Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Emily, vsi imamo pri sebi 4, pri drugih pa vidimo 2. Papir in svinčnik je za urejanje sporočila, če se kaj zmotiš, če želiš kaj spremenit ... Papir in koš je za brisanje sporočila, če si si premislila in ne želiš objaviti post ... Narekovaj je za citiranje: če želiš del ali celo sporočilo od nekoga prenesti v svoje sporočilo in nato odgovoriti nanj ... Velik B pa je za shranjevanje v beležko, če hočeš kakšnp sporočilo shraniti, ker ima npr. podatke, ki te zanimajo, pa da naslednjič ne iščeš celo večnost, kje je že to pisalo. Joooj, sem zakomplicirala, ampak ne znam drugače razložit. Če boš samo 1x kliknila na te gumbe in potem zaprla zadevo, se ne bo nič zgodilo. Sicer pa, tisti prvi post, ki se ti je 2x izpisal - lahko bi enega kamot izbrisala, če bi pritisnila na gumb papir in koš. Danes so na vrsti testenine, samo še ne vem, kakšna omakica bo zraven. Danes je celo 1dkg manj na vagi kot včeraj. Me je to tako nasmejalo, da sploh nisem uspela biti "užaljena", ker ni nič manj. Lep in uspešen dan vam želim. Karmen jessy6
jessy6, hvala, ker si mi vse tako lepo razložila. Verjamem, da si vesela, ko vidiš pozitivne rezultate pri sebi. Lep dan vsem emily
jessy6 je napisal/a:
Dobro jutro! Emily, vsi imamo pri sebi 4, pri drugih pa vidimo 2. Papir in svinčnik je za urejanje sporočila, če se kaj zmotiš, če želiš kaj spremenit ... Papir in koš je za brisanje sporočila, če si si premislila in ne želiš objaviti post ... Narekovaj je za citiranje: če želiš del ali celo sporočilo od nekoga prenesti v svoje sporočilo in nato odgovoriti nanj ... Velik B pa je za shranjevanje v beležko, če hočeš kakšnp sporočilo shraniti, ker ima npr. podatke, ki te zanimajo, pa da naslednjič ne iščeš celo večnost, kje je že to pisalo. Joooj, sem zakomplicirala, ampak ne znam drugače razložit. Če boš samo 1x kliknila na te gumbe in potem zaprla zadevo, se ne bo nič zgodilo. Sicer pa, tisti prvi post, ki se ti je 2x izpisal - lahko bi enega kamot izbrisala, če bi pritisnila na gumb papir in koš. Danes so na vrsti testenine, samo še ne vem, kakšna omakica bo zraven. Danes je celo 1dkg manj na vagi kot včeraj. Me je to tako nasmejalo, da sploh nisem uspela biti "užaljena", ker ni nič manj. Lep in uspešen dan vam želim. Karmen jessy6
daša20
Dodajam link za SLO stran o Beluši kapsulah - "hitreje in lažje do vitkosti" http://www.hafesan.at/index.asp?sprache=SL Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 12. jun 2007 16:51:30
macadamia je napisal/a:
Moram vas vprašati: koliko pa kaj kave spijete na dan? Pa mleka v kavi? Meni je kava z mlekom edina tolažba, ko se mi zahoče pojest nekaj sladkega... macadamia
Jaz pijem kavo 3x na dan z mlekom skozi celo dieto - to je večinoma ves moj greh in tako bo ostalo Kristalka
jaz pa kako kdaj..enkrat pijem čisto brez ,enkrat pa z malo mleka... jutri pa spet sadni dan, upam da me ne bo kaj premamilo:) žabica21
Ojla! Jaz pa če jo že pijem, jo grenko in brez mleka. Jutri smo spet vsi na sadnem dnevu. Že vidim, da bom non stop tukaj visela. jessy6
Hojla! Punce,vas moram že malo pohvalit,ker ste tako zelo pridne. Res se trudite in le tako naprej,pa bo zgodba o uspehu kmalu napisana in ve boste seveda glavne zvezde. Jaz pa kave sploh ne pijem,ker mi je bljaaak. Nekoč sem si sestavila svoj življenski slogan,ki se glasi takole: Ne pijem alkohola,ne pijem kave,ne kadim,zdravo živim,zato se pa redim! No,tisti zadnji del sem šedaj malce spremenila in pravim:Z ločevalno živim,zato se nič več ne redim! Mejte se lepo in uživajte življenje. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Najprej moram povedati, da kar malo zavidam Jessy6. Zakaj? Ker bi tudi jaz rada imela tak karakter. Zelo samozavestno pravi: Vem da mi bo uspelo. To je tisto, kar meni manjka pa tudi pri večini drugih sem opazila, da so previdni pri izjavah, ker smo že vsi doživeli, da je šel ves naš trud po gobe. Tudi jaz sem se odločila, da kave ne pijem več. Že tako mi je bila zanič (brez sladkorja, pa še brez mleka), vendar sem se kar malo prisilila, da sem jo spila (dve na dan), že zaradi nizkega pritiska. Sem pa v petkovih Sl. novicah prebrala prispevek od Ivana Maršiča, zeliščarja iz Škofljice, šla sem še na njegovo spletno stran, in ko sem prebrala da je kava kot bič za utrujenega konja, mi je postalo jasno, da to ni zame. Zdaj pijem zeleni čaj z okusom limone ali mete (Droga). Tako, da vsem priporočam, sploh Kristalki in Ribi-ribici (ker z leti bolj cenimo zdravje), da si preberejo spletno stran omenjenega gospoda. Veliko koristnih informacij je gor. Lep pozdrav vsem! ann
Jutro! No, vidim, da sem jaz edina zasvojenka s kavo... Sem se že dostikrat poskušala odvaditi, pa mi za več kot teden dni ni uspelo. Po drugi strani razmišljam tako: 1) na beljakovinski dan lahko piješ kavo z mlekom ker ta dieta pač mleko smatra za beljakovino. 2) Na škrobni dan piješ črno kavo, ker je kava baje škrob. 3) Na OH pa itak lahko poješ kar želiš. OH je zame namreč pravi paradoks: pice za kosilo ne smeš s sirom - beljakovina, zvečer pa lahko ješ sladoled ... ki je iz mleka. Zvečer lahko očitno ješ jedi iz vseh štirih skupin. No, danes pa sadje... macadamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti