Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Ja, tudi jaz sem preživela prijeten popoldan na vrtu, super je bilo!
Grehov nobenih darja2, vidiš, da nama gre dobro!
Jordi nikar preveč
, če ti kg trenutno stojijo. Sicer nisem brala za nazaj, če se ne motim, je to tvoj drugi mesec 3MD - boš videla, čez par dni bo na tehtnici že sprememba. Kot je napisala ann - telo se je navadilo na drugačen način prehranjevanja, zdaj si malce na "preizkušnji", samo ne obupat! Vztrajaj, smo s tabo! Če takole pomisliš, ne moreš vsak mesec shujšati 10 kg, bi bilo kar malo prehudo. Počasi, pa zagotovo. Jaz sem lansko leto februarja začela z 104, do konca aprila sem lepo počasi shujšala 12 kg, potem med vzdrževanjem 2 kg, od septembra do decembra spet 12, lepo počasi. Zdaj, v tem krogu upam na 9 minusa, če bo manj, tudi v redu. Ko sem začela hujšati sem si postavila za cilj, da v treh letih pridem čim bližje 60im kg, verjamem v uspeh. No, da ne bom preveč pametovala...
OH kosilo jutri: polnozrnate testenine, paradižnikova omaka, zelena solata, za večerjo jabolčni zavitek in seveda veliko vode z limono.
Lep večer vsem in uspešen jutrišnji dan!
Lp
darkad
Dobro jutro!
Danes je vitaminski dan; zelenjava, veliko sadja in vode z limono.
Darja2, kako ti gre?
Pri meni - včerajšnji dan brez prekrškov, danes zjutraj sem malo podaljšala jutranjo hojo, krasno jutro je bilo!
Levinjav, ti uživaj 200%;), vsem pa lep konec tedna, veliko sonca in dobre volje,
lp
darkadKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Pirin kruh s semeni