Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka je napisal/a:
Prihajajo mrzli dnevi in z njimi tista preteča nevarnost,ko tako hitro pridobimo kakšen kilogram,pa še več razlogov za neaktivnost najdemo. Zakaj ne bi začeli z izgubljanjem kilogramov prav zdaj,ko boste skriti pod debelo plastjo oblačil. Spomladi pa se boste izbubili kot metulji in se pokazali v najlepši luči! Hej punce in fantje,takoj v akcijo!!!!!!!
Če še katera išče motivacijoTo je to Kristalka
ja, zdaj je pravi čas, da vstopimo v novo leto takšni, kakor si želimo... morda tokrat celo meni uspe :( tabina
Najprej en lep pozdravcek vsem.... Sem se ena povratnica vec na spisku.... Ne vem, ce se me se kdo spomni... Pa verjetno je moja zgodba podobna marsikateri, ki jo beremo na teh straneh. Pred nekaj meseci sem se z vso potrebno voljo lotila spremembe zivljenja, pa se je ponovila klasicna zgodbda-1,5 meseca sem vztrajala brez problema, potem pa sem vrgla pusko v koruzo... Zdaj se vracam... Z novim upanjem, da mi enkrat uspe. Ja hudic je, ce rad jes- se posebej, ce ti hrana prinasa tolazbo. Sem danes naredila prvi korak in si po vec kot enem letu kupila baterije za tehnico in celo stopila nanjo... Ufff me je kar streslo, ko sem zagledala tiste "rdece stevilke"... Hja mislim, da bi ze res bil cas za spremembe... Skratka, da ne dolgovezim... Vem, da je podpora kljucnega pomena, zato se vam ze vnaprej zahvaljujem za vse izkusnje in besede, ki jih boste delili z mano, jaz pa bom dala vse od sebe, da se tokrat ne razocaram.. Da ne razocaram vas, svojih sotrpinov... Lepo bodite in uspesno prehranjevanje vsem... lili82
Živjo vsem! Spet se oglašam najprej hvala Emily in Marjetki cvetki za spodbudo, moram povedati da gre čeprav me malo matra kadar hran enoleto starega sina, hči pa me kar naprej gnjavi za sladoled.Oh kako je takrat vse dobro pa kako diši ojoj. Ampak sem zdržala že to je zame velik uspeh.Zato vstrajajmo še naprej mogoče pa nam le uspe. Se slišimo pa lep pozdrav vsem. irenca gr.

Živio, punce!

lili82, lepo da se vračaš tu gor. Jaz se te mogoče spomnem, ko sem samo prebirala, ko ste pisale vsaka svoje izkušnje z ločevanjem živil.

Letos, enkrat konec junija  pa sem se opogumila in tudi sama nekja napisala. Takrat sem tudi kupila novo digitalno tehtnico, tako, čisto navadno, ki pa lepo točno kaže kilograme. In pokazala je 97,7 kg. Alarm! Do danes sem z ločevanjem živil, ki pa je bolj vzdrževanje z občasnimi prekrški, izgubila 7 kg. In sem zelo zadovoljna, ker sem sedaj prepričana, da je to pravi način prehranjevanja zame, ki mi bo prinesel nadaljnje rezultate. Zadnje čase tudi več hodim skupaj z mojo psičko, ki je vedno polna energije in zame dobra motivacija.

Punce, mora nam uspeti to in tudi še kaj drugega, počasi toda vztrajno.

lep deževen dan    

emily
POZDRAVLJENE Tudi jaz sem ena tistih končala in vzdržala sem locevalno dieto ampak sem pa potem vrgla puško v koruzo.Danes sem bila v trgovini in mi niso bile prav nobene hlače če pa so bile mi je pa na vseh straneh gledalo vse ven da ne govorim o trebuhu.Skoraj me je kap.Tako prosim punce svetujte mi razmišljala sem o montignacovi dieti kaj mislite.Tudi se ločuje nesme se jesti krompirja nevem kako se spet spravit v red.Tudi ne počutim se vredu.Čist sem obupala. PA LEP POZDRAV DEKLINA
Deklina živjo in vse ostale tudi :) Če mene vprašaš, ti svetujem 3MD :) Jaz sem tudi že hujšala z ločevalno. Izgubila 12 kg, 3 mesece vzdrževnja. Po "pravilih" naj bi šlo še 3 kg dol v tem času, ampak jaz sem ostala na isti teži. Sedaj se znova na dieti. In mi ne gre ravno najbolje. Grešim in grešim. No vseeno sem izgubila 3 kg v 20 dneh. Solidno. Ampak kar ustrajam. Če en dan grešim, pa tudi če je to fuuuuuulllllllllll drugi dan nadaljujem kot je predpisano. Jaz sem si na koledarček napisala dneve (B,Š,OH,S) in to celih 90 dni. In se jih "držim". Mogoče (upam) da je to sam začetniška kriza. Potem pa pride volja in zdržiš do konca brez večjih grehcev. Probaj. Se splača. Če zraven dodaš še mal aktivnosti...... mislim da nimaš kaj premišljevat. Jutri napiši dneve na koledarček in začni! Brez izgovorov. In ko je za tabo 1 teden se itak ne splača nehat, ker jih je sam še 12 do konca, ko pa si enkrat na polovici..... greš z dobro voljo naprej ker so rezultati že vidni. Pridruži se nam. Si bomo skupaj pomagale in se podpirale. Te že čakamo........ Sporoči nam kdaj začneš - ne nas razočarat Pozdravček
Za lunašice: Prazna luna (mlaj) 11/9 ob 14.45 Polna luna 26/9 ob 6.53 Kristalka
Pozdravljene sotrpinke! Najprej beseda za Deklino. Tudi jaz sem pred cca tremi leti poiskusila z montignacom. Izgubila sem kar nekaj kg predvsem pa se mi je preoblikovalo telo, vendar.... Hja jaz obozujem krompir v vseh oblikah, zato sem ga kaj kmalu zacela pogresat. Bistvo je, da se moras pri montignaku dolocenim zivilom trajno odpovedati, kar pa meni ne disi. Sem oseba, ki ji najbolj odgovarja ta locevalna zadevica, ker moram imeti doloceno kaj lahko jem, ker me drugace prevec muci slaba vest za vse kar pojem... Pa se nobenega odpovedovanja ni... Poizkusis lahko... Ce ti ustreza hvala bogu... Izgubiti nimas kaj..Razen kaksnega kg... No drugace pa.. Prvi strije dnevi so uspesno za mano, kar meni najvec pomeni, ker mi je najtezje zaceti... Vsem zelim cim vec uspeha in cimvecjo izgubo kg... Pridno hujsajte, lp lili82
Pozdravljene! Še ena povratnica se oglaša. Februarja sem začela z dieto in sem kljub malim grehom izgubila 10 kg. Potem sem 2 meseca bila lepo pridna in vzdrževala težo, v mesecu avgustu pa sem zaradi drugih težav zelo popustila in rezultat je tu: 2 pridobljena kg. Zato danes ponovno začenjam, izgubiti nameravam 2 pridobljena kg in še 3 "stare". Upam, da uspešno prebrodim začetek, prva dva dni je najtežje, potem lepo gre. Želim vam uspešno hujšanje in čim več sončka.... lp dvojčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti