Ja, Stanka, kaj si pa mislila, bodi vesela da ni šlo kaj gor. Veš da pri hujšanju ne smeš biti neučakana, tej fazi se reče mirovanje. Če boš še naprej tako pridna in vztrajala, ter se lepo držala načrta, se ti bo sigurno obrestovalo, kdaj se bo to zgodilo, pa ni za dva človeka enako. Verjetno bo tvoja faza mirovanja trajala malo dlje, ker imaš že tako ali tako čist mal za zgubit.
Vsem hvala za čestitke.
Joj kako so dobre češnje iz Primorske (ravnokar prinesel posl.partner). Pa jagod je letos doma tudi čisto rdeče, mislim da jih v vsem življenju nisem toliko pojedla kot letos. Zdaj ko je toliko sadja, jaz večino jem kar sadje, popoldne pa nekaj kuhanega.
LP
ann
Vmes je priletelo še sporočilo od Vide. Tudi jaz sem si prejšnji teden kupila te kapsule, ker so čisto naravne in so kot prehransko dopolnilo, vsaj tako piše. Pojem po dve ob kosilu in še dve zvečer, ko pojem dve žlici neoluščenih sezamovih semen (zaradi kalcija). Dopoldne pa itak jem samo sadje in nič drugega. Nameravam pa še kupit modrozelene alge Spirulina. A ima mogoče kdo izkušnje s temi algami in kje se jih kupi.
Sporočilo je spremenil(a) ann dne 04. jun 2007 12:26:41