Dobro jutro, drage dame.
No, meni se danes minus ni nič povečal, pa nič zato. Saj vem, da ne morem po 5. dneh pričakovati čudežev. Vidim pa pri sebi, da se pozna na trebuhu - kar sploščil se je.
Danes je torej 6. dan - škrobni dan. Trenutno sploh nisem lačna, pa tudi zaradi treme pred izpitom ne morem jest.
Bom se prisilila.
Kar se vodnih dni tiče, mi niso problem. Res, da jih že dolgo nisem prakticirala, ampak, ko sem jih, mi ni bilo nič bolj težko, kot če sem bila samo na sadju. Vem pa, da bodo rezultati po njem še boljši, moje počutje pa enkratno.
In glede vrtenja, bruhanja in ne vem še česa - moje mnenje je, da je vse v glavi. Ljudje mislijo, da bodo brez hrane kot cunje in taki potem tudi so. Na vodni dan, se je potrebno čimbolj zaposliti - iti na sprehod, s kolegico na drink (kjer ti piješ pač vodo), se igrat s psom, it v šoping gledat, kakšne hude cunje ti bodo kmalu prav, če zdržiš ... itd, itd,itd. Ne vem, meni se je že velikokrat zgodilo, da sem cel dan imela en kup opravkov, zjutraj pozabila jest, potem pa do večera, ko sem prišla domov, niti nisem imela časa mislit na hrano. Ja, doma sem se seveda najedla kot pujs, ampak to je bilo takrat. Zdaj bi, če ne bi šlo drugače, šla takoj spat, pa bi bilo.
Lep pozdrav in ne pozabite vztrajati!!!
Karmen
jessy6