Emily, ne sekiraj se, se boš že navadila pisat. Tista okenca lahko sprobaš tako, da 1X klikneš na vsakega in ti bo takoj jasno čemu služijo: eden je za urejanje svojega prispevka, eden za brisanje ... rumen krogec, ki se pojavi nad okencem je za smeškote: 1x klikneš nanj, izbereš smeškota na levi strani (ker nimaš pluskota), klikneš nanj in se ti izpiše med tekst. To lahko narediš sproti, za nazaj smeškotov ne moreš dajati.
Seveda, če boš opazovala, bo tudi nekaj, ampak potrudi se čimveč vprašat. Ločevanja hrane se boš naučila hitreje, če boš vprašala, saj več glav, več ve.
Ne rabiš pisat samo takrat, ko se imaš s čim pohvalit, napiši tudi takrat ko ne zdržiš, da bi jedla, npr. Punceeeeee, pomagajteeee, tako sem lačnaaa. Pa ti nas bo sigurno nekaj napisalo vzpodbudne besede. Boš videla, kako pomaga.
Vztrajaj do trenutka, ko greš v posteljo. Ne jej zvečer. V dieti je zadnji dovoljen obrok ob 20h. Jaz sicer nikoli tako pozno zdaj ne jem, vendar, če ti ne znese, prakticiraj to vsaj na začetku. In, če že grešiš, daj s tistimi sestavinami, ki so tisti dan na jedilniku, tako škoda ne bo prevelika. Vseeno pa bodi ženska in trmasta, saj to delaš zase in za svoje boljše počutje!
Težave so bile, težave so in težave bodo, tako pač je. Pomisli na nekoga, ki se smeji, ker ti ni uspelo, ki ti privošči, da ti ne bi uspelo, ki ti bo nevoščljiv, ko ti bo uspelo ... zafrkni ga in pokaži, da zmoreš, da ti nisi kar tako. Prav?

P.s. Uh, se razpišem zadnje čase. Jaz ne vem, kaj mi je. To bo po mojem dieta kriva.

Jaz se danes torej nisem mogla pohvalit z večjim minusom v kg, se pa lahko z nečim drugim. Ko sem šla na izpit, sem oblekla eno majčko, ki mi je bila ponavadi obtisnjena po trebuhu, da sem le-tega vedno not stiskala, ko sem sedela. Danes mi tega ni bilo treba in bila sem zelo vesela. No, nekje se že pozna. To je važno.
Saj veste, vztrajat je treba, biti trmast, nepopustljiv, pa bo! Boste videle, da bo!
Lp, Karmen
jessy6