Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Pa še jaz;
najprej čestitke vsem - ann, klavdijaB, darja2 - za izgubljene kg, riba-ribica tebi pa za uspešno rekreiranje;)
darja2, tudi jaz se nisem mogla premagati in sem stopila na tehtnico danes zjutraj - 1,5 kg minusa, zelo sem zadovoljna! Se zavedam, da bo v tem tretjem krogu šlo dol počaaasi...
Danes je vitaminski dan, sadja je bilo že precej, mislim, da si bom privoščila kakšno solato, pa veliko tekočine.
Veliko uspeha in lep popoldan,
darkadPa ste me zbezale na plano. ![]()
Ja, cifra na tehtnici kar stoji, ne morem in ne morem prestopiti magične trimestne številke. Nimam prekrškov, gonim orbitrek, hodim peš, pa nič, vendar ne obupujem. Se mi pa opazi izguba kil. Sedaj sem -11kg. Naslednji petek (27.4.) imam drugi vodni dan.
Taka je moja zgodba. Redno preberem in se z vsemi veselim, vendar zase pa nisem vesela. Mogoče pa še bom. sem sklenila, da grem do konca in naprej.
Vsem meni enakim želim še veliko izgubljenih kil.
JORDIReva,
pozdravljena in dobrodošla v naši družbi!
Čestitke za odločitev, da se nam pridružiš, saj zdaj nas že poznaš in veš, da smo super!
V naši družbi je hujšanje lažje in bolj zabavno. Jaz imam jutri B dan - za kosilo bo puranji zrezek in solata, za večerjo pa verjetno kakšno drugo meso, še ne vem. Odvisno od tega, kdaj bom prišla domov.
Glede pijače - jaz spijem tam okrog 1,5 do 2 litra, se mi zdi kar dovolj.
Veliko uspeha in lahko noč,
darkadKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom