Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pika, mislim da riževe vaflje lahko ješ - če ješ lahko različne riže na različne načine. Dober tek! Drugač pa sem tudi jaz na začetku, tako da bomo skupaj prestajale dneve z izgubljanjem kg. LP ty
Živjo vsem skupaj! Včer sem čist po naklučju odkrila ta forum pa k sm ga prebirala sem se odločla, da še jaz dons začnem.. In sem! Čeprav sem dieto mela že dvakrat in sem se vsakič potem ko sem obupala zredila nazaj za še več kg kot sem jih imela prej, ampak zdaj pa upam da mi bo uspelo. Čeprav kar malo dvomim v to... A je katera tukaj mogoče, ki je končala s to dieto in je uspela ohraniti svojo težo? Veretno mi bo pomagal že to, da kle mal preberem in da kdaj kaj napišem ;). Lep pozdrav vsem pa želim vam uspešno izgubljanje! čau Yvonne
Yvone preberi moje poste - končala sem prve tri mesece, naslednje 3 mesece vzdrževanja, sedaj sem v ponovnem krogu - vseskozi zgubljam, v prvem krogu hitreje, sedaj malo počasneje, a vendar. Vsega skupaj je naneslo - 18 kg - zaenkrat -pika riževe vaflje tudi jaz jem zraven kakšne solate ali pa kar tako. Kristalka
Pozdravljene borke... Spet se malo oglasam. Danes je moj 10dan in zaenkrat mi gre odlicno.... Skupaj nam bo uspelo.... lili82

HOJLA

Joj včeraj sem mal se pregrešila,seveda sem sama kriva,saj mi ni nihče v usta basal,prav bedno se počutim vendar bom vstrajala naprej in se borila .

Tako da sem danes na OH dnevu in si bom dala malo manj hrane na krožnik.

Vse ste tako pridne in disciplinarane,da me je kar sram,vendar bom poštena in povedala resnico, kdaj bom kakšno kozlarijo ušpičila.

Malo me zanima kok KG ste si zadale da jih izgubite.Jaz bi jih rada sklatila vsaj 10kg,če mi uspe bom najsrečnejša,vem pa da ne bo lahko.

LEPO SONČNO SOBOTO VAM ŽELIM

LP     

-pika
Ojla! Pika sploh se ne sekiraj vazno je, da ne obupas. Sama se hudicevo trudim in verjemi, da mi ni lahko. Vsi smo samo ljudje in pravgotovo ima vsaka od nas na vesti kaksen greh. Moj greh je bela kava, ki jo kljub temu da bi se ji naj odpovedal pijem skoraj vsaki dan, pa se vedno pohecam, da en greh pa moram imet. Ti samo glavo gor in vztrajaj dalje. Zanima te koliko kg bi se rade znebile... Jaz bi se mogla vsaj enih 15. To bi bilo vec kot super, sicer si pa mislim, kolikor bo, ko bo bolje kot zdaj... Lep pozdrav lili82
Čao! Pika tudi jaz grešim vsak dan.In to zjutraj ko pijem kavico z mlekom in malo sladkorja. Ampak se sploh ne sekiram preveč ker se čez dan držim tako kot se je treba, če se že moramo marsikateri stvari odpovedati naj bo ampak saj ena navada pa naj ostane če ne gre drugače. Sicer pa sem ena izmed tistih ki mora spravit dol vsaj 20 kg, pa še zmeraj jih bo preveč. Tako da upanje je in tako naj tudi ostane! Punce lepo se imejta ! irena irenca gr.

Ojla, punce!

Vidim, da ste vse zelo pridne, jaz sem manj pridna, ker včasih grešim, pa kilce vseeno počasi, ampak res počasi grejo dol. Pa vseeno, uspeh je in še bo, v to sem prepričana.

Lep dan vsem in veliko uspeha pri klatenju odvečnih kilogramov.  

emily
Yvonne, jaz sem končala s to dieto že kake tri leta nazaj. Minus mi je uspelo obdržati kako leto, potem pa.... . Ko sem se nato lotila diete drugič, mi ni uspelo zgubiti niti kilograma. Zakaj, nimam pojma. Trenutno sem čisto obupana nad kilami. Pa lep pozdrav in več sreče vsem. Zdenka ZdenkaG
Pozdravljene! Tudi jst sem ta vikend grešila in sicer na škrobni dan sem si privoščila košček peciva. Kg se mi ne zmanjšujejo, čeprav se drugače diete držim. Prvič so tud meni kg kar izpuhteli, tokrat pa ne grejo nikamor. Smola, OBUPALA pa še ne bom. LP ty

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti