Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Anajob a si zdržala vse tri mesece? Kako pa to, da si shujšala samo 5 kg? A si grešila? Visage
Morska medvedka, ali še strogo ločuješ ali vzdržuješ - v tem je razlika glede ločevanja. Če si na ločevanju itak veš, da ne smeš mešati v obroku in med obroki. Če pa si na vzdrževanju, ne smeš mešati v obroku, med obroki pa lahko. Kar zadeva krompirjeve svaljke, ti je že emily povedala: moka, krompir, jajce: NE Jaz ponavadi na OH ne jem sladice, si rajši privoščim kaj bolj nasitnega, od kosila na primer, nekajkrat sem polizala sladoled potem pa šla lačna spat. Pojem pa včasih tisto rebro čokolade. Tudi jaz kuham za družino in zase iz pripravljenega skobiniram dovoljeno, včasih si pripravim posebej, včasih pa tudi malo grešim... Pa srečno Kristalka
Pozdravljene, Zanima me ali se lako dela ločevalno dieto po porodu. Sama se jo delala pred zanositvijo do 3 meseca nosečnosti, nato sem prekinila in se zredila zlo 20 kg. Sedaj me zanima ali po porodu jo delam še naprej ali ne. Po porodu sem izgubila 10 kg. Kaj naj storim. TAJDA
tako, odvisni je od tega, kdaj si rodila, ali dojiš, kakšno je tvoje počutje... daj, malo napiši, pa ti bom potem kaj svetovala. tajka
Res sem shujšala malo (grešila tudi zelo malo), ampak centimetrov je občutno manj. Dobila sem mišice, ker sem na morju ogromno plavala. Sem pa tudi med tistimi, ki jim gredo kile zelo počasi dol.
Ločevalke, pripravite si tole pico na OH-dan, seveda brez sira in smetane - odlična je! http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1349 Kristalka

anajob, mislim, da glede na to, da nimaš ne vem koliko kil za spravit dol, si kar v redu shujšala. Pri tem ločevanju živil je res to, da tiste, ki imamo več kil za sklatit, gre več in prej dol, pri tistih, ki imate manj kil za spravit dol, pa gre bolj počasi, ker pač nimate toliko odvečne "prtljage".

Kristalka, pizzo s tem nadevom bom tudi jaz naredila, ker itak obožujem bučke.

Lep večer in lahko noč.  

emily
Živijo vsem ki se trudite shujšati.Tudi jaz sem ena izmed vas ki ima prekomerno visoko težo in bi se jo rada znebila.Velikokrat sem se jo že lotila pa zmeraj obupala,a ne vem zakaj, nikakor mi ni uspelo.Sedaj se je spet lotevam in začenjam ZOPET od začetka, upam da mi bo sedaj uspelo. Ko sem brala vaše izkušnje sem dobila malo več volje do hujšanja, upam da jo bom dobila še več ko bom izgubila prvi kilogram. L.p. vsem! irenca gr.

Dober dan vsem

irenca gr. pozdravljena in dobrodošla med nami. Super je to, da si se odločila za ločevalno dieto, oz. za ta način prehranjevanja. Meni tudi bolj uspeva, odkar sledim oglašanjem punc tu gor in ko včasih tudi sama kaj napišem. Kile grejo počasi a vztrajno dol in sedaj vem, da je ta način prehranjevanja tapravi zame, ker ga imam rada in deluje. Pa se včasih tudi pregrešim in nič zato, gremo naprej.

Kot si sama napisala, vztrajati je treba in ko začnejo kilogrami kopneti, dobimo še večjo motivacijo.

lep pozdrav  

emily
Hojla! Irenca gr.,le pogumno,saj je nas tukaj kr nekaj,ki smo že večkrat obupali,pa spet ponovno začeli. Jaz mislim,da nam bo slej ko prej uspelo,zato ne smemo izgubiti volje,če nam prvič ali drugič ne uspe.Enkrat pa nam sigurno bo! Prihajajo mrzli dnevi in z njimi tista preteča nevarnost,ko tako hitro pridobimo kakšen kilogram,pa še več razlogov za neaktivnost najdemo. Zakaj ne bi začeli z izgubljanjem kilogramov prav zdaj,ko boste skriti pod debelo plastjo oblačil. Spomladi pa se boste izbubili kot metulji in se pokazali v najlepši luči! Hej punce in fantje,takoj v akcijo!!!!!!! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti