potem bom čimveč ločevala...- upam :)) Ampak ne bom zdaj zbijala motivacije, ker tudi jaz sem zdaj cetrti dan in danes jem sadje, sem se pa pred dvema dnevoma posteno pregresevala, saj smo imeli zlato poroko v druzini. :) Ampak, gremo dalje. čez dva dni grem pa v španijo za dva tedna, tako da tam tut ne bom jedla po dieti, se bom pa pazila... potem pa spet naprej. Pridne ste punce, res, se kar držite. Ja jaz tut vedno kaj grešim- kava z mlekom, včasih kakšno pivce.. hehe, ampak, saj bo... Lepo se imejte! caw Yvonne

OJLA PUNCE

Vikend mi ni ravno uspel brez greha,samo ni bil velik tako da se na kg ne pozna nič in to je dobro.Danes je moj peti dan in sem prepričabna da mi bo uspelo izpeljati dan tako kot je treba.

ZDENKA G praviš da ne izgubiš nobenega kilograma več, pa me zanima če se držiš diete tako kot je treba ker se mi čudno zdi da ti ne gre nič dol.

Tudi sama sem pred štirimi leti shujšala 25 kg do sedaj sem jih pridelala tri kilograme zato bi rada seveda če mi uspe da jih izgubim  vsaj 8-10 kg pa sem čisto zadovoljna.Res pa je da sem vsa ta štiri leta gledala in se odrekala kakšni preveč kalorični hrani,tako bom rekla enkrat je bilo več drugič manj in je kr šlo.

Seveda bom pa morala celo življenje gledat in kombinirat hrano,da se ne zredim preveč,ker meni gre hitro gor,če so prevelike greške.

ty to je beseds bupale pa ne bomo

lp         

-pika
Čao punce! To je res neverjetno, kajti meni po 8 dneh diete (brez grehov) kilogrami prav tako stojijo. Vendar se ne damo, kajne? Tudi jaz moram sklatiti 15 kg do konca leta. Danes sem na sadju, jutri pa B dan - puranov file moj najljubši! LP vsem! Anetta
Jutri imam sadni dan in v teh hladnih dneh bi prijalo nekaj toplega. Kaj priporočate? dvojčica
Pozdravljena Dvojčica! no ja pri meni sije sonce, in se je hladen dan poslovil, tako, da sem lahko šla celo na tek. Če, pa bo na tvoj sadni dan - hladen dan si skuhaj kompot ali pa si v pečici speci sadje. Jaz si v foljo zavijem suhe slive, narežem sveža jabolka, zdrobim 6 lešnikov in prelijem z limonovim sokom, pa pečem pri 200C 15minut. meni gre v slast. Pozdrav vsem! ty
Hvala ty, bom poskusila. dvojčica
Na sadni dan prija zelenjavna juha - skuham si cvetačo in korenček in dodam pol jušne kocke - pojem za kosilo in za večerjo. Kristalka
Pozdravcek vsem! Tudi jaz sem malo gresila ta teden, ker je imel fant rd, vendar zdaj vztrajam naprej. Ja tudi jaz spadam med tiste, ki se zavedamo, da ce-ko izgubimo odvecne kilogramcke bo treba preostanek zivljenja gledati kaj damo v usta. S tem sem se ze sprijaznila, locevalno dieto pa sem vzela kot zacetek tega poglavja saj moram najprej izgubiti kg, da se potem zacnem ukvarjati z vzrdzevanjem le teh... Sicer pa pocasi se dalec pride-hitro pa nikamor.... lp lili82
Živjo vsi pridni hujšarji! Naj vam povem, da sem shujšala z ločevalno dieto ca. 11 kg in se odlično počutim. Poleg tega se "zdravo" prehranjujem po Montignacu in po nasvetu knjige Vide Petrovčič, ki jo zelo priporočam. Jem veliko sadja, zelenjave, rjavega riža, polnozrnatih živil, morske hrane in vse sladkam z Natreenom. Vesel sem ,ker tudi manj pojem, saj se mi je skrčil želodec. Zraven pa hodim 3x tedensko po 1 uro na fitness, ostale dni pa samo po 30 min. tečem. Črtala sem bel kruh in zelo zmanjšala sladkarije in to je vse! Treba je pošlihtat v glavi in se držati načela: "MOJE TELO JE SVETIŠČE, IN NE SMETIŠČE!" Cenimo se in imejmo jasno napisan cilj v kg (na računalniku, na hladilniku, na omari...) Želim vam veliko vztrajnosti in poskrbite zase, ker drugi ne bodo. GOGA VRHOVŠEK

Goga, čestitam, bravo!

To načelo "MOJE TELO JE SVETIŠČE, IN NE SMETIŠČE", mi je res všeč in bo moja dodatna motivacija pri prehranjevanju. Moji kilogrami sedaj stojijo, toda delam na tem in spreminjam svoje prehranjevalne navade počasi in vztrajno, tako da sem prepričana, da uspeh bo. Že sedaj sem delno zadovoljna, pa še to mi dobro dene, ko moji sodelavci in prijatelji opazijo, da sem bolj "vitka".

Veliko uspehov vsem, ki ste se odločile in odločili sklatiti kilograme in spremeniti način prehranjevanja. 

Lep večer in lahko noč. 

emily

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti