Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Lepo pozdravljene,
vsem čestitam za uspehe! Vsak večer sem prebirala vaše poste, vendar sama nisem imela kaj pametnega za napisati. Včeraj sem imela drugi vodni dan v "tretjem krogu" diete, ki je minil brez pretresov in napadov lakote, tehtnica je pokazala 3kg manj kot po prvem vodnem dnevu čeprav mislim, da je bolj realno 2kg, saj veste, kako je po vodnem dnevu... Pri meni je tale 3MD že kar rutinska zadeva, jutranja rekreacija ravno tako. Sicer mi je vreme nagajalo v zadnjem tednu, vendar sem kar vztrajala. V službi se veliko dogaja, tako da sem od jutra do noči aktivna, nimam časa premišljevati o hrani. Lepo se držim ločevanja po dnevih, včasih kaj neplansko pojem, pa ni panike. Pridno uporabljam tudi anticelulitno kremo, rezultati so že vidni. Celulita se najbrž ne bom nikoli znebila, je pa precej boljše, kot je bilo. Sicer pa tudi v tem primeru velja - vztrajati, vztrajati, vztrajati...
Bodite še naprej tako uspešne in zadovoljne s sabo, trud se izplača, uspeh ne izostane!
Lepo se imejte in lp
P.S. Oprostite za tele velike črke, ne vem, kaj sem naredila narobe... darkad
Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 08. jun 2007 10:18:09Glede proticelulitne kreme: jaz uporabljam kremo od Vichy-a, sem zadovoljna, čeprav se strinjam z macadamio - rekreacija, voda in masaža (po moje bi bila kar vsaka krema dobra). Če si pa že kupiš drago kremo imaš vsaj vsak dan motivacijo, da jo zares uporabljaš:) Je že tako, da imamo nekateri to trdovratno nadlogo, drugi pač ne; jaz imam celulit že celo odraslo življenje, se niti ne spomnim, kdaj sem ga prvič opazila. Se mi je pa stanje izboljšalo v tem letu in pol odkar se prehranjujem po novem.
Čokolada; v prvem krogu diete sem jo vestno pojedla na vsak OH dan predpisan košček, potem pa ne več. Običajno je bila to Gorenjka, temna čokolada, 70% kakava, ali pa Lindtova, mislim, da je tudi 70% kakava?
Lp
darkadKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Velikonočni toast

Princeske