Ločevanje živil 90. dni - 5. del

pri nas je pa ful lepo..skoz sonček..že cel dan in ful vroče je.. iz kje pa si da mate tak grdo vreme:) kdaj si pa ti ponavadi narediš kosilo? ob kateri uri?kaj pa večerjo? žabica21
S srednje Primorske sem. Pa ti? Kosilo si pripravim že en dan vnaprej, ker prinesem s sabo v službo, tukaj pa si pogrejem v mikrovalovki. Sadje jem ob 10h, kosilo ob 12h, večerjo pa lotim okrog 17.30. macadamia
jaz sem iz štajerske ..blizu meje z dolensko:) po 17:30 pa nič več ne ješ , samo še tekočino ?? morš met pa dobro službo d si tak lahk na netu:)mi delaš družbo:) Sporočilo je spremenil(a) žabica21 dne 11. jun 2007 13:28:57
No potem pa sva iz čisto nasprotnih koncev SLO. Se trudim, da čas po večerji posvetim rolanju, hoji, trebušnjakom, mazanju z anticelulitno kremo... ponavadi zvečer manj pijem kot čez dan, ker se niti ne spomnim. A ti se trudiš popit kaj več kot kadar ne hujšaš? Poznam dosti ljudi, ki popijejo manj kot pol litra na dan... In to bilokatere tekočine, ne samo vode. macadamia
morš met pa dobro službo d si tak lahk na netu:)mi delaš družbo:) ko ne hujšam spijem manj tekočine, ampak ne veliko manj.... se pravi da se še z športom ukvarjaš ..po koliko pa trebušnjakov delaš? a maš veliko celulita?sedaj to je že zginil a ne, pač ko si na dieti? žabica21
Ja, sem sama v pisarni in me nihče ne nadzoruje. Pa tud sicer je šef super in ne bi zameril :))) S športom se ukvarjam samo med hujšanjem ker se mi drugače ne da preveč. Trebušnjakov naredim trenutno 120 na dan, vsako sredo pa do naslednje srede jih naredim še 10 več, torej stopnjujem. Celulita nimam prav strašno dosti ampak za moje pojme ga je še malo preveč da bi šla v kopalke. Ma ne vem ... nekaj ga je definitivno manj. Ti si opazila kašne spremembe na tem področju ali si taka srečka in celulita sploh nimaš? macadamia
celulit sem imela prej veliko oz. dost.potem smo pa pred približno letom dni začeli hodet v hribe med viekndi in od takrat se mi je zmanjšal...tako se ga mislim vsaj ne vidi, če pa kožo stisnem se pa itak vidi, ker ga ma vsaka ženska tudi aktivne športnice. a potem vsak dan delaš sedaj trebušnjake? meni se pa nekak ne da. ko se pa spomnem jih pa 100 naredim na dan...morem jih sedaj delati da bo bolj ravn trebušček za na morje:) kero kremo pa uporabljaš proti celulitu? žabica21
Lepo pozdravljene... končno je prišel pravi trenutek, zbrala sem pogum in sedaj se vam pridružujem. Berem vas že zelo dolgo, toda nikoli nisem zbrala poguma oz. nikoli me ni dovolj "prijelo", da bi se vam pridružila pri izmenjavanju izkušenj. Sedaj sem si rekla... bom pa poskusila... mogoče bo tudi meni to kaj pomagalo. Že dolgo se poskušam prehranjevati po sistemu ločevanja živil, toda ne uspeva mi prav dobro, ker vedno znova grešim in kile ne grejo dol. Moja slabost so sladkarije in kruh. Drugače imam pa zelenjavo zelo rada, sadje tudi, ampak tega mi zaenkrat še ne uspeva pojesti dovolj, oz. ga zamenjati za sladkarije. Pašto, riž, krompir imam tudi rada, meso malo manj, v glavnem samo belo in ribe in še to zelo malo. Zaenkrat toliko o meni, upam, da se v prihodnje bolje spoznamo in da mi bo to druženje pomagalo, da bom bolj dosledna in vztrajna. lep dan še naprej
Hojla! Ah,ti škrobni in oh dnevi,koliko problemov vam delajo.Ampak stvar je v tem,da se moraš dobesedno napiflat,kaj spada po kateri dan in potem ni več problemov,no pa tudi nobene logike ni v teh dveh dnevih,ampak to vas naj ne skrbi.Važno je,da stvar deluje,to pa je najbolj pomembno. Torej na škrobni dan jemo fižol,grah,sojo,lečo,čičeriko,ješprenj,koruzo celo,krompir. Na oh dan jemo vse kar se naredi iz bilokatere moke,kaše(proseno,ajdovo),kosmiče(ovsene),polente in seveda tudi sladkor(za večerjo). Torej lahko na škrobni dan brezskrbi jeste fižol z ješprenom. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
lepo pozdravlena emily... že velik korak si naredila da si začela z dieto...ko se nekaj spravš delati , si skozi govori v glavi, če sem že začela si bom pa dokazala da lahko tudi jaz shujšam.in ko se boš hotela pregrešiti si samo govori v sebi da si dovolj močna da lahko držiš brez sladkarij in drgih stvari in tudi mnenje o sebi se ti bo spremenilo.bolše se boš počutila. jaz sem tudi bila frik na kruh, jedla sem ga skoraj vsepovsod in predvsem belega.sedaj sem malo grugače začela gledati na vse in pojem samo en kos pri kosilu in še to vedno črnega al pa polnozrnatega. jaz sem tudi mislila da ne bom zdržala na tej dieti, potem sem pa odkrila ta forum in mam reči da mi zelo pomaga.. tukaj imaš link na ta isti forum in ti piše vse kar spada pod škrob, beljakovine, Oh...in ti zelo olajša delo...in ješ lahko zelo raznoliko.. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614 želim ti veliko uspehov... žabica21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti