Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Nash, tri kilce boš spravla pa samo z miganjem dol, ne rabiš diete. Ja, jaz sem spet na dieti, spravla sem v dveh mesecih 8 kg dol, ker sem jih pač v 2,5 leta 14 pridelala nazaj. Sicer se zdaj ne držim več čisto striktno po knjigi kadar pač ne gre, ločujem in to je to. Rada bi jih dala še ene 6 dol. Danes imam pa sadni dan po malo grešnem vikendu. Lep dan vsem in izkoristite ga za miganje v naravi ker že tako lepo sonček sije!!!! kokos
Ojla. Vse čestitke tebi, kokos. Le tako naprej! Sej nimam sam 3 kg preveč, ampak tiste tri so čez vse meje, drugač pa bi jih rada zgubila vsaj 6 do morja. Sej migam, pa migam, pa migam..... pa nč.! Sladkarija me nese... pa sladoled.... Sem zjutraj na sadju že 2 let, ampak, kaj, ko je po kosilu tako fino še mal čokolade - v službi. Doma me sploh ne gane. Zdej sem pa rekla temu KONEC!!! Najprej sem se celo hotela prehranjevati presno ampak to bi bilo too much, zato sem se raje odločila za to dieto. Zdaj, ko pa vem, da ste še druge sotrpinke zraven, mi pa sploh ni žal, da sem se tako odločila!!! Kokos, a si v službi? Tud tu pri nas že sije sonček...... nashnovak
Hvala za vse nasvete. V soboto sem bila kar malo panična in to samo zato, ker se kar lepo držim diete, tudi hoditi sem se kar navadila (včeraj 3 ure kar hitre hoje, drugače pa zvečer cca 1 uro ), kile se pa nikamor ne premaknejo, raje grejo gor kot dol (čim pojem kaj slanega npr.da za proteinski dan jem hrenovke, sem drugi dan 1 kg težja-drugače pa na te dneve jem pusto postrv, nič soljeno, samo poprano), zdaj naj imam pa še dve praznovanji, kako pa naj pol shujšam. Marjetka Cvetka, ali naj imam v petek čez dan vodni dan, zvečer bi samo meso in solato, naslednji dan kaj malega sadja, misliš da bo tako v redu ? Potem pa naprej po urniku, na koledarju imam namreč točno napisano za 6 mesecev vnaprej. Mogoče se bo kateremu zdelo, da čisto preveč kompliciram, samo zame je to resen problem. ann

Živijo!

vikend je mimo, nič pregreh, kar me veseli, ker smo včeraj imeli piknik - na srečo sem imela B dan, tako je šlo bp.

Ann, ti si pa res ! A ni hoja super? Tudi jaz sem zjutraj prehodila 4 km, za kaj več mi zmanjka časa. Sicer nisem Marjetka cvetka, pa vendar - glede petka - jaz bi predlagala, da tudi čez dan poješ kakšen košček sadja ali zelenjave, da ne bo zvečer prehuda obremenitev za želodec. Potem pa v soboto sadno - zelenjavni dan, to bo ta pravo. Glede kompliciranja - tudi jaz imam cel jedilnik napisan za tri mesece naprej, mi je dosti lažje. Veliko se prehranjujem zunaj, moram biti precej disciplinirana.

No, danes  - Š - si bom privoščila dušen riž in mešano solato.

Uživajte v teh lepih, sončnih dneh!

Lp

darkad

Ups, nisem hotela pisati tako "na veliko"...

darkad
Punce, zgodila se je tragedija, za katero sem žal sama kriva. Ne morem obleči hlač, ki sem jih kupila lansko poletje. Saj verjetno veste, kako je to, zgodi se kar mimogrede. Ampak hlač je škoda, moje tazadnje pa ne. Moram se pa tudi pohvaliti, že 4 dni ob večerih s prijateljico pridno tečeva v bližnjem gozdu. Tam teče običajno več ljudi, priznam pa, da so vsi mlajši in vitkejši. Je kar v redu, da sva dve, vem, da me tam nekdo čaka, tako ni izgovorov z nekimi nujnimi opravili, katerih tako ali tako nikoli ne zmanjka. Tako, sedaj pa se bom počasi odpravila. Tekaški pozdrav! riba-ribica
Nashnovak tudi jaz imam danes B dan, tako da imaš eno sotrpinko, ki ima isti dan kot ti;) tocka
Dobro jutro! Včerajšnji dan minil BP. Že nekaj časa sem pila kavo brez mleka, sladkano s sladilom. Naj povem, da spijem ogromo količino kave. Vsaj 3 ekspreso in 3 turške na dan. Vem, da to ni zdravo.... Včeraj sem se trdno odločila, da iz kave umaknem tudi sladilo. Sej, ko se navadiš gre. Sem pa opazila, da mi je voda postala po okusu sladka, pa tudi več jo spijem, kot sem jo sicer. Prej, ko sem pila še kavo z mlekom, mi voda zraven sploh ni pasala, sedaj pa ne morem več piti kave brez vode. Pa tudi po sladkariji me ne mika toliko. Upam, da mi bo ratal. Pa še nekaj bi vprašala, kam pašejo arašidi. Praženi in slani seveda. Vem, da je to greh, že zaradi soli, ampak, kdaj je najbolje, da jih jem, saj jih imam ZELO rada. Lep pozdrav vsem. Tudi danes je sonček, jutri pa bo baje kakšna kapljica. Tako napovedujejo..... nashnovak
Nash, arašidi ampak brez soli pa tudi v minimalni količini spadajo za malico na sadni dan. Sam jaz sem jih včasih tud par pesti pojedla in mi gre vseeno dol. kokos
Hvala kokos. Sama pa sem našla informacijo, da arašidi sodijo med živila za škrobni dan in mi je nekako tud logično. Tako kot fižol, čičerika, leča .... Torej, arašide lahko jem danes ..... L.P. nashnovak

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti