Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Emiy,dobrodošla v naši druščini. Boš videla,da je hujšanje z toliko sotrpinkami veliko bolj zabavno.Če pa te prime,da bi se pregrešila,pa namesto v hladilnik skočiš pogledat na naš forum. Punce,držte se. Aja,Jessy6,ne se sekirat zdaj zaradi tiste koruze,kar je bilo je bilo. Sem prepričana,da ti je veliko manj škodila,kot bi ti pa kakšen sendvič ali pecivo.Zdaj pa le pogumno naprej! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Emily, živjo! Lepo, da nas je še več! Meni pa škrobni dnevi čisto ustrezajo. Imam rada vse, kar paše na ta dan. Torej, danes sem, kot sem že rekla, na fižolu. Njami! In še vesela, najveselejša novica: zjutraj je tehtnica pokazala 1,2 kg manj kot prejšnji teden! Torej sem sedaj na 71,1 kg! Še 5 kilc, pa bom na želeni teži. Res sem vesela. Jutri pa razmišljam o pizzi. Mislite, da bo kaj narobe, če jo naredim zvečer in (obložena) počaka na jutrišnjo peko? Se bo preveč razmočila? Je katera to že prakticirala? LP, Stanka
Lepo pozdravljene... končno je prišel pravi trenutek, zbrala sem pogum in sedaj se vam pridružujem. Berem vas že zelo dolgo, toda nikoli nisem zbrala poguma oz. nikoli me ni dovolj "prijelo", da bi se vam pridružila pri izmenjavanju izkušenj. Sedaj sem si rekla... bom pa poskusila... mogoče bo tudi meni to kaj pomagalo. Že dolgo se poskušam prehranjevati po sistemu ločevanja živil, toda ne uspeva mi prav dobro, ker vedno znova grešim in kile ne grejo dol. Moja slabost so sladkarije in kruh. Drugače imam pa zelenjavo zelo rada, sadje tudi, ampak tega mi zaenkrat še ne uspeva pojesti dovolj, oz. ga zamenjati za sladkarije. Pašto, riž, krompir imam tudi rada, meso malo manj, v glavnem samo belo in ribe in še to zelo malo. Zaenkrat toliko o meni, upam, da se v prihodnje bolje spoznamo in da mi bo to druženje pomagalo, da bom bolj dosledna in vztrajna. lep dan še naprej
Ojla bejbe! Emily dobrodošla! Kako ti gre? Si danes začela? Kakšne cilje si si pa ti zadala? Kar lepo počasi. Če ti kaj ne bo jasno ali ne bo za zdržat, pridi na forum in takoj ti bo lažje, prav? stanka, potem tvoji danes bežijo od tebe, če si na fižolu Jaz sem danes pojedla za kosilo 1 krožnik zelenjavne juhice, zdaj pa čakam, da se speče na peki papirju še par krompirčkov. Za večerjo bom pa ržen kruh z zelenjavno pašteto. A bo to ok? S kruhom se še vedno lovim. Jaz bi naredila samo testo za pizzo danes, sestavine pa samo narezala na krožnik posebej, pa imaš jutri pred peko samo 1 min dela. Kaj praviš? Nimam konkretnih izkušenj s tem, zato ne vem, če bi se razmočila. Marjetka cvetka, saj se ne sekiram zaradi koruze. Kot praviš, mi ni tako škodila, kot bi mi sendvič ali vrečka piškotov, ne? macadamia in žabica21, vidve pa ne vem kam hujšata, saj sta že čisto suhe. No, saj vem, za vajino počutje gre. macadamia, sem začutila, da sem te užalila, ko sem napisala, da so vodni dnevi samo v glavi. No, to vsekakor ni bil moj namen, si me napačno razumela. Saj veste, vztrajajte, pa bo! Lp, Karmen jessy6
jessy6 je napisal/a:
Ojla bejbe! stanka, potem tvoji danes bežijo od tebe, če si na fižolu jessy6
Te bombice začno pri meni delovat kakšen dan pozneje, tako da... Jessy, saj si verjetno že pisala, ampak kakšna velikost in teža je trenutno tvoja? In koliko je bilo na začetku in koliko si želiš doseči? In kako dolgo se že trudiš? In ne misli, da sem radovedna... Hvala za nasvet za pizzo, tudi sama sem malo razmišljala v tej smeri, čeprav se po prihodu iz službe vedno mudi... LP, Stanka
Moja velikost 168cm, začetna teža je bila 73kg. Zdaj je 70,3kg že 2 dni. Želim priti z dieto na 63kg, potem pa bom delala na moji največji želji - imeti pri kilaži spet 5-ko spredaj. No, to je torej moj cilj: imeti spet 59 kg. Danes je moj 6. dan, tako da sem še bolj na začetku. Ampak, enkrat je treba začeti, kajne? Tako, to so vsi odgovori na tvoje zasliševanje. Vrni še ti s kako informacijo. Aja, stara sem pa 25 (skoraj). jessy6
Moje info : 171 cm, začela z 74,8 kg. Po treh tednih sem na že napisanih 71,1 (sem že rekla JUHEJ? ). A starost je tudi treba ? OK, tudi ta skrivnost bo razkrita: mlada sem 42 let (hja, sem najstarejša?). LP, Stanka
Ah, kjeeee, mi smo še vsi pri tamladih. Kakšna najstarejša! jessy6
Oj, oprostite, moje prvo pisanje se je dvakrat izpisalo, pa ne vem kaj sem delala, nekaj sem klikala na tista okenca zgoraj. Hvala vsem za dobrodošlico. Za začetek vas bom bolj "opazovala", ko se poboljšam v izvajanju ločevanja hrane pa bom dobila tudi jaz več korajže, da se s čim pohvalim in kaj več napišem. Z mano je tako, da želim doseči vsaj to, da ločujem po obrokih in po 19. uri ne bi jedla več. Ponavadi se čez dan pridno držim, proti večeru pa začnem grešit in potem vse kar sem naredila čez dan, izničim. Upam, da mi bo z vašo pomočjo uspelo, saj vidim, da imate tudi ve včasih težave in si pomagate med sabo. lep večer emily
Emily, ne sekiraj se, se boš že navadila pisat. Tista okenca lahko sprobaš tako, da 1X klikneš na vsakega in ti bo takoj jasno čemu služijo: eden je za urejanje svojega prispevka, eden za brisanje ... rumen krogec, ki se pojavi nad okencem je za smeškote: 1x klikneš nanj, izbereš smeškota na levi strani (ker nimaš pluskota), klikneš nanj in se ti izpiše med tekst. To lahko narediš sproti, za nazaj smeškotov ne moreš dajati. Seveda, če boš opazovala, bo tudi nekaj, ampak potrudi se čimveč vprašat. Ločevanja hrane se boš naučila hitreje, če boš vprašala, saj več glav, več ve. Ne rabiš pisat samo takrat, ko se imaš s čim pohvalit, napiši tudi takrat ko ne zdržiš, da bi jedla, npr. Punceeeeee, pomagajteeee, tako sem lačnaaa. Pa ti nas bo sigurno nekaj napisalo vzpodbudne besede. Boš videla, kako pomaga. Vztrajaj do trenutka, ko greš v posteljo. Ne jej zvečer. V dieti je zadnji dovoljen obrok ob 20h. Jaz sicer nikoli tako pozno zdaj ne jem, vendar, če ti ne znese, prakticiraj to vsaj na začetku. In, če že grešiš, daj s tistimi sestavinami, ki so tisti dan na jedilniku, tako škoda ne bo prevelika. Vseeno pa bodi ženska in trmasta, saj to delaš zase in za svoje boljše počutje! Težave so bile, težave so in težave bodo, tako pač je. Pomisli na nekoga, ki se smeji, ker ti ni uspelo, ki ti privošči, da ti ne bi uspelo, ki ti bo nevoščljiv, ko ti bo uspelo ... zafrkni ga in pokaži, da zmoreš, da ti nisi kar tako. Prav? P.s. Uh, se razpišem zadnje čase. Jaz ne vem, kaj mi je. To bo po mojem dieta kriva. Jaz se danes torej nisem mogla pohvalit z večjim minusom v kg, se pa lahko z nečim drugim. Ko sem šla na izpit, sem oblekla eno majčko, ki mi je bila ponavadi obtisnjena po trebuhu, da sem le-tega vedno not stiskala, ko sem sedela. Danes mi tega ni bilo treba in bila sem zelo vesela. No, nekje se že pozna. To je važno. Saj veste, vztrajat je treba, biti trmast, nepopustljiv, pa bo! Boste videle, da bo! Lp, Karmen jessy6

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti