Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Neeeeee. Sej to je najbolj strašno!!!
Sem danes bolj pridna. Imam OH in sem jedla polnozrnate testenine brez soli in zabele.
macadamia
Nooo, kako vam gre? Včeraj zvečer sem bila pred veliko skušnjavo, ki sem jo zelo dobro prestala. Prvič - kolegica me je povabila na bandidos, jaz pa sem s seboj vzela dragega, ki je spil bandidos, sebi pa privoščila kavico bez sladkorja. Drugič - po bandidosu si je dragi zaželel horsa. In sva šla.
Najprej mi sploh ni bilo problem, itak nisem bila lačna. Ampak potem, ko je začelo dišati ... mmmmmmm! Ampak, sem zdržala, tako kot bom vedno do konca.
Sem pa namesto mareličnega rogljička za večerjo pojedla taščin sirov štrudelj. Ni kombinacija, ampak pri sladicah je tako ali tako ni!
Danes sem pa na sadju! Jupi! Če mi ne bo zneslo, bom morda pojedla kakšno solatko. Bomo videli. Hajli hajlo, po nashi zdaj gremo.
Uživajteeeeeeeee!
jessy6
Tudi jaz sem na sadju. Ampak za kosilo si bom privoščila zeleno solato. Na vrtu jo imamo toliko, da jo je potrebno pospraviti
.
Zanima me, če v sadnem dnevu jeste tudi jedrca ali suho sadje? In če JA, koliko približno?
LP, Stanka
Ja, ampak to jaz prakticiram od kosila naprej šele. Jaz planiram kakšnih 8 koščkov suhega sadja za 1 obrok, in pa približno 8 jedrc pri naslednjem obroku. Odvisno kaj jem. Če jem dateljne, ki so bolj kalorični, jih vzamem enih 6. Če jem bučna semena, jih vzamem 1 pest. Pri sadnem dnevu itak ješ 5x na dan. No, tako počnem jaz.
Stanka, imaš prav, tale solata direktno iz vrta je božanska. Mislim, da si jo bom privoščila za večerjo.
Lep pozdrav, Karmen
jessy6
joj danes imam sadni dan..pa sem tako lačna..kar pojem se mi zdi da me še bolj lačno naredi:(z vodo se nacejam da malo ublaži lakoto-...kak pa vam gre? prej sem jedla lubenico pa potem eno nektarino..za večerjo bom pa tudi menda lubenico, se mi zdi da me najbolj nasiti...
žabica21
Jaz danes za zajtrk 2 rezini melone, za malico1 3dcl kozarec shake-a (zmrznjene robide in pomarančni, brez sladkorja sok), za kosilo (uh, kosilo za dol past
) sem pojedla 2 breskvi, za malico2 spet 3 dcl shake iz robid in pomarančnega soka, za večerjo bom pa ... hmmm ... ali 1 jabolko ali 1 nashi. Če mi bo ratalo. ( Mam v hladilniku pripravljeno zelenjavno juhico in svežo solato z vrta, za vsak slučaj
)
Zdaj mi je ok, po malici1 sem pa imela kar krizo. Si zaželela konkretnega kosila, saj sem po televiziji ravno gledala, kako si je nekdo naredil sendvič, ki bi ga jaz imela za 3 dni, v njem pa ni da ni.
Pa sem najprej gledala z odprtimi usti, skoraj že brisala sline ... potem pa naglas rekla: Ah, ti kar jej! Ti boš debel, jaz pa suha! Hahaha
P.S. Mislim, da tale sadni dan malce vpliva na moje razpoloženje, ker me meče sto na uro. Kaj čem. Jutri, jutri, jutri bo pa na vrsti en velik, sočen zrezek in ogromna skleda zelene solate. To bo fešta!
Saj veste, brez muje se še čevelj ne obuje ... kaj šele, da jst shujšam.
jessy6
Sem vedela, da ne smem planirat ...
Namesto jabolka ali nashi-ja sem pojedla pest mešanega suhega sadja in čez kakšno urico še majhno konzervo koruze.
Ni šlo samo s sadjem. Ampak grešila pa nisem.
jessy6
Jessy6, kako boš pa rojstni dan praznovala? Imaš že kakšne načrte, ki se bodo skladali s tem načinom prehranjevanja? Pa saj družba je pomembnejša od hrane, kajne?
Želim ti še veliko let in čimmanj kilogramov

riba-ribica
riba-ribica, hvala hvala, ampak rojstni dan še ni čisto tukaj.
Mi je pa dragi rekel včeraj: Ja, kaj pa za rojstni dan? To se boš pa pregrešila, ne? In sem lepo poračunala in videla, da imam OH dan. Torej, kakšne fajn testenince z zelenjavco bodo padle, fina solatka zraven in pa seveda tortica, ki mi pripada za večerjo. Bolje ne bi moglo izpasti, pa sploh planirala nisem.
jessy6
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Najboljši limonini razpokančki

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami