Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja, Stanka, kaj si pa mislila, bodi vesela da ni šlo kaj gor. Veš da pri hujšanju ne smeš biti neučakana, tej fazi se reče mirovanje. Če boš še naprej tako pridna in vztrajala, ter se lepo držala načrta, se ti bo sigurno obrestovalo, kdaj se bo to zgodilo, pa ni za dva človeka enako. Verjetno bo tvoja faza mirovanja trajala malo dlje, ker imaš že tako ali tako čist mal za zgubit. Vsem hvala za čestitke. Joj kako so dobre češnje iz Primorske (ravnokar prinesel posl.partner). Pa jagod je letos doma tudi čisto rdeče, mislim da jih v vsem življenju nisem toliko pojedla kot letos. Zdaj ko je toliko sadja, jaz večino jem kar sadje, popoldne pa nekaj kuhanega. LP ann Vmes je priletelo še sporočilo od Vide. Tudi jaz sem si prejšnji teden kupila te kapsule, ker so čisto naravne in so kot prehransko dopolnilo, vsaj tako piše. Pojem po dve ob kosilu in še dve zvečer, ko pojem dve žlici neoluščenih sezamovih semen (zaradi kalcija). Dopoldne pa itak jem samo sadje in nič drugega. Nameravam pa še kupit modrozelene alge Spirulina. A ima mogoče kdo izkušnje s temi algami in kje se jih kupi. Sporočilo je spremenil(a) ann dne 04. jun 2007 12:26:41
ann, tole sem nasla http://www.bolha.com/oglas2148221 ta je pa se cenejsi http://www.bolha.com/oglas2342127 Trgovina Jablana Naslov: Trgovina Jablana - BTC, pokrita tržnica Šmartinska 152, LjubljanaTel. (01) 585 28 13 E-naslov: info@jablana.net http://www.jablana.net Prehranski dodatki Alge spirulina, chlorella in algin plus. lp vida70
Ann, saj vem, da miruje in se utrjuje. Ni pa bilo najbolj spodbudno zjutraj... Prehranski dodatki... Jih jemljete? Jaz se ne morem odločiti zanje, se mi zdi, da je sama kemija. LP, Stanka
Živjo, dekleta! Kje se skrivate? Tako težko, kot mi je bilo pa včeraj (pa še danes) zdržati dieto, pa še ne! Prav konkretno sem lačna, čeprav sem oba dneva kar nekaj pojedla. Res pa je, da je za mano sadni dan. Imela sem tak jedilnik: - jagode - malo suhih jabolk - skleda zelene solate s sezamom - suhe slive - banana - zvečer še 2 banani. Ne zdi se mi ravno malo, zvijalo me je pa pošteno. Če ne bi imela podpore moža, bi klonila. Zdaj pa komaj čakam na kosilo! Kako je pa z vami? LP, Stanka
Hojla! Stanka,takšne krize so čisto normalne. Seveda je pa ključnega pomena,ali takšno krizo premagamo ali pa klonemo. Sadni dnevi so tudi meni zelo težki,enostavno zato,ker sem se sadja očitno naveličala.Sicer sadne dneve kombimiram z zelenjavo,ampak vseeno. Sicer si sedaj,ko nisem na tem bolj strogem delu ločevalne sadnim dnem kar izogibam,ampak včasih pa prav paše. Stanka,lepo nisi klonila,kajti,potem bi bilo nevarno,da ti dieta pade v vodo,kar bi bila pa velika škoda. Želim ti,da bi še naprej šlo tako kot do sedaj! pa sej sem jaz tudi v krizi,me kar ma,da bi nekaj jedla.Še nekaj minut nazaj sem odbrla hladilnik in si ogledovala eno salamo. Potem sem šla pa hitro na kulinariko pogledat,če je kaj novega. Ne vem,kaj je to,mogoče je pa vreme krivo. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Jaz pa danes začenjam. Sem se zgodaj spomnila, ne? Eh, bolje pozno, kot nikoli. Ker dieto že zelo dobro poznam, jo bom malce prilagodila. Npr. kruha pri kosilu na beljakovinski dan zagotovo ne bom jedla. Pa tudi pri sladicah sladoled ne paše, saj je to beljakovinski obrok. Takih malenkosti, ki so me zmotile, ne bom upoštevala. Vse ostalo pa bom. Pa športala malo zraven in to je to. Mislim, da bo pri meni najbolj pomagalo to, da ne bo vsak dan skladkarij, sploh pa nič več hrane po 20. uri. Pa seveda polno obloženih pizz, burekov in kebabov sredi noči, ko z družbo zaključujemo feštanje, tudi ne bo več. Vem, da mi bo uspelo! Pa začnimo. Lep pozdravček vsem, ki vztrajate, Karmen jessy6
evo danes je moj 17. dan dijete in sem izgubila 3,2 kg:) in sem zelo veselatako da se bom še naprej trudila, da bom prišla na željeno težo... vsem ostalim pa prav tako čestitam in vem da nam bo uspelo:) veliko sreče p.s. stanka ne obupat:) žabica21
jaz sem pa klonila, pa to obupno. če ste se slučajno spraševale kje sem... ta teden je bil za mene grozen. pojedla sem čisto vse kar mi je prišlo pod roko. se strinjam, da je vsaj malo krivo vreme. no. pa sem se opogumila da bom zdaj dosti bol stroga do sebe. malo več vodnih in sadnih dni si bom privoščla. upam, da bo zdaj boljše.
Prvi dan je minil brez kakršnihkoli naporov. Za zajtrk sem pojedla 2 rezini melone, za kosilo na olivnem olju popečenega osliča + domača zelena solata (brez olja in kisa, ker imam že od nekdaj rajši surovo solato), za večerjo pa kos sira. Vmes še dobra 2 litra vode z nekaj kapljicami limone in to je to. Sploh mi ni bilo problem. No, bolj me skrbijo sadni dnevi, sploh, ker zdaj, ko so izpiti, cele dneve čepim v stanovanju in nimam drugih obveznosti kot učenje in sprehajanje psa vsake 3 urce. katja_mavrica, kar še enkrat od začetka, pa bo jessy6
Hojla! Katja-mavrica,poznam takšne dneve,ko ti vse dol pade in potem bi pojedel vse,kar se sploh pojesti da.Kot da potem ne bi nikoli več jedel. Toda zmeraj ko pademo imamo tudi možnost da se poberemo in bolj ko grdo pademo in se nam uspe pobrati,močnejši smo potem. Zato le kar pogumno naprej! Ti pa predlagam,da se sedaj ne kaznuješ z več sadnimi in vodnimi dnevi,kajti utegne se ti zgoditi,da te bo še prej in bolj močno vrglo,kajti potem se ti bo zazdelo,da je ločevalna pravo mučenje in je potem itak brezveze se takole matrat za tistih nekaj kil. Jessy,čestitke za dober začetek! Če te skrbijo sadni dnevi,potem je rešitev študentska hrana.Nabavi si vrečico študenske hrane,razdeli jo na recimo štiri dele. Tri dele odstrani z vidnega polja,en del pa postavi poleg učbenikov.Ko te bo prijelo,pojej kakšen orešček ali dva. vrečico pa razdeliš na več delov zato,da ni potem nevarnosti,da bi pojedla čelo vrečico.Če pa poješ tistih nekaj oreščkov in rozin pa ne bo preveč hudo. Jaz pa sem se pravkar posladkala z slastnimi češnjami. Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti