Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Zdaj se vam na novo pridružujem se jast. Prosila pa bi za vašo pomoč. Kaj je vaša dnevna aktivnost? kaj počnete? Hvala Ty ty
Pa če lahko dodam, če se je katera lotila te dni hujšat z 3M, a se mi lahko javi, za družbo. Hvala ty
Lep pozdrav vsem! Že več tednov sem odlašala tale začetek in vendarle, danes moj prvi dan v drugem krogu - B dan! Ty, se ti pridružujem! Dnevne aktivnosti: najbolje kakšno sobno kolo ali orbitrek, dnevni sprehodi (tek). Tokrat močno vztrajam, da bom čim manj grešila, manj kot prvi krog, kjer sem izgubila 12 kg in jih 5 pridelala!! Jutri pa obvezna luna! Ciao! Anetta
No hvala za pridružitev.Meni je tud v prvem krogu jih uspelo zgubiti 22kg, zdaj jih imam pa +15kg. No ja se potem slišmo, tud za kak nasvet glede jedilnika? ty
Pozdrav vsem! Živjo Ty tudi jaz sem en izmed začetnic saj je to moj drugi teden.Malo mi uspeva saj sem jih izgubila 5 kg. Upam da mi bo še naprej šlo dobro, čeprav imam večkrat kakšno krizo.Sicer pa veliko uspeha tebi in vem ostalim, ki poskušajo izgubiti kakšen kilogram. L.p. irenca gr.
Srečno vsem začetnicam(ponovnim in novim). Če ni motivacije, preberite današnjo ONO. Kristalka
Hvala za lepe želje, upam da pojde tudi meni dobro. 5kg je za začetek zelo uredu. Srečno Irenca ty
Zdravo! Zanima me, koliko vas je danes (in jutri) na vodi? Ty, seveda se slišimo za jedilnike, jaz jutri popoldne planiram testenine z baziliko. Lp Anetta
Pozdravljena Anetta! jast mam jutre kot drugi dan na jedilniku riž, pa ga bom naredila z isto omako kot ti. kaj si pa drugače počela? Jz sem šla na tek. Se počutim kar ured. LP ty
Pozdravljena Anetta! jast mam jutre kot drugi dan na jedilniku riž, pa ga bom naredila z isto omako kot ti. kaj si pa drugače počela? Jz sem šla na tek. Se počutim kar ured. LP ty

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti