Dobor jutro drage dame!
Jaz imam spet 8 dkg manj, torej je že 6-ka spredaj. 69,5. Zelo sem vesela. Vem pa, da se bo zdaj ustavilo, če ne bom začela zraven še migat. Sem ravno včeraj o tem razmišljala. Danes začnem. Za začetek kak daljši sprehod s psom in pa na sobno kolo (glede na to, da so mi prejšnji teden ukradli navadnega). Če bo zvečer še lepo vreme, pa morda kakšne pol urice teka. Pravijo, da štejejo tudi gospodinjska opravila, kot so sesanje, likanje, pomivanje posode ali tal ... kaj posteljne aktivnosti?

No, nekje smo gotovo aktivne, kajne? haha
Danes torej beljakovinski dan. Verjetno bom skuhala domače hrenovke in pa skledo solate, kot ponavadi. Na koncu pa še skodelico čiste zelenjavne juhice in to bo to. Še dobro, da imam tako rada solate, da se jih ne naveličam. Moram pa danes dragemu skuhati rižoto. No, moram ne, si jo je pa zaželel in sem se odločila, da mu ustrežem.
stanka, če imaš po tvojem "nepravilnem" beljakovinskem dnevu sadni dan, po njem pa vodni in se ju boš lepo držala, pa res ne vidim nobenega problema. Lepo se boš ščistila, pa bo.
žabica21, a te smem vprašat s kje si? Namreč, mi smo imeli tudi namen it v soboto na kosilo na ribnik, pa smo zaradi mojih testenin izbrali drugo lokacijo. Sem se pa spomnila, da lahko jem tudi zelenjavno pizzo, tako da eno lokacijo, da bo vsem všeč, bomo pa že zbrali.
Lep dan, pa uživajte danes v beljakovinah. Karmen
jessy6