Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lepo da si odpisala..no smo pa že tri da imamo iste dneve.. danes je moj 21. dan..pa sem dala dol 3,4 kg...in to zdj že nekaj časa drži ne gre nikamor:( ti si pa bol na začetku a ne?in si se kaj pregrešila? žabica21
Danes je bil moj 5. dan. Razen, da sem se baje včeraj s tisto koruzo, se drugače nisem pregrešila. Veš kako je pri meni? Če se čisto točno držim, me to žene naprej. Če bi danes npr. grešila, bi rekla verjetno jutri: Ah, sej sem včeraj tudi malo, saj ne bo hudega. Tako imam zdej res voljo. Ne vem, od kje je prišla, ampak tukaj je. Je bil že zadnji čas, da se spravim k sebi. Pri svojih 168cm mi je bila začetna teža 73 kg, kar je fullll preveč. Zdaj sem že na 70,3. Moj cilj je s to dieto priti nekje na 63kg, potem pa bom še naprej probala čimbolj ločevati, da pridem do 59. Ne tako strogo po dnevih, ampak po obrokih in prav tako skušala samo vsak 4 dan pojesti kaj sladkega. Sladkarije me namreč zapeljejo. Res mi je želja imeti spet pri kilaži prvo številko 5, potem pa bom morala pazit in uravnovešat zadeve. Kaj pa ti? Po mojem, če ti v treh tednih ni šlo več kot 3,4 kg dol, jih ali nimaš toliko preveč ali pa te bo v kratkem začelo kar zmanjkovati. jessy6 Sporočilo je spremenil(a) jessy6 dne 10. jun 2007 21:11:01
jst sm velika 166 cm, pa na začetku sem imela 62,5 kg, ..danes pa imam 59,1 kg.. ja maš prav, ko je 5 spredaj je veliko bolši občutek. rada bi pa prišla mogo na 56 kg.ne vem točno tudi odvisno od telesa, kako bo pač zgledalo. moram se pohvaliti da sem se prej zganila(končno) in sem šla tečt pa še trebušnjake delam kako se mi da:) rada bi bolje zgledala ko gremo na morje in to 15.7. d bom še bolj zadovolna s svojim telesom. ja jaz se bom pa potem ko bim nehala z dieto za zajtrk jesti samo sadje, kar prej nisem nikoli. kaj ti narediš ko te npr. tako zvečer zgrabi lakota?? jst se z vodo nacejam, samo vseeno je ni dobro preveliko spiti, ni dobro za ledvice. ej a misliš da lahko npr jutr jem : da bi skuhala fižol pa potem notri ješprenj??(nisem neka kuharica)pa ne vem če to paše skupaj in če to paše na našo dieto? kaj predlagaš? sm se mal razpisala:) žabica21
Uh, punce, kaj mi dajete energijo za naprej! Jaz bom jutri verjetno jedla fižolovo solato za kosilo in manjšo porcijo fižolove solate za večerjo. Prejšnjič mi je to super pasalo, sploh se mi ni zdelo enolično, ker imam fižol zelo rada. Tudi moj dan je danes 21., ko se trudim. Jutri se spet stehtam in poročam, če je kaj večji minus. Danes sem se pregrešila. Zavestno. Mi tudi ni žal, saj nisem pretiravala. Bili smo na obisku pri sorodnikih, ki delajo najboljšo zaseko, kar sem jo kdaj jedla. In danes so nam seveda postregli tudi z njo. Najprej sem oklevala, nato pa sem si rekla: "Če se odrečem temu, kar imam rada čez vse - tukaj smo na obisku kakšne 2x letno - mi bo žal še naslednjega pol leta." In sem s čisto konkretnim kosom kruha in na tanko namazano zaseko uživala tako, da so opazili vsi. In so mi jo dali še za domov! Sem jo že podtaknila možu in sinu - še za jutrišnjo malico - da me ne premami več. In sedaj sem potešena lušt kar za nekaj časa. Najbolj všeč mi je, da sem resnično znala uživati v hrani in reči tudi NE! naslednjemu kosu. Upam le, da bo tehtnica milostna! In zdaj grem naprej, jutri bom spet pridna še in še! Kako pa bi ve ravnale v takem primeru? Ste karakter do konca? Ali včasih na račun psihe popustite? In pridno nadaljujete ali zaključite z dieto? Mene namreč zdaj še bolj žene naprej! LP, Stanka
jaz sem tip človeka ki je nor na pico...lahko bi jo skoz jedla in se je nebi naveličala..in sem bila sedaj ko sem na dieti že 3x na preizkušnji..so jedli zraven mene pico in sem skoraj popustila in si vzela en košček z mislijo; saj se ne bo poznalo.ampak nisem !!in sem ponosla nase, moram rečt da mi je tudi fant pomagal. jaz še ne bom zaklučila z dieto, ko bm prišla pa do željene teže pa bom.samo ne vem če bom zdržala vodni dan!a mislite da je ta dan tako pomemben?a ga je katera že ipustila pa normalno nadaljevala z dieto..?? žabica21
No, kako je to fajn. Brez vas tudi jaz ne bi zdržala. žabica21, da ti gre tako počasi, je "krivo" to, da nimaš veliko preveč. Ampak, saj bo, samo vztrajat je treba. Čestitke, da si se "zganila" za tek. Tudi jaz se veselim morja (20.7.) in vem, da takrat še ne bo konec diete, ampak bom skušala vseeno zdržat. Verjetno pa se bom pregrešila s kakšnih kozarcem vina takrat, pri hrani pa bom ločevala in to brez težav. Jaz drugače velikokrat jem do kosila samo sadje in to že kar nekaj časa. Problem je bil pri meni zvečer in pa sladkarije. Mene lakota ne grabi zvečer, mene popoldan. Ampak to samo na sadni dan, drugače mi resnično ni problem. Mogoče je tako na začetku, ampak ponavadi je na začetku najtežje, tako da mi je prav fajn. Se pa v primeru lakote tudi jaz nacejam z vodo, ampak več kot 3 l na dan je še nisem spila, kar je ok. Kar se fižola in ješprena tiče - nimam pojma. Fant ne mara fižola, zato je na najinem jedilniku ... 0x na leto. stanka, mislim, da ne bo pretirane škode, čeprav, priznaj, pregrešila si se z eno najbolj kaloričnih reči. Mene zaseka ne gane, tako da mi ne bi bilo problem. Vedno si v takih primerih rečem, da lahko tako dobro torto in tele čudovite ocvrte lignje jem kdaj drugič, ker so mi vedno na razpolago in bla bla bla. Zdaj ko sem se končno resno odločila za dieto, sem karakter do konca. Sploh, če mi nekdo zanalašč ponuja nekaj, kar mi škodi, čeprav ve, da ne smem - takrat še z večjim užitkom rečem ne. Jaz sem striktno po dieti hujšala samo 1x in takrat so lahko bile same moje najljubše jedi zraven mene, pa se me ni dotaknilo. Drugače sem se vedno malo "držala", pa "pazila kaj jem" in te vrste diete. Zato, ker nisem bila dosledna, sem se tudi velikokrat pregrešila s kakšno pizzo npr. ob 22h zvečer. In tako se je moje "držanje" končalo. Zdaj, ni šans! Če se pregrešim, grem normalno dalje. Saj smo samo ljudje, na napakah se učimo. In nihče mi ne bo rekel, da mi bo zaradi enega ali dveh grehov spodletelo in da bom s tem uničila celo dieto. Jok brate odpade! Odločila sem se, da se bom spet bolje počutila in to se bom samo, če bom končno nekaj naredila ... naredila nekaj zase! In bom! Ker sem trmasta kot bik! In pika! Uspešno vztrajanje in čimvečji minus pri naslednjem tehtanju. Jutri pa lahko držite zame pesti, ker ob 12h pišem izpit. Lp, Karmen jessy6
Hvala za motivacijo! Vaše misli, nasveti in tudi brce v rit me ženejo naprej! In seveda misel, da se bom spet dobro počutila v svoji koži. To je pa sploh glavno! Jessy, seveda bom držala pesti! In, trmasta, kakor si, ti bo vsekakor uspelo! Punce, gremo naprej! Želim vam mirno noč in lep začetek tedna! LP, Stanka
Živijo vsem. Stanka, jaz sem tudi grešila čez vikend!!! Že v petek sem začela, v soboto nadaljevala, edino včeraj mi je uspelo, da sem se zadržala. Žabica 21... jaz nikoli ne zdržim vodnega dneva. v bistvu imam še en sadni dan namedto vodnega. Samo enkrat v življenju sem poskušala zdržati 24 ur brez hrane, pa sem bila kot bi me premlatili ... brez volje, bleda, zaspana ... živ mrlič v glavnem. Drugič in tretjič ko sem hotela imeti vodni dan pa mi je bilo takoooo slabo, da sem bruhala še ostanke v želodcu od prejšnjega dneva. zato niti ne poskušam več. Koliko pa si imela kilogramov na začetku hujšanja??? Naslednji mesec imam jaz roj. dan in že danes vem da bom en dan prej in en dan potem, pa še tistega vmes jedlaaaaaaaaaaaaa in to same dobrote. in mi ne bo žal. macadamia
na začetku sem imela 62,5 kg..mal prele sem se pa vagala pa mi je vaga pokazala 58.8..prvič tako nizko(vem je bl mal pokazal k je še jutro in nimam velik v sebi) razen dveh banan ki sem jih ravnokar pojedla... glede vodnega dne..jaz tudi mislim da ga nebi zdržala, bi se mi preveč vrtelo in bi se slabo počutila...koliko pa je tvoja želja izgubuti kg?a je še dolga pot? žabica21
Sej zato se pa jaz vedno zjutraj stehtam :))))) Ni relativno, a mi da novega elana. Začela sem pri 60, danes jih imam 53, želja pa je vsaj malo pod 50 (49 npr.). Ker grem že konec julija na morje, se bom mogla malo bolj prijeti v roke. macadamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti