Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Mislim da ima ann prav....jordi važno je da vztrajaš,sem s tabo. kuharca37
Ojla darkad meni gre super, že drugi dan brez grehov, sem pridna... Jedla sem riž z zelenjavo in paradižnikovo solato s fižolom in koruzo, mmmm je blo dobr. Telovadila še nisem, sem pa bila na sprehodu in z lopato v roki na vrtu... LP darja2

Ja, tudi jaz sem preživela prijeten popoldan na vrtu, super je bilo!

Grehov nobenih darja2, vidiš, da nama gre dobro!

Jordi nikar preveč , če ti kg trenutno stojijo. Sicer nisem brala za nazaj, če se ne motim, je to tvoj drugi mesec 3MD - boš videla, čez par dni bo na tehtnici že sprememba. Kot je napisala ann - telo se je navadilo na drugačen način prehranjevanja, zdaj si malce na "preizkušnji", samo ne obupat! Vztrajaj, smo s tabo! Če takole pomisliš, ne moreš vsak mesec shujšati 10 kg, bi bilo kar malo prehudo. Počasi, pa zagotovo. Jaz sem lansko leto februarja začela z 104, do konca aprila sem lepo počasi shujšala 12 kg, potem med vzdrževanjem 2 kg, od septembra do decembra spet 12, lepo počasi. Zdaj, v tem krogu upam na 9 minusa, če bo manj, tudi v redu. Ko sem začela hujšati sem si postavila za cilj, da v treh letih pridem čim bližje 60im kg, verjamem v uspeh. No, da ne bom preveč pametovala...

OH kosilo jutri: polnozrnate testenine, paradižnikova omaka, zelena solata, za večerjo jabolčni zavitek in seveda veliko vode z limono.

Lep večer vsem in uspešen jutrišnji dan!

Lp

darkad
moja teža miruje. sicer sem bolj proti koncu diete in ker sem si jo malce priredila, tudi kakšnih večjih izgub ni bilo za pričakovati. drugi teden naj bi jo zaključila, a se bom teh dni držala do praznikov, po praznikih bom pa prešla na vzdrževanje. me pa zanima, če je še katera v zadnjem Nedeljskem zasledila reklamo o HAFESAN izdelkih in kaj misli o njih? sicer naša spletna stran še ne deluje, avstrijska pa. klavdija
Živjo dekleta, kako vam gre? Jaz sem ravno jagode popapcala, zdaj pa ven na sončka. Tudi moje kosilo bodo danes graham špageti s polivko iz paradižnika, čebule in malo gobic. Za večerjo sem bom pa tudi malce posladkala, a čisto malo. KlavdijaB kaj pa je to hafesan, še nisem slišala? PUNCE JAZ SEM SPET ČISTO ZAGNANA EJ, HVALA TI DARKAD, ODLOČILA SEM SE ZA DRUGI KROG NAMREČ ČEZ NOČ. Je treba poletje se hitro približuje. darja2
Pozdravljene/i! Pred leti sem se že prehranjevala po 90. dnevni ločevalni, čeprav moram priznati, da ne čisto striktno 100 %. Kile so šle dol, počutila sem se dobro in meni je bilo to dovolj. Takrat sem bila teoretično podprta, zdaj sem pa že veliko pozabila. Še to ne vem, s katerim dnem naj začnem. Mislim da je prvi dan OH, nisem pa prepričana. A mi lahko na hitro osvežite spomin, prosim?! No ja, nekaj sem pa vseeno obdržala od prejšne ločevalne: vsak dan zajtrkujem sadje. Hvala za odgovore in lep pozdrav. Nash nashnovak
Pozdravljena nash!!!! Prvi dan je beljakovinski, drugi škrobni, tretji OH in četrti sadni. Vsakih 29 dni pa je vodni dan. Sploh pa ne vem zakaj je treba tebi hujšati!!!! kokos
darja, v bistvu je bil v Nedeljskem en oglas - oglaševal pa je dvoje kapsul - ene, ki vežejo maščobo nase - in ene, ki pomagajo odvajati vodo iz telesa (zaradi teh mi je oglas padel v oči, ker kolegica išče nekaj proti zastajanju vode) in poleg nespremenjene prehrane še shujšaj 1-2 kg na teden no, tam piše, da so na voljo v lekarnah,.... pa poleg telefonskih še www.hafesan.si no, jaz te strani ne najdem obstaja pa www.hafesan.at in, ko sem si te strani ogledala mi je bilo jasno, da ni kaj prida http://www.hafesan.at/index.asp?seiteid=50 3 x na dan 3 kapsule + 2-3 litre vode na dan in hujšaš 1-2 kg na teden (verjamem, da bodo tako shujšali tisti, ki so do sedaj pili premalo http://www.hafesan.at/index.asp?seiteid=28 to so pa te, ki bi naj nase vezale maščobe klavdija
Hojla! Jaz se moram pa malo pohvalit, jutri greva z možekom za en dan saaaaaaaama v toplice (zaradi naše dojenčice seveda, samo za en dan). Komaj čakam!! No tole je bilo sicer of the topic, ampak vseeno nisem mogla zadržat zase. Tudi jaz sem pridna, danes imam sadno zelenjavni dan in se nisem čisto nič pregrešila. Sem pridno popapcala malo grozdja, pa za kosilo fino kislo repo kot solato. Pijem blazno veliko vode. Dames sem že imela športni dan z vozičkom in sedajle grem še po starejšo ker gre v kino s sestrično, tako, da bova z najmlajšo spet lahko aktivne. Mejte se in lep vikend vam želim, jaz vem, da se bom imela fino! Smejte se in lepo se imejte! Levinjav

Dobro jutro!

Danes je vitaminski dan; zelenjava, veliko sadja in vode z limono.

Darja2, kako ti gre?

Pri meni - včerajšnji dan brez prekrškov, danes zjutraj sem malo podaljšala jutranjo hojo, krasno jutro je bilo!

Levinjav, ti uživaj 200%;), vsem pa lep konec tedna, veliko sonca in dobre volje,

lp

darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti