Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Mogoče res ne bo prehudo, če sladice en cikel ne bo. Ker poznam navade gostiteljev, vem, da se bo miza šibila od mesa, od zelenjave pa bo le pečen krompirček . In niti drznila si ne bi, da prinesem svojo solato! Naši gostitelji so takšnih navad, da bi to bilo bolj podobno klofuti kot prijazni gesti. Kolikor ljudi, toliko čudi! Torej bom en cikel prej zaključila. Upam, da bom vseeno šla uspešno dol. Danes sem za kosilo pojedla pest lešnikov in popila nekaj čiste juhe. Ne vem, moje telo zahteva nekaj toplega ne glede na zunanje temperature. Vem, da je stvarnavde, ampak zdaj sem zadovoljna in sita. Emily, bravo, dobro si začela! Tudi meni male spremembe, ki jih vključiš v svoj "navaden" dan, pomenijo največ! LP, Stanka
Kaj menite, če bi tole vključila v dieto? http://www.lekarnar.com/BioDrain-detoksikacijske-tabl Kristalka
Kristalka, vse lepo in prav, ampak jaz osebno nisem za te umetno-"naravne" stvari. Manj žri in migaj - to najbolj deluje v vseh pogledih. Žal je tako. Drugače pa bejbe, kako vam gre? Se držite? Ali grešite? Je hladilnik spet prazen? Da ne boste zamerile, če se malo pohecam. Meni gre danes ekstra dobro. Sploh ne morem verjet, da mi gre tako lahko in da sploooh nisem lačnaaaa. To je zame čist nov občutek. Danes sem pojedla cca. 40 svežih višenj in 2 cm debelo rezino ananasa. In to je to. Zdajle bom pa še tistih 7 suhih sliv, ki sem jih dopoldan namočila v vodi, pa bo. Res mi ni jasno. To je moj drugi sadni dan in mi je minil kot za šalo. Prvi je bil pa kriza. Ne vem, kako to. Pa še to sem ugotovila: ko je ura 20, moj želodec avtomatsko zaspi, ker ve, da v nobenem primeru ne bo dovil več za jest in me tako po osmi uri sploh nič več ne gane. Sploh ne vem, kaj je z mano. Ali sem res dobila tako močno voljo, da se spravim k sebi, ali pa se nekaj čudnega dogaja z mano. No, kakorkoli, uspeva mi zaenkrat 100% na uro. Je pa res, da sem zdaj v Ljubljani, skoraj ves čas sama, ker se učim. Čez vikend pa grem domov k staršem, pa bomo videli, kako bo. So že napovedali, da gremo v soboto ven na kosilo, pa sem rekla, da nekam, kjer imajo testenine, drugače jaz ne grem. In smo se lepo zmenili. Bejbe, sem pa opazila, da premalo pijem. Ne morem več spit po 2l na dan. Če spijem 1l, je max zadnja dva dni. Kako naj se prisilim? Vztrajajte! Bodite trmaste! Ne se dat! Zafrknite negativce okoli vas! Saj zmorete! Lepo se imejte, Karmen jessy6
stanka jaz imam isti problem...v soboto imamo piknik, kar bi še šlo samo z testeninami, ker smo pri fatntu doma, ampak prej gremo z sorodniki na kosilo in hočejo da gremo na ribnik, kjer pa mislim da nimajo testenin ampak samo ribe in podobno!in sedaj ne vem kaj naj naredim? da naj imam beljakovinski dan potem pa itak sadni dan? drgače me je pa danes malo zvijalo glede na to da sem imela sadni dan, sem bila lačna. se mi zdi da na začetku diete nisem bila tako lačna in mi ni bilo panike, sedaj pa se mi zdi da mi nekako težje, ampak se ne grešim.se trudim. trenutno mi pa kg nikamor ne grejo, stojijo in se ne premaknejo:( uživajte in tudi jaz sem ponosna na nas ki se trudimo žabica21
Dobro jutro! Jaz sem se že dokončno odločila. V soboto bodo beljakovine, nedelja bo sadna. V ponedeljek je pa že tako 1. vodni dan. Danes za kosilo bom pojedla kos pečenke z velikooo solate. Zvečer še ne vem. Ali bodo končno prišla na vrsto jajčka z zelenjavo? Mogoče res! Ali obenem kaj telovadite? Jaz se še nisem pripravila, da bi kaj resno začela. Verjetno pa bi to precej pripomoglo k izgubi kilogramov, pa tudi telo se lepše izoblikuje. Bo potrebno narediti kaj v tej smeri! Sicer pa vsem želim veliko volje in uspeha na naši poti! LP, Stanka
Dobor jutro drage dame! Jaz imam spet 8 dkg manj, torej je že 6-ka spredaj. 69,5. Zelo sem vesela. Vem pa, da se bo zdaj ustavilo, če ne bom začela zraven še migat. Sem ravno včeraj o tem razmišljala. Danes začnem. Za začetek kak daljši sprehod s psom in pa na sobno kolo (glede na to, da so mi prejšnji teden ukradli navadnega). Če bo zvečer še lepo vreme, pa morda kakšne pol urice teka. Pravijo, da štejejo tudi gospodinjska opravila, kot so sesanje, likanje, pomivanje posode ali tal ... kaj posteljne aktivnosti? No, nekje smo gotovo aktivne, kajne? haha Danes torej beljakovinski dan. Verjetno bom skuhala domače hrenovke in pa skledo solate, kot ponavadi. Na koncu pa še skodelico čiste zelenjavne juhice in to bo to. Še dobro, da imam tako rada solate, da se jih ne naveličam. Moram pa danes dragemu skuhati rižoto. No, moram ne, si jo je pa zaželel in sem se odločila, da mu ustrežem. stanka, če imaš po tvojem "nepravilnem" beljakovinskem dnevu sadni dan, po njem pa vodni in se ju boš lepo držala, pa res ne vidim nobenega problema. Lepo se boš ščistila, pa bo. žabica21, a te smem vprašat s kje si? Namreč, mi smo imeli tudi namen it v soboto na kosilo na ribnik, pa smo zaradi mojih testenin izbrali drugo lokacijo. Sem se pa spomnila, da lahko jem tudi zelenjavno pizzo, tako da eno lokacijo, da bo vsem všeč, bomo pa že zbrali. Lep dan, pa uživajte danes v beljakovinah. Karmen jessy6
jaz sem iz okolice krškega:) menda bom kar imela beljakovinski dan, ker moji starši so nori na ribe in bi ful radi šli pa še mami ma rojstni dan in si je to pač zaželela jesti in se ji bom prilagodila. bom pa nekakšen zrezen a ne? ali pa kaj podobnega? žabica21
Saj sem vedela. Ker samo pri nas rečeš, da gremo na ribnik. Tam so ribe najboljše na svetu. Ti pošljem ps. jessy6
jessy6 je napisal/a:
Dobor jutro drage dame! Jaz imam spet 8 dkg manj, torej je že 6-ka spredaj. 69,5. Zelo sem vesela. Vem pa, da se bo zdaj ustavilo, če ne bom začela zraven še migat. Sem ravno včeraj o tem razmišljala. Danes začnem. Za začetek kak daljši sprehod s psom in pa na sobno kolo (glede na to, da so mi prejšnji teden ukradli navadnega). Če bo zvečer še lepo vreme, pa morda kakšne pol urice teka. Pravijo, da štejejo tudi gospodinjska opravila, kot so sesanje, likanje, pomivanje posode ali tal ... kaj posteljne aktivnosti? No, nekje smo gotovo aktivne, kajne? haha Danes torej beljakovinski dan. Verjetno bom skuhala domače hrenovke in pa skledo solate, kot ponavadi. Na koncu pa še skodelico čiste zelenjavne juhice in to bo to. Še dobro, da imam tako rada solate, da se jih ne naveličam. Moram pa danes dragemu skuhati rižoto. No, moram ne, si jo je pa zaželel in sem se odločila, da mu ustrežem. stanka, če imaš po tvojem "nepravilnem" beljakovinskem dnevu sadni dan, po njem pa vodni in se ju boš lepo držala, pa res ne vidim nobenega problema. Lepo se boš ščistila, pa bo. žabica21, a te smem vprašat s kje si? Namreč, mi smo imeli tudi namen it v soboto na kosilo na ribnik, pa smo zaradi mojih testenin izbrali drugo lokacijo. Sem se pa spomnila, da lahko jem tudi zelenjavno pizzo, tako da eno lokacijo, da bo vsem všeč, bomo pa že zbrali. Lep dan, pa uživajte danes v beljakovinah. Karmen jessy6
Nekaj linkov za domačo vadbo: http://www.aktivna.si/gibanje/vaje/vaje_za_seksi_st http://www.aktivna.si/gibanje/vaje/vaje_za_seksi_st http://www.aktivna.si/gibanje/vaje/vaje_za_lepo_obl ps. Jutri ob 5.14 se prične prazna luna - pijemo vodo in čaj Kristalka
Kristalka, se ti držiš tudi lune? Kako potem kombiniraš z našo dieto? LP, Stanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti