Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro, drage dame. No, meni se danes minus ni nič povečal, pa nič zato. Saj vem, da ne morem po 5. dneh pričakovati čudežev. Vidim pa pri sebi, da se pozna na trebuhu - kar sploščil se je. Danes je torej 6. dan - škrobni dan. Trenutno sploh nisem lačna, pa tudi zaradi treme pred izpitom ne morem jest. Bom se prisilila. Kar se vodnih dni tiče, mi niso problem. Res, da jih že dolgo nisem prakticirala, ampak, ko sem jih, mi ni bilo nič bolj težko, kot če sem bila samo na sadju. Vem pa, da bodo rezultati po njem še boljši, moje počutje pa enkratno. In glede vrtenja, bruhanja in ne vem še česa - moje mnenje je, da je vse v glavi. Ljudje mislijo, da bodo brez hrane kot cunje in taki potem tudi so. Na vodni dan, se je potrebno čimbolj zaposliti - iti na sprehod, s kolegico na drink (kjer ti piješ pač vodo), se igrat s psom, it v šoping gledat, kakšne hude cunje ti bodo kmalu prav, če zdržiš ... itd, itd,itd. Ne vem, meni se je že velikokrat zgodilo, da sem cel dan imela en kup opravkov, zjutraj pozabila jest, potem pa do večera, ko sem prišla domov, niti nisem imela časa mislit na hrano. Ja, doma sem se seveda najedla kot pujs, ampak to je bilo takrat. Zdaj bi, če ne bi šlo drugače, šla takoj spat, pa bi bilo. Lep pozdrav in ne pozabite vztrajati!!! Karmen jessy6
Če pa imaš 8 ur v službi obveznih, potem nakupovanje in kavice odpadejo. Morda je res vse v glavi ampak zaenkrat takšnih stvari še ne znam in ne morem nadzorovati. če mi gre na bruhanje, pač moram čimprej priti do WCja... macadamia
Aja, jessy6 ... danes bova "skupaj" jedle škrobna živila :( macadamia
macadamia koliko pa si ti velika? da ne boš imela premalo kg in te bojo samo kosti:) smem še vprašati koliko si ti stara?če ne želiš odgovoriti ti ni treba? jaz pa grem 15.7. na morje...:)jeee:)kumi čakam.. žabica21
žabica21 Visoka sem cca. 163 cm, stara pa bom 21. Ti si še vedno 21 ali si se že kaj postarala? :) Kam pa greš na morje??? Menda imaš tudi ti danes škrobni dan. Kaj si boš pripravila? macadamia
ne jaz sem še vedno stara 21... :) v grebaštico grem na morje..to je 10 minut stran od šibenika. pa ti? pa si že kdaj imela toliko malo kg?(49 kg?) žabica21 Sporočilo je spremenil(a) žabica21 dne 11. jun 2007 11:11:38
ne vem kaj bom danes imela za kosilo,,to mi je najbolj smotan dan!kaj si boš pa ti privoščila? žabica21
Kaj je premalo 21 al preveč??? Glede na tvoj klicaj pa jeznega kuharja... Na morje bom šla v Portorož in sicer s prijateljicami, za dva dni pa bom dopust podaljšala še s fantom, potem pa bova kampirala v kampu ob reki Lepeni. Sva že bila v Španiji letos, tako da ne smeva preveč zapravljati :((( Leta 2004 sem mela 47 kg, ampak mislim, da mi to ne bo uspelo nikoli več. Mam preveč rada hrano. Tudi meni je škrobni zelo škifo. Bom imela polnozrnati riž pa dušene bučke. macadamia
potem si te jaz predstavlam kot okostnjaka..:) jaz grem pa sedcaj za 10 dni na morje z fantom in njegovo familijo..potem septembra pa sva študirala da bi šla mogoč v tunizijo , turčijo ..kekšno takšno varjanto.bomo videli kako bova s denarjem :) žabica21
Okostnjak? Ne bi rekla... Pa tudi če zgubim kaj špeha - imam široke boke in težke in debele kosti, tko da še zmeraj nisem videt suha. Mi o morju in dopustu, zunaj pa dežek. Če bo celo poletje tako grdo, grem takoj zdej na en sendvič :) macadamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti