Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Živijo!
Ann, ko te berem - kot da bi brala sebe par let nazaj! Ko sem začela svoj posel so se tudi kg začeli nabirati s temi hitrimi, nepravilnimi obroki, delo pozno ponoči, polnočni prigrizki! Pa sploh ni nujno, da so bile količine ogromne, samo nepravilne kombinacije, prehitro pojedeno, preveč, prepozno..., zato mi je pomembno, da imam zdaj pri prehranjevanju red, zato se trudim, da jem ob normalnih urah, da tudi več kuham doma. Veliko pojem sadja in zelenjave, tudi veliko kuhanega sadja, ker mi želodec v tem spomladanskem času izloča malo preveč kisline, pa moram paziti. In v malo manj kot letu in pol sem lažja za 24 zdravih kg, začela sem se rekreirati in počutje je na splošno boljše. Sem hvaležna za tole 3MD, ki sem jo sicer priredila malo po svoje, ravno to se mi zdi super, da vsak najde najboljšo varianto zase.
Tejci38, glede tiste 4ice spredaj se pa popolnoma strinjam! Pred leti 5 kg ni bil problem - en teden, pa je šlo, zdaj pa... Veliko uspeha in vztrajnosti ti želim!
Nashnovak, zakaj bi pa bilo čudno, če imaš 62 kilc:), pa hočeš na svojo idealno težo? Če bi se jaz zamislila, ko sem jih imela 65 se mi danes ne bi bilo treba toliko potiti!! Tudi jaz sem se skozi vrtela okrog 60, potem pa...sem že pisala o tem:) Pa tudi ravno tako veliko truda je potrebnega za tistih par kilc, kot za konretne kg, tako da - veselo na delo!
Zdaj grem na že pripravljeno kosilo - puranji zrezek in mešana solata. Vas pa tudi verjetno čaka kaj dobrega, zato vam želim dober tek in lep popoldan!
darkadKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Pečen riž z zelenjavo