Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jaz pa mam tak naporen teden, da me kar malo mine ko pomislim kaj me še čaka. jutri me pa čaka prvi vodni dan. mislim da ne bo problema, če bom skakala okoli pa ne bom nič doma. držite pesti. stehtat se pa niti ne upam, ker se trenutno počutim zelo napihnjeno. bom počakala na konec vodnega dneva pa poročam. zdaj pa spat (saj vem da je malo hitro )
8.5.sem začela z hujšanjem.Do danes imam 3kg manj.rada bi zmanjšala 8-9kg.Zdi se mi da gre v redu,samo jas se tehtam vsak dan in 72.9 drugega pa 73,3 pa 72,2.Ali je to normalno?Zdej sem prvič začela tako hujšat-dopoldne samo sadje ,pa za kosilo enako kot za večerjo.Prav za prav ,zdi se mi da sem večerjala samo 2krat.Ko sem se odločila da poskusim hujšat so tudi moji hormoni "vedeli" za to tako da lakote skoraj ne občutim.Prej sem dosti krat jedla kjer je pač vreme za zajtrk,tudi če nisem bila lačna. golubić
pozdravljene, prebolela sem salmonelo, tako da sem nekaj dkg zgubila, čeprav se mi je dietni sistem čisto podrl. nič sadja in zelenjave.... se vrnem med vas v ponedeljek, sedaj pa pridno berem kaj pišete. Z Ann sem sicer že vzpostavila stik (hvala ann za prijazno obvestilo), sedaj pa me zanima, kje se kupi aloe vera rastlina za pripravek, o katerem ste pisale dve strani nazaj. Morda ni čudežno zdravilo, je pa eno izmed zadnjega upanja za babico. Nameravala sem v Šentvid, vendar bi morda sama prirpavila zadevo. kakšne imate izkušnje? Imate rastlino doma? Hvala za informacije... Dokler je zdravje, smo najbogatejši :( LP tabina
Tabina, za alojo poskusi v kakšnem rastlinjaku ali cvetličarni, včasih jo imajo. Tudi jaz bom poskusila narediti pripravek sama. Danes je moj OH dan. Ali lahko namesto testenin ali pizze jem grisove cmoke v juhi? In pa še zeleno solato. Kosilo imam pred dvanajsto, prosim, če mi poveste svoja mnenja. Večerja? O tem pa še razmišljam. Sladko je to razmišljanje, verjemite! LP, Stanka
jaz sem tudi na OH dnevu:9, bom kar testenine z paradižnikovo omako...pico se mi zdi da je brezveze da delam, ker tisto za mene ni pica:) (sem namreč velik frik na pice:):)....za večerjo pa mogoč dva keksa..ne vem še.. ... žabica21
Žabica, midve sva začeli isti dan. Koliko si že izgubila? In koliko je tvoj cilj? Če ne želiš, ni treba odgovoriti, sem pač firbec... Danes sem potem za kosilo jedla kar govejo juho z zdrobovimi žličniki. Saj so tudi OH, s tem se tolažim. Pred juhico sem pojedla veliko skledo zelene solate z rukolo. Za večerjo imam pripravljeno višnjevo pito, sedaj, v vmesnem času pa se nalivam z nesladkanim čajem in vodo. In čisto fajn se počutim! LP, Stanka
pri meni je tako:) ravno pred nekaj dnevi se mi je pokvarila tehnica, in se mi še ni dalo nove kupiti:) bom jo pa jutri..tako da ne vem koliko sem dala, včas se mi zdi da sem shujšala , včas da nisem...zadala sem si kakšnih 7 kg.. koliko bi pa ti rada shujšala...?jutri pa naju spet čaka sadni dan:) lp žabica21
Zadala sem si cilj nekje 9 kg. Začela sem s 74,8 (kot sem že napisala, prvi teden je bil krasen - 2,5 kg; vem, da gre potem počasneje). V ponedeljek sem imela 72,3 kg. Še kar nekaj viška do želenih 66 kg. Velika sem 171 cm, za orientacijo . Tehtala se bom spet v ponedeljek, po koncu 2. tedna. Ješ na sadni dan samo sadje ali tudi kakšno solato ali jedrca? LP, Stanka
Joj, mačke, blagor se vam, ko imate tako mal za shujšat. No, saj jaz sem sama kriva za svojo težo, priznam. Jaz sem si naročila novo tehtnico, ker me zanima procent maščob, vode, mišičnega tkiva in kostne mase (Baurer), bom poročala ko jo dobim. Danes imam vodni dan, ker je luna v takem položaju. Upam, da mi uspe cel dan zdržat. Popoldne pa greva s tamalo v kino (Pirati s Karibov). Lepo se imejte čez vikend. PS za golubić, tvoje dogajanje je normalno, ti se samo drži svojega načrta, pa ne bit preveč neučakana, pa bojo rezultati kmalu tu. ann
Tudi jaz grem danes vštric z lunco in pridno zalivam Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti