Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ker sem na vzdrževanju, se mi diete ni treba tako natančno držati. in ja, končno mi moja tehtnica že ves teden kaže malo manj kot 60. Tako lepo je videti, ko je začetna številka 5. In ker me v naslednjih dneh čaka še kar nekaj dela po mojih zobeh, upam, da bo to vlivalo še malce na mojo težo. lep dan vsem, klavdija

Lepo pozdravljene,

vsem čestitam za uspehe! Vsak večer sem prebirala vaše poste, vendar sama nisem imela kaj pametnega za napisati. Včeraj sem imela drugi vodni dan v "tretjem krogu" diete, ki je minil brez pretresov in napadov lakote, tehtnica je pokazala 3kg manj kot po prvem vodnem dnevu čeprav mislim, da je bolj realno 2kg, saj veste, kako je po vodnem dnevu... Pri meni je tale 3MD že kar rutinska zadeva, jutranja rekreacija ravno tako. Sicer mi je vreme nagajalo v zadnjem tednu, vendar sem kar vztrajala. V službi se veliko dogaja, tako da sem od jutra do noči aktivna, nimam časa premišljevati o hrani. Lepo se držim ločevanja po dnevih, včasih kaj neplansko pojem, pa ni panike. Pridno uporabljam tudi anticelulitno kremo, rezultati so že vidni. Celulita se najbrž ne bom nikoli znebila, je pa precej boljše, kot je bilo. Sicer pa tudi v tem primeru velja - vztrajati, vztrajati, vztrajati...

Bodite še naprej tako uspešne in zadovoljne s sabo, trud se izplača, uspeh ne izostane!

Lepo se imejte in lp

P.S. Oprostite za tele velike črke, ne vem, kaj sem naredila narobe... darkad

Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 08. jun 2007 10:18:09
Pozdravljene, tudi jaz sem začela dieto, ki jo dobro poznam (mama je uspešno suhjšala 20 kg). Poznam pravila in nevarnosti , zanima me pa nekaj drugega: ali se vam je s kilami kaj zmanjšal tudi celulit? Jaz sem namreč v zadnjih 4 mesecih nabila 5 kil in to čisto vse v obliki celulita in špeha . Mi lahk priporočite kako kremo, ali kaj podobnega? Kaj mislite, da se bo ta špeh kaj raztopil? Lp, Sonja SonjaV
Hejla! SonjaV, v določeni meri celulit izgine, vsega pa se na ta način verjetno še nobena ni znebila. Sama uporabljam "kremo za vitkost" od Nahrina, baje da začne učinkovati po 4 tednih uporabe. Vsekakor je dobro, da uporabljaš med dieto kakršnokoli tako kremo, ker se v nasprotnem primeru tudi veliko strij!!!! nabere. Te so mi še ogabnejše od celulita. Pa NIKOLI ne izginejo, razen če imaš dovolj denarja, da ti jih z laserjem odstranijo. Veliko vztrajnosti vsem kuharicam ki hujšate!!! macadamia
Hej, macadamia, hvala za nasvet. Samo še nekaj: kaj pa ta krema naredi? Zmanjša celulit in strije? Kaka je pa cena? Kje se jo da dobit? Hvala za vzpodbudo. Lp sonja SonjaV
http://www.kozmetika-afrodita.com/content.php?sect Ne delam reklame, ampak nekaj dni nazaj sem prebrala nekje, da je tale anticelulitna krema prišla med najboljših 5 (ostale so vse tuje znamke, zakompliciranih imen in nobena pod 25 €). Mislim, da je bilo govora, da stane okrog 10 €, v drogeriji Tuš celo 8 €. Jaz je še nimam, ko pa bom začutila vsaj malo rezultatov diete, si jo bom zagotovo kupila. Drugače je danes moj 3. dan in se že boljše počutim. Danes me čakajo prve breskve za zajtrk (vem, sem pozna, ampak mam malo obrnjen bioritem zaradi učenja), polnozrnati špageti s paradižnikovo polivko, popečene bučke + zelena solata, za večerjo pa super rebro jedilne čokolade in 1 pečjakov marelični rogljiček. Me pa že od nekdaj zanima, kakšno jedilno čokolado jeste? Jaz sem v prejšnjih poizkusih imela Mannerjevo. Zdaj pa me zanima, če je možno kupit tudi te tafine in tadrage z več % kakava. Vem, da to ni isto, ampak vseeno vprašam. Uživajte in vztrajajte! jessy6 Sporočilo je spremenil(a) jessy6 dne 08. jun 2007 11:19:46
U, jessy6, hvala. Tole bo pa sigurno prav prišlo. Zakaj pa jedilna čokolada? Jaz imam raje črne čokolade z vsaj 60% kakava. Prav zdaj imam ta novo Gorenjkino - Mistica - al nekaj takega. Zelo dobro. Pa Lindtove so mi tud fajn in še ene, ki jih dobiš v Lidlu, sam se ne morem spomnit, kdo jih dela. Vse so temne in imajo različna imena: AMazonas, Trinidad ... Mljask! Drgač sva pa midve bolj na istem. Jaz mam danes 5. dan in komaj čakam kosila :) Lp SonjaV
Odgovarjam Sonji: ne vem pri čem oz. proti čemu pomaga tista krema, ampak baje uspešno zmanjšuje obseg stegen in trebuha, stane pa 26 EUR, tako da upam, da zares pomaga. Drugače - škoda denarja. Kupila sem jo prek svetovalke ki prodaja izdelke Just. Zraven pridejo še neke tablete za zjutraj in ene za zvečer, ki še dodatno pomagajo shujšati. Za celulit pa je po moje najboljše orožje prav rekreacija in vsaj 2 litra vode na dan. Jessy6: Nedolgo tega sem kupila Lindt čokolado z 99% kakava. Težko mi je šla po grlu, saj ima okus po ... železu. Grenka je in ... prav nič dobra. macadamia

Glede proticelulitne kreme: jaz uporabljam kremo od Vichy-a, sem zadovoljna, čeprav se strinjam z macadamio - rekreacija, voda in masaža (po moje bi bila kar vsaka krema dobra). Če si pa že kupiš drago kremo imaš vsaj vsak dan motivacijo, da jo zares uporabljaš:) Je že tako, da imamo nekateri to trdovratno nadlogo, drugi pač ne; jaz imam celulit že celo odraslo življenje, se niti ne spomnim, kdaj sem ga prvič opazila. Se mi je pa stanje izboljšalo v tem letu in pol odkar se prehranjujem po novem.

Čokolada; v prvem krogu diete sem jo vestno pojedla na vsak OH dan predpisan košček, potem pa ne več. Običajno je bila to Gorenjka, temna čokolada, 70% kakava, ali pa Lindtova, mislim, da je tudi 70% kakava?

Lp

darkad
Jaz imam celulit odkar jemljem kontracepcijske tabletke, prej sem bila gladka kot dojenčkova ritka :) Draga krema? Motivacija?!?! Da bi le bila. Včeraj sem pred spanjem pojedla 1 vrečko piškotov!!!!!!!! Groza. Ne maram hodit spat s slabo vestjo... macadamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti