žabica21, mislim, da lahko brez težav prestaviš vodni dan za 4 dni, pri naslednjem pa glej, da bo na 29. dan. Vzemi zadevo, kot bi prve štiri dni diete imela za priprave.

Stanka, jaz imam čisto enake težave. Mislim, da GI nima nič pri tem, ampak je kriva naša glava. Ker ve, da ne sme drugega, si zaželi konkretnega obroka. Kaj pa vem.
Tudi jaz sem včeraj komaj zdržala, s pomočjo suhega sadja in malo konzervo koruze. Danes pa sploh nisem lačna. Če je to normalno. Za zajtrk sem se morala prav prisiliti, da pojem en nashi. Na kosilo pa še ne mislim, čeprav sem že včeraj dala iz skrinje puranji zrezek. Zraven kakšna popečena bučka in rdeča paprika in skleda zelene solate. Za večerjo pa še ne vem. Morda tudi jaz kak jajček, ali pa kos sira ali hrenovko.
Danes je moj 5. dan. Izgubila sem 1,5kg. Vem, da je to večina voda, pa vseeno. Začetek je, ki me žene naprej. Najbolj pa je važno to, da se bolje počutim. Še boljše pa bo čez mesec in pol, ko bom na morju zadovoljna, sproščena, brez "trebuh not" in ponosna nase. Sem opazila, da zadnje čase zelo veliko pišem na tem forumu. To mi pomaga. Upam, da ne zamerite. Lažje je, če veš, da nisi sam. Torej, iskrena hvala!
Uživajte in predvsem vztrajajte!
Lp, Karmen
jessy6