Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro vsem! Tudi jaz sem šla včeraj zvečer na sprehod in tek (kombiniram ker nisem v ne vem kako dobri kondiciji) in sem še vedno na vodi, počutje pa je kar v redu. Šibam, ker me čaka veliko dela. Na slišanje zvečer. Anetta
Hojla! Vsem začetnicam želim veliko sreče in uspeha pri izgubljanju kilogramov! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

HOJLA

Rada bi se vklopila v  začetek hujšanja, tako da bo jutri moj prvi dan,čeprav sem danes jedla bolj zelenjavo ,da se pripravim na jutrijšnji dan.

Upam da se bomo na forumu zabavale,da malo pozabimo na dobrote,katerih se bomo pridno izogibale.

Vsem lep dan in se tipkamo

-pika

Zdravo, punce

Prav lepo, da vas je toliko novih in povratnic, da bo tu gor bolj pestro in bomo skupaj lažje premostile težave in dosegle uspeh, ki si ga želimo.

Bodimo trdne in vztrajajmo kljub občasnim grehom.

lep dan vsem  

emily
Zdravo, vodni (lunin) dan popolnoma uspel, popoldne sem si pripravila testenine s paradižnikovo omako in obvezni košček potice, jutri pa je po planu sadno-zelenjavni dan. Razmišljam o zelenjavni juhi iz bučk in brokolija, zjutraj pa verjetno hruške - (zeleni dan torej). Želim vam vsem veliko veliko motivacije za uspešno izgubo kilogramov, ki je na tem forumu ne manjka. Imejmo se rade! Ciao! Anetta
Pozdravljene! Upam, da nam bo zares uspelo. jast sem si pripravla pa rižoto z kupljenim prelivom z baziliko in vinom. Drugače pa sem zjutraj tekla. Lepo se imejte, se beremo! ty
Haj! Tudi jaz upam da nam bo uspelo. Povem vam da se po tej dijeti zelo dobro počutim, od kar hodim pa spet v službo pa sem začela dosti pit vode, ki pa je prej ko sem bila doma skoraj nisem nič popila. Uglavnem moje počutje je super in upam da se tudi ve počutite čudovito. En čudovit pozdrav. Irenca irenca gr.
Dober večer vsem! Kako napredujete? Jaz po četrtem dnevu brez enega samcatega greha. Uf, sem pa res ponosna nase . Irenca, Ty, tudi jaz močno upam, da nam bo uspelo. Jutri torej B dan - ali je katera z mano jutri? Nisem še razmišljala, kaj bi kuhala. LP Anetta
Pozdravljene. Danes je moj četrti dan, tako da je na razporedu sadni dan. Jutri imam v planu ribo in špinaco - to je moja naljubša stvar. Napredek je vredu, vsaj držim se navodil. Pa na tek hodim. Na tehnici se sicer malo pozna, pa sem tudi s tem zaenkrat zadovolna. Pa še vprašanje za na konec. Koliko časa traja vaša vadba? Tek, hoja, kolesarjenje? Pozdravljene vse ty

Hojla punce

Vsem lep pozdravček. Moj prvi dan včeraj uspel celo zvečer sem telovadila.Danes si bom privoščila solato s krompirjem,dokler jo imam še na vrtu,da mi ne zgnije.

Me pa nekaj zanima če lahko na škrobni dan namesto kuhanega riža jem riževe vaflje,kajti zelo jih imam rada zraven pa bi si privoščila kakšen paradižnik in papriko,kaj mislite.

Ty,Irena ste že dolgo na tej dieti,Anetta pri tebi pa sem opazila da si tudi čisto na začetku kot jaz.

Verjamem ,da nam bo uspelo s skupnimi močmi,da takole malo poklepetamo in se bodrimo.

LP

TALE NAM BO PRINESLA SREČO  

PIKA    

-pika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti