No, kako je to fajn. Brez vas tudi jaz ne bi zdržala.
žabica21, da ti gre tako počasi, je "krivo" to, da nimaš veliko preveč. Ampak, saj bo, samo vztrajat je treba. Čestitke, da si se "zganila" za tek.
Tudi jaz se veselim morja (20.7.) in vem, da takrat še ne bo konec diete, ampak bom skušala vseeno zdržat. Verjetno pa se bom pregrešila s kakšnih kozarcem vina takrat, pri hrani pa bom ločevala in to brez težav.
Jaz drugače velikokrat jem do kosila samo sadje in to že kar nekaj časa. Problem je bil pri meni zvečer in pa sladkarije.
Mene lakota ne grabi zvečer, mene popoldan. Ampak to samo na sadni dan, drugače mi resnično ni problem. Mogoče je tako na začetku, ampak ponavadi je na začetku najtežje, tako da mi je prav fajn. Se pa v primeru lakote tudi jaz nacejam z vodo, ampak več kot 3 l na dan je še nisem spila, kar je ok.
Kar se fižola in ješprena tiče - nimam pojma. Fant ne mara fižola, zato je na najinem jedilniku ... 0x na leto.

stanka, mislim, da ne bo pretirane škode, čeprav, priznaj, pregrešila si se z eno najbolj kaloričnih reči.

Mene zaseka ne gane, tako da mi ne bi bilo problem. Vedno si v takih primerih rečem, da lahko tako dobro torto in tele čudovite ocvrte lignje jem kdaj drugič, ker so mi vedno na razpolago in bla bla bla. Zdaj ko sem se končno resno odločila za dieto, sem karakter do konca. Sploh, če mi nekdo zanalašč ponuja nekaj, kar mi škodi, čeprav ve, da ne smem - takrat še z večjim užitkom rečem ne.
Jaz sem striktno po dieti hujšala samo 1x in takrat so lahko bile same moje najljubše jedi zraven mene, pa se me ni dotaknilo. Drugače sem se vedno malo "držala", pa "pazila kaj jem" in te vrste diete. Zato, ker nisem bila dosledna, sem se tudi velikokrat pregrešila s kakšno pizzo npr. ob 22h zvečer. In tako se je moje "držanje" končalo. Zdaj, ni šans! Če se pregrešim, grem normalno dalje. Saj smo samo ljudje, na napakah se učimo. In nihče mi ne bo rekel, da mi bo zaradi enega ali dveh grehov spodletelo in da bom s tem uničila celo dieto. Jok brate odpade! Odločila sem se, da se bom spet bolje počutila in to se bom samo, če bom končno nekaj naredila ... naredila nekaj zase! In bom! Ker sem trmasta kot bik! In pika!

Uspešno vztrajanje in čimvečji minus pri naslednjem tehtanju.
Jutri pa lahko držite zame pesti, ker ob 12h pišem izpit.
Lp, Karmen
jessy6