Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ah ja...imam se par vprasanj slano pecivo v kolicini pice...kaksna kolicina je misljena to?naj mi da nekdo kaki primer al pa kaj:) pa ce kdaj spustis celodnevne obroke(v nedeljo,ko jo celo prespim ker delam v soboto ponoci od 22h do 10h v diskoteki)ali je kaj narobe?da sam vodo pijes tisti dan ceprav nimas vodnega dne?ker ko se v nedeljo ob 7ih zvecer vstanem mi pa res ni do kuhanja pa oprostite moji nevednosti icecream
ah ja...imam se par vprasanj slano pecivo v kolicini pice...kaksna kolicina je misljena to?naj mi da nekdo kaki primer al pa kaj:) pa ce kdaj spustis celodnevne obroke(v nedeljo,ko jo celo prespim ker delam v soboto ponoci od 22h do 10h v diskoteki)ali je kaj narobe?da sam vodo pijes tisti dan ceprav nimas vodnega dne?ker ko se v nedeljo ob 7ih zvecer vstanem mi pa res ni do kuhanja pa oprostite moji nevednosti icecream
TI PA SI SE RAZPISALA..... No ja mislim, da ni nič narobe, če boš imela pač vsako nedeljo vodni dan. Če ti tako paše zakaj pa ne. darja2
ojej pardon nevem zakaj mi je zadnji post 5krat paslalo icecream
Tudi jaz sem preživela svoj škrobni dan. Danes je OH dan. Po dolgem času sem šla nazaj na fitnes. Zaradi svoje operacije, potem družinske gripe, pa še noric od ta malih sploh nisem mogla iti. To se mi je vleklo dobre tri mesece. Tako, da sem z velikim zagonom včeraj šla. Sedaj so tako lepi sončni dnevi, da bom potegnila ven rolarje in se s starejšo hčero šla kar lepo rolat. Toliko od mene za danes. Držite se punce. Tudi jaz grem čez dobrih 5 tednov nazaj v službo. Pa bomo videli kako bo šlo. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav
ojla vsem....mi gre kar dobro, sem shujšala 1kg, tako da se je tehnica ustavila na 63,9 kg....končno ne vidim, več tiste 4, ker se ni hotelo premakniti.... pelican
Zdravo sotrpine, Tudi jaz imam danes OH dan . Sem šele 3 dan na dijeti .... 2 KROG bomo videli pa pišite kaj... V mojem prvem krogu vas je bilo precej več v debatah.... sonce vabi ven... lP tejci38

Hojla,

ravnokar sem pojedla Š kosilo, danes sem veliko pila že dopoldan, tako da nisem nič kaj lačna. Nekaj riža z omako mi je ostalo za zvečer, zdaj se grem pa rekreirat - vrt, sonce...

Darja2, kako ti gre?

Lep popoldan vsem!

lp

darkad
Jaz sem pa malo žalostna, ker se mi številka na tehtnici nič ne premakne JORDI
Jordi, hvala enako. Po zelo uspešnem prvem mesecu (- 10 kg), sem sedaj (drug teden je vodni dan), na istih kg. Seveda sem v nedeljo in pon. jedla preveč, v torek zaradi slabe vesti čisto nič, razen pijače, tako da sem zbila tisti dve kili nazaj. Sedaj pa morava vztrajati, ker enkrat se bo sigurno obrnilo in to na bolje!!! Vidim, da si en teden ali dva za mano začela. Sedaj naju telo preizkuša ali misliva resno, zato ne gre nikamor. ann

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti