Ločevanje živil 90. dni - 5. del

na sadni dan jem samo sadje, ker solate jaz ne morem jesti čisto same brez kakpne druge hrane zraven(konkretne:).. danes sem pojedla zjutraj malo posodico češenj, pa jabolko,pa banano pa spet češnje:)pa mogoč boš še grozdje:) jaz sem imela na začetku 62,5 kg...rada bi pa dala dol kašnih5-6 kg...velika pa sem 166 cm.:) jaz sem pa danes kupila tehnico..ampak se sedaj pri fantu pa nimajo tehnice tako da sporočim ko pridem damu koliko sem izgubila(me prav zanima) a tebe stanka zvečer okoli 9 ure zgrabi lakota?kaj narediš? aja ..s to vodo se že tak "nacejam"da mi je že nagravžna postala...in sedaj malo čaja..pa kavico (brez vsega)..včas pa tudi pijem vodo z jabolko... lp žabica21
Pozdravljene! Tudi jaz se držim ločevalne. To je moj tretji krog, prvi je bil pred skoraj tremi leti. Drugi krog mi ni ratal, prav nič ni šlo dol, zdaj pa lepo gre. Samo sadja za zajtrk sem se naveličala, tako bi mi pasal kakšen jogurt Lepo vas je brat. Lp ninochka ninochka
Uspešno sem prebila vodni dan, brez kakršnihkoli premagovanj, saj sploh ni težko, sva šli vmes v Rustiko, pa nisem imela nič skomin, lepo sem si naročila kavo in vodo. Danes zjutraj mi je vaga pokazala 93 kg, tako da sem se trdno odločila, da bom zanaprej imela dva vodna dneva na mesec, za polno in prazno luno, tako kot je priporočila Kristalka. Skupaj je torej 20 kg minusa, zelo sem srečna, veselim se življenja, veselim se dopusta (prvič po dolgih letih). Včeraj sva bili s tamalo v Lj. Obe sva uživali v filmu, prvič sva šli v x pand (ali nekaj takega) dvorano, malo drugače kot v Koloseju. Na enem drugem forumu sem brala, da edino Karitejevo maslo (Loccitan) lahko deloma pomaga pri zmanjševanju obstoječih strij in sem kupila to maslo. Pridno se bom mazala, ker imam ogromno strij, po trebuhu, nogah, celo zgornjem delu rok. Le kako sem se lahko tako zapustila? A ste kaj brale na drugem forumu o kapsulah Natur Slim od Medexa (100 %naravni izdelek, dodatek k prehrani), kaj menite ve o tem? Tam se večina zelo pohvali z rezultati. ann
Ann, fenomenalna si! 20 kg minusa!!! Bravo! Pri meni kot običajno. Sadni zajtrk (banani), nato beljakovine. Verjetno zrezek in solata. Pa juhca. Ali prakticirate tudi (dovoljeni) kos kruha? Mene danes prav mika. LP, Stanka

Ojla vsem!

Pa se končno javljam tudi jaz. Moja 3 mesečna dieta je končana. Rezultat je -15kg. Sem kar zadovoljna, čeprav sem zadnji mesec kar malo grešila. Sedaj bom še naprej imela vodne dni na polno in prazno luno. Včeraj je z luno šlo dol 2,5 kg. Še vedno bom ločevala hrano, saj bi bilo škoda, da sedaj spet dobim vse nazaj. Nosim hlače iz pred dveh let, kar mi je najboljše. Stanka, vprašala si za kruh ob mesu. Jaz sem vedno pojedla zraven mesa 1 kos kruha, pa je šlo dol. Kar veselo naprej vsi skupaj.

JORDI
Čestitke Ann in Jordi. Tudi meni je uspel vodni dan - splača se potruditi, saj je tudi tehtnica zadovoljna Kristalka
Tudi jaz čestitam Ann in Jordi riba-ribica
Bravo punce,pridne ste,res! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Punce, čestitam! Vsem po vrsti in vsaki posebej! Meni pa ni za čestitati. Trudim se in držim diete, pa imam danes enako kilogramov kot prejšnji ponedeljek. Vmes sem parkrat stopila na tehtnico in sem imela že blizu 71. Danes pa spet 72,3. Popolnoma na istem sem kot pred tednom dni... Zakaj? Mogoče količinsko pojem preveč? Ampak nimam tega občutka, pojem precej manj kot pred dieto. In tudi ravno PO menstruaciji sem, tako, da verjetno tudi nisem polna vode. Se je še kateri podobno dogajalo? LP, Stanka
ann in ostale, berem ta vas forum in vas obcudujem, kapo dol pridne ste. Tudi sama sem pred leti shujsla 25 kg, to je zdaj ze kaksne 9 let nazaj, pridno vzdrzujem, 3 kilce gor al dol pa se toleriram. Ampak takrat se ni bilo neta, no vsaj ne tako na razpolago kot danes, niti za locevalno dieto takrat se nisem slisala,ni bilo takih debat, ki bi te drzale pokonci. Tako da sem bila sama za vse sama, ampak s trmo in dobro voljo mi je uspelo in vesela sem da je tako se danes (mimogrede zdaj imam 62 kg). Ko ze sprasujete okol NATUR SLIM. Te kapsule jem ze priblizno mesec in se malo, na kilogramih se ne pozna, so se pa centimetri zmanjsal. To pa definitivno, opazim po oblacilih. Drzte se se naprej in velik uspeha vsem. vida70 Sporočilo je spremenil(a) vida70 dne 04. jun 2007 12:18:44

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti