Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Jaz sem se že dokončno odločila. V soboto bodo beljakovine, nedelja bo sadna. V ponedeljek je pa že tako 1. vodni dan. Danes za kosilo bom pojedla kos pečenke z velikooo solate. Zvečer še ne vem. Ali bodo končno prišla na vrsto jajčka z zelenjavo? Mogoče res! Ali obenem kaj telovadite? Jaz se še nisem pripravila, da bi kaj resno začela. Verjetno pa bi to precej pripomoglo k izgubi kilogramov, pa tudi telo se lepše izoblikuje. Bo potrebno narediti kaj v tej smeri! Sicer pa vsem želim veliko volje in uspeha na naši poti! LP, Stanka
Dobor jutro drage dame! Jaz imam spet 8 dkg manj, torej je že 6-ka spredaj. 69,5. Zelo sem vesela. Vem pa, da se bo zdaj ustavilo, če ne bom začela zraven še migat. Sem ravno včeraj o tem razmišljala. Danes začnem. Za začetek kak daljši sprehod s psom in pa na sobno kolo (glede na to, da so mi prejšnji teden ukradli navadnega). Če bo zvečer še lepo vreme, pa morda kakšne pol urice teka. Pravijo, da štejejo tudi gospodinjska opravila, kot so sesanje, likanje, pomivanje posode ali tal ... kaj posteljne aktivnosti? No, nekje smo gotovo aktivne, kajne? haha Danes torej beljakovinski dan. Verjetno bom skuhala domače hrenovke in pa skledo solate, kot ponavadi. Na koncu pa še skodelico čiste zelenjavne juhice in to bo to. Še dobro, da imam tako rada solate, da se jih ne naveličam. Moram pa danes dragemu skuhati rižoto. No, moram ne, si jo je pa zaželel in sem se odločila, da mu ustrežem. stanka, če imaš po tvojem "nepravilnem" beljakovinskem dnevu sadni dan, po njem pa vodni in se ju boš lepo držala, pa res ne vidim nobenega problema. Lepo se boš ščistila, pa bo. žabica21, a te smem vprašat s kje si? Namreč, mi smo imeli tudi namen it v soboto na kosilo na ribnik, pa smo zaradi mojih testenin izbrali drugo lokacijo. Sem se pa spomnila, da lahko jem tudi zelenjavno pizzo, tako da eno lokacijo, da bo vsem všeč, bomo pa že zbrali. Lep dan, pa uživajte danes v beljakovinah. Karmen jessy6
jaz sem iz okolice krškega:) menda bom kar imela beljakovinski dan, ker moji starši so nori na ribe in bi ful radi šli pa še mami ma rojstni dan in si je to pač zaželela jesti in se ji bom prilagodila. bom pa nekakšen zrezen a ne? ali pa kaj podobnega? žabica21
Saj sem vedela. Ker samo pri nas rečeš, da gremo na ribnik. Tam so ribe najboljše na svetu. Ti pošljem ps. jessy6
jessy6 je napisal/a:
Dobor jutro drage dame! Jaz imam spet 8 dkg manj, torej je že 6-ka spredaj. 69,5. Zelo sem vesela. Vem pa, da se bo zdaj ustavilo, če ne bom začela zraven še migat. Sem ravno včeraj o tem razmišljala. Danes začnem. Za začetek kak daljši sprehod s psom in pa na sobno kolo (glede na to, da so mi prejšnji teden ukradli navadnega). Če bo zvečer še lepo vreme, pa morda kakšne pol urice teka. Pravijo, da štejejo tudi gospodinjska opravila, kot so sesanje, likanje, pomivanje posode ali tal ... kaj posteljne aktivnosti? No, nekje smo gotovo aktivne, kajne? haha Danes torej beljakovinski dan. Verjetno bom skuhala domače hrenovke in pa skledo solate, kot ponavadi. Na koncu pa še skodelico čiste zelenjavne juhice in to bo to. Še dobro, da imam tako rada solate, da se jih ne naveličam. Moram pa danes dragemu skuhati rižoto. No, moram ne, si jo je pa zaželel in sem se odločila, da mu ustrežem. stanka, če imaš po tvojem "nepravilnem" beljakovinskem dnevu sadni dan, po njem pa vodni in se ju boš lepo držala, pa res ne vidim nobenega problema. Lepo se boš ščistila, pa bo. žabica21, a te smem vprašat s kje si? Namreč, mi smo imeli tudi namen it v soboto na kosilo na ribnik, pa smo zaradi mojih testenin izbrali drugo lokacijo. Sem se pa spomnila, da lahko jem tudi zelenjavno pizzo, tako da eno lokacijo, da bo vsem všeč, bomo pa že zbrali. Lep dan, pa uživajte danes v beljakovinah. Karmen jessy6
Nekaj linkov za domačo vadbo: http://www.aktivna.si/gibanje/vaje/vaje_za_seksi_st http://www.aktivna.si/gibanje/vaje/vaje_za_seksi_st http://www.aktivna.si/gibanje/vaje/vaje_za_lepo_obl ps. Jutri ob 5.14 se prične prazna luna - pijemo vodo in čaj Kristalka
Kristalka, se ti držiš tudi lune? Kako potem kombiniraš z našo dieto? LP, Stanka
stanka je napisal/a:
Kristalka, se ti držiš tudi lune? Kako potem kombiniraš z našo dieto? LP, Stanka
Ja, držim se polne in prazne lune, se pravi, vsakih 14 dni sem na vodi, jedilnik po dieti pa skombiniram tako, da imam pred tem vedno sadni dan, po vodi pa nadaljujem z beljakovinskim. Vodne dni prakticiram bolj zaradi očiščevanja telesa kot za hujšanje - seveda mi pa potem "dietni" vodni dan odpade. Malo sem si zadevo prikrojila po svoje, sem zadovoljna in dokler se dobro počutim, bom tako tudi nadaljevala. LP Kristalka
dober dan vsem Jaz sem danes doma in sem si naredila polnozrnati riž s čebulo in grahom. Solila nisem nič, ko sem zmešala riž z grahom, sem dodala malo sojine omake. Včeraj sem delala na žaru (ponev za pizzo) puranji zrezek in bučke ne da bi solila in sem tudi šele na krožniku dodala malo sojine omake. Meni ta omaka paše prav povsod in odkar sem jo prvič probala, sem navdušena nad njo. Zanima me, ali jo katera od vas uporablja pri svoji prehrani. Pri nas na Krasu je težek, soparen dan brez padavin. Kako pa je pri vas? emily
Zdržala sem luno - spila 5 l vode!!!!! Kristalka
Kristalka, čestitam! Včerajšnji dan se je kar vredu zaključil. Sicer sem pojedla precej mesa, pečenega na žaru, mešala pe sem le z zelenjavo. In vodo. Danes nadaljujem s sadnim dnevom, jutri je na vrsti prvi vodni dan. In imam nekaj vprašnj... Samo voda? Verjetno lahko tudi nesladkan zeliščni čaj (da je nekaj toplega)? Kaj pa (nesladkan) pravi čaj, prava kava? Mogoče celo čista goveja juha? Je pri vas vodni dan res le vodni ali je "tekoči"? Veteranke, spet vas potrebujem! LP, Stanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti