Najprej hvala Vidi za podatke o algah.
Veste kako sem jaz rešila te napade požrešnosti, ki so se pojavili največ prvi mesec. Spomnin se kako sem enkrat po recimo pol meseca pridnega izvajanja diete, nekega dne začela "žreti" vse po vrsti. Moja hčerkica (11,5 let) me je iz začetka samo opozarjala, ko pa je kazalo da me ne bo mogla ustavit, me je s solzami v očeh roteče prosila in takrat sem spoznala, DA VSA HRANA TEGA SVETA NI VREDNA, DA BI MOJ OTROK ZARADI TEGA TRPEL. Rekla sem si: Ali je res ta hrana tako dobra, da se ji ne morem upreti ? Veste, zaradi naše debelosti tudi ostali člani družine trpijo. Spomnim se, ko sem še hodila v vrtec po tamalo (tega je ene 6 let nazaj), sem ujela pogovor med dvema deklicama, ko je ena rekla: Glej, kako je ta debela. Brez skrbi, že majhni otroci vse opazijo, verjetno se tudi med sabo zbadajo, kakšne starše ima kdo.
Kilce so se mi utrdile na 93, kar je zelo dober znak, ker ponavadi hoče it kar malo nazaj gor.
Drugače v mojem celem življenju nisem pojedla še nobenega aspirina, niti nobenih vitaminov ali česa podobnega si ne kupujem. Ampak sem sklenila, da kakšen naraven prehranski dodatek res lahko samo koristi mojemu zdravju, zato sem se tudi odločila za Natur Slim kapsule. Prav tako sem včeraj nabavila alge Spirulina pacifica, ki pa jih še nisem začela uživati. V glavnem bom pozorna, da bo vse 100 % naravno, pa da ne bo preveč stvari skup zmešanih, bolj mono izdelki.
Ko sem bila ravno v Jablani v BTC tržnici, sem kupila tudi knjigo Vse ob pravem času, ki jo je priporočila Nashnovek.
Skratka skrajni čas je že bil, da sem vzela odgovornost za svoje zdravje v svoje roke.
Lepo se imejte !
ann