Kristalka, vse lepo in prav, ampak jaz osebno nisem za te umetno-"naravne" stvari. Manj žri in migaj - to najbolj deluje v vseh pogledih. Žal je tako.
Drugače pa bejbe, kako vam gre? Se držite? Ali grešite? Je hladilnik spet prazen?

Da ne boste zamerile, če se malo pohecam. Meni gre danes ekstra dobro. Sploh ne morem verjet, da mi gre tako lahko in da sploooh nisem lačnaaaa. To je zame čist nov občutek.

Danes sem pojedla cca. 40 svežih višenj in 2 cm debelo rezino ananasa. In to je to. Zdajle bom pa še tistih 7 suhih sliv, ki sem jih dopoldan namočila v vodi, pa bo. Res mi ni jasno. To je moj drugi sadni dan in mi je minil kot za šalo. Prvi je bil pa kriza. Ne vem, kako to. Pa še to sem ugotovila: ko je ura 20, moj želodec avtomatsko zaspi, ker ve, da v nobenem primeru ne bo dovil več za jest in me tako po osmi uri sploh nič več ne gane. Sploh ne vem, kaj je z mano. Ali sem res dobila tako močno voljo, da se spravim k sebi, ali pa se nekaj čudnega dogaja z mano. No, kakorkoli, uspeva mi zaenkrat 100% na uro. Je pa res, da sem zdaj v Ljubljani, skoraj ves čas sama, ker se učim. Čez vikend pa grem domov k staršem, pa bomo videli, kako bo. So že napovedali, da gremo v soboto ven na kosilo, pa sem rekla, da nekam, kjer imajo testenine, drugače jaz ne grem. In smo se lepo zmenili.
Bejbe, sem pa opazila, da premalo pijem. Ne morem več spit po 2l na dan. Če spijem 1l, je max zadnja dva dni. Kako naj se prisilim?
Vztrajajte! Bodite trmaste! Ne se dat! Zafrknite negativce okoli vas! Saj zmorete!
Lepo se imejte,
Karmen
jessy6