Ločevanje živil 90. dni - 5. del
HOJLA
Rada bi se vklopila v začetek hujšanja, tako da bo jutri moj prvi dan,čeprav sem danes jedla bolj zelenjavo ,da se pripravim na jutrijšnji dan.
Upam da se bomo na forumu zabavale,da malo pozabimo na dobrote,katerih se bomo pridno izogibale.
Vsem lep dan in se tipkamo
Zdravo, punce
Prav lepo, da vas je toliko novih in povratnic, da bo tu gor bolj pestro in bomo skupaj lažje premostile težave in dosegle uspeh, ki si ga želimo.
Bodimo trdne in vztrajajmo kljub občasnim grehom.
lep dan vsem
emily
Hojla punce
Vsem lep pozdravček. Moj prvi dan včeraj uspel celo zvečer sem telovadila.Danes si bom privoščila solato s krompirjem,dokler jo imam še na vrtu,da mi ne zgnije.
Me pa nekaj zanima če lahko na škrobni dan namesto kuhanega riža jem riževe vaflje,kajti zelo jih imam rada zraven pa bi si privoščila kakšen paradižnik in papriko,kaj mislite.
Ty,Irena ste že dolgo na tej dieti,Anetta pri tebi pa sem opazila da si tudi čisto na začetku kot jaz.
Verjamem ,da nam bo uspelo s skupnimi močmi,da takole malo poklepetamo in se bodrimo.
LP
TALE NAM BO PRINESLA SREČO
PIKA
-pikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

French toast s sadjem

Bretonske palačinke