Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Oj dekleta. Ja darkad meni kar gre no, danes mi bo muka, ker ne maram teh vitaminskih dnevov. Bom že zdržala, moj pa sanja naj mu sirov burek spečem za kosilo.
Včeraj sem pa tri kepice sladoleda pojedla pa se mi zdi, da so bile malo prevelike kepice...ups, upam, da se nisem preveč pregrešila.
Zunaj je tak lep sonček jaz moram biti pa kar noter z mojo dojenčico, ker ima pljučnico. Zato bom na še večji preizkušnji v boju s hladilnikom. Če sem zunaj kar pozabim, moj ima pa tudi toliko dela, da se ne bo mogel s tamalo ukvarjat.
Ko bo spančkala bom malo ven ušla na vrt pa bo. LEPO UŽIVAJTE NA SONČKU pa seveda ne pozabit na veliko vodice, zunaj je že skoraj poletje - me pa moramo biti lepe to poletje a je tako...z našo dieto je vse mogoče.
darja2
Darja, držim pesti , da bi tvoja malčica čimprej okrevala, pa tudi zate, da bi dan hitro minil!
Jaz si bom skuhala korenček, cvetačo in brstični ohrovt (ga imam še na vrtu) pa bom to počasi grizljala čez dan. Zdaj grem v nabavo, po sveže sadje.
Lp,
darkad Hojla!
KlavdijaB,samo ne kapsul,to je sama kemija,telesu bolj škodljiva kot koristna.
Za hujšanje si že našla rešitev,to je seveda 3MD.
Tvoji kolegici pa predlagam,da naj si skuha čaj iz peteršilja(zelenja) ali skuha peteršiljevo juho.Tudi soli se naj čimbolj izogiba(sol zadržuje vodo v telesu),pa pije naj velik(dva litra na dan,več pa tudi ni priporočljivo).
Punce,pomlad je prišla v deželo!kaj pa vaši šlaufki,so se že stopili kot sneg ali še vedno visijo okoli vaših pasov.
Punce,ne se dat,mejte se lepo in uživajte vsak dan!
Naj vsak dan bo s soncem obsijan 
Spoštovane soborke
Sem na začetku te misije, imenovane 90 dnevna ločevalna dieta. Priskrbel sem si knjigo oz. literaturo: 90-dnevna ločevalna dieta (posebna izdaja revije Rina). Sedaj me pa tukaj nekaj moti. Sadni dan. V tej literaturi NI v teh dnevih zaslediti niti kanček zelenjave ali česarkoli drugega kot samo in ponavljam še enkrat samo sadje. Če pa prebiram internetne prispevke, se pridno papca na ta dan zelenjavo na takšen ali drugačen način (recimo zelenjavna muska s krompirjem ali pa sataraš). Kaj je sedaj na tem? Zelenjava da ali striktno ne?
BigDaddy
BigDaddy, jaz sem se šla to misijo brez knjige in sem več sadnih dni spremenila v sadno-zelenjavne. Prijala mi je topla zelenjavna juha ali pa mešana solata. Srečno!
jankica
Zdravo punce!
Javljam se spet po dolgem času, upam, da niste že pozabile name. Lepo napredujem, vsaj jaz tako mislim. bliža se 2.vodni dan. odkar sem nazadnje stopila na tehtnico sem izgubila 6 kg. se spomnite, da sem šla na anticelulitno masažo? no rezultati so naslednji: po 5-kratnem tretmaju sem v bokih izbubila 3 cm, v pasu 2 cm in v prsih 1 cm. za mene je to zadovoljivo, saj sem po 1. vodnem povsod izgubila 2cm.
kako pa kaj ve? komaj smo dočakale sončno vreme. lepo se imejte
lep pozdrav
tocka
Joj, kaj sem danes ugotovila! Da imam ravno v petek, ko smo povabljeni v eno super gostilno na Abrahama, vodni dan!!! Potrebujem pomoč. Kaj naj storim? Lepo prosim za nasvet, kaj naj storim. Malo sem že probala pri možu, da ne bi šla, pa sem videla da tokrat niti slučajno ne bom prišla skozi in da bom morala iti 100%, drugače bo samo kreg pri hiši. Naslednji vikend je pa birma (bo šel mož za botra), spet v isto super gostilno. Meni se čisto podre ritem prav zaradi tega, ker je kar naprej nekaj. Ne vem kako bom tole speljala. Še enkrat prosim izkušene za pomoč.
ann
Ann ,tudi mi imamo drugi mesec neko stvar na kateri najraje ne bi bila...pa saj te razumem greš samo za to da je mir v hiši...mislim da ti na ta dan kakšna solata-recimo zelena ali paradižnikova ne more škodovati,pa sadje jej,da bi se lotila pa vsega kar je na mizi je pa škoda,saj se ti bo potem vse znedlo.Tudi jaz ne vem kako bom zdržala tam za mizo,moti me predvsem zato ker če ne ješ te gledajo kaj je s tabo,a si mogoče tako fin ali pa zbirčen,saj gotovo vsa žlahta tvoja ne ve da si ti na dieti.Srečno.
kuharca37
Hojla!
BigDaddy,seveda se na sadni dan papca tudi zelenjava,ampak ziher ne zelenjavne musake z krompirjem,ker to se je na škrobni dan.
Lahko pa pridno papcaš zeleno solato,paradižnik,papriko,kumare,kislo zelje,tudi dušene bučke.
Ann,ma pa ne toliko komplicirat!Lepo sproščeno pojdi na praznovanje,ne glede na to,da imaš vodni dan.Malce sicer pazi,kaj boš dala v usta,pa tudi preveč napokat se ne.
V soboto pa izpelji normalni vodni dan,ki ti bo tokrat še bolj koristil.
V nedeljo imej normalno škrobni dan,kot bi ga imela po razporedu.
Tako nekako ravnaj tudi naslednji vikend.Pač jej kar je na mizi,naslednji dan pa imej to,kar bi imela normalno po razporedu.
Veliko sreče!
Naj vsak dan bo s soncem obsijan 
Pozdravljene vse in vsi!!!!
Kokos, hvala za osvežitev spomina. A si ti še vedno tu? A si spet na dieti al sam mal čekiraš?
Ja veš poletje se bliža, mene pa napada salo. Tud, če so sam trije kg preveč, pri men to predstavlja samo špeh!!!
Sem mislila, da bom s trebušnimi plesi kej zgubila, pa ne gre nč dol, ampak razmigaš se fajn, pa počutiš se tud fajn. Saj nekaj zase narediš. Komaj čakam sobote, ko grem za dve urci nekam brez svojih treh.
Zdej mamo dva psa, trije otroci, še dva deca bi rabla, da bi bil potem mogoče vsaj eden doma. Ha-ha-ha.
Zdaj pa glede diete: Sem hotela začet že v petek, pa me je potem doma mal minil. Zdaj sem pa trdno prepričana, da zagrizem, pa kar bo, pa bo!!! Se pravi, danes jemo beljakovine. O.K. Če bo še kdo danes začel, ali da je ravno na beljakovinskem dnevu, naj se javi. Potrebujem vzpodbudo in ideje.
Lep sončen dan vsem!
nashnovak
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Svinjska ribica

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)