jessy6, ti si pa res fejst punca. Hvala za vse besede, moram reči, da sem že manj v skušnjavi, da bi kaj "pogrickala" zdaj zvečer.
Upam, da bo tudi jutri tako.
Ne, verjamem, da bo tudi jutri tako.
lep pozdrav
emily

| jessy6 je napisal/a: |
| Dobro jutro!
Emily, vsi imamo pri sebi 4, pri drugih pa vidimo 2. Papir in svinčnik je za urejanje sporočila, če se kaj zmotiš, če želiš kaj spremenit ... Papir in koš je za brisanje sporočila, če si si premislila in ne želiš objaviti post ... Narekovaj je za citiranje: če želiš del ali celo sporočilo od nekoga prenesti v svoje sporočilo in nato odgovoriti nanj ... Velik B pa je za shranjevanje v beležko, če hočeš kakšnp sporočilo shraniti, ker ima npr. podatke, ki te zanimajo, pa da naslednjič ne iščeš celo večnost, kje je že to pisalo. Joooj, sem zakomplicirala, ampak ne znam drugače razložit. Če boš samo 1x kliknila na te gumbe in potem zaprla zadevo, se ne bo nič zgodilo. Sicer pa, tisti prvi post, ki se ti je 2x izpisal - lahko bi enega kamot izbrisala, če bi pritisnila na gumb papir in koš. |
| macadamia je napisal/a: |
| Moram vas vprašati: koliko pa kaj kave spijete na dan? Pa mleka v kavi? Meni je kava z mlekom edina tolažba, ko se mi zahoče pojest nekaj sladkega... macadamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne kremšnite

Pečen riž z zelenjavo