Ločevanje živil 90. dni - 5. del
anajob, mislim, da glede na to, da nimaš ne vem koliko kil za spravit dol, si kar v redu shujšala. Pri tem ločevanju živil je res to, da tiste, ki imamo več kil za sklatit, gre več in prej dol, pri tistih, ki imate manj kil za spravit dol, pa gre bolj počasi, ker pač nimate toliko odvečne "prtljage".
Kristalka, pizzo s tem nadevom bom tudi jaz naredila, ker itak obožujem bučke.
Lep večer in lahko noč.
emily
Dober dan vsem
irenca gr. pozdravljena in dobrodošla med nami. Super je to, da si se odločila za ločevalno dieto, oz. za ta način prehranjevanja. Meni tudi bolj uspeva, odkar sledim oglašanjem punc tu gor in ko včasih tudi sama kaj napišem. Kile grejo počasi a vztrajno dol in sedaj vem, da je ta način prehranjevanja tapravi zame, ker ga imam rada in deluje. Pa se včasih tudi pregrešim in nič zato, gremo naprej.
Kot si sama napisala, vztrajati je treba in ko začnejo kilogrami kopneti, dobimo še večjo motivacijo.
lep pozdrav
emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pivski kruh

Milijonska juha