Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober večer!

Tudi jaz se vam ponovno pridružujem - jutri bom začela s tretjim krogom - darja2, če si za to, lahko začneva skupaj. Na koledarju je že vse označeno, v glavi tudi...

Že prejšnji teden sem začela z jutranjo hojo - 3km, počasi pridobivam kondicijo.

Vsem čestitam za uspehe in vse dobro tudi naprej!

Lep pozdrav,

darkad
Zdravo punce, oglašam se po dolgem času. Lansko leto sem približno takle čas zaključila 1 krog 3MD . Do letos sem se ponovno zredila .... ( 10 kg) VIŠEK VSEGA Od včeraj sem na dieti. Bomo videli .... Ali je še katera začela včeraj. Da si pomagamo, se spodbujamo...Danes je moj ŠKROBNI dan. Lp tejci38 tejci38
Ok darkad sem za to. Danes je moj prvi dan. Ravno sedajle sem si dva jabolka privoščila. Za kosilo pa mesek in solatko. Upam, da nama bo uspelo in vsem ostalim tudi. LP darja2
dobrodošli novi -stari 3mdjevki. Tudi jaz imam danes B dan, pravkar sem pohrustala ananas, za kosilo bo pa regrat s trdokuhanimi jajci. Zvečer si bom najbrž privoščila jogurt - ni čisto po predpisih, ampak mi je to prežka hrana, sploh, ker pred 19.30 ne bom utegnila jesti. moram priznat, da me motivira, ko katera piše, kaj bi jedla, ker jaz bi danes recimo fulll jedla riž z zelenjavo in solato, jutri, ko bi morala, bom pa vsa poklapana razmišljala, kaj naj jem. Ko prebiram, kaj jeste, dobim še kakšno novo ali pozabljeno idejo. Kje pa je moja kompanjonka Bessy??? uSPEŠNO HUJŠANJE. pa izkoristite sončne dni za malo miganja, da bo špehec pobegnil ;) LP tabina

Darja2, super!

Zjutraj sem že pred šesto naredila en krog hitre hoje, pred tem sem spila kozarec vode z limoninim sokom, za zajtrk sem pojedla jabolčno čežano, zdajle še eno jabolko, za pozno kosilo bom mozarello z rukolo, za večerjo pa kakšen navaden jogurt. Kavo pijem še vedno z mlekom. Štartam pa tokrat z 79 kg, v vmesnem času sem kar uspešno vzdrževala težo, čeprav ne ločujem tako zelo strogo.

Pa še jedilnik za jutri: rjavi riž z zelenjavno omako (prepražim por, zeleno in rdečo papriko, malo korenčka, dodam paradižnikovo omako in začimbe - in to je to:), mešana solata, za večerjo pa samo riž.

Pa seveda veliko tekočine (vodo z limono).

V uspeh sploh ne dvomim, saj nam gre dobro, kajne?

Lep, sončen pozdrav,

darkad
O pridna si darkad ni kaj, že navsezgodaj telovadiš. Jaz se moram pa glede tega fajn "v roke prjet". Imam doma pilates na cd-jih pa joj se kar ne morem spravit na tla, ne vem kaj mi je lenoba. No edina telovadba je vsak dan 2-3 urni sprehod z vozičkom, pa počasi tudi to gre h koncu, ker čez dobre tri tedne že moram it nazaj v službo.. Konec lepega, konec porodniške pa ravno zdaj, ko je zunaj tako lepo. Me kar malo živčki dajejo, ampak uživam še zadnje dni kolikor morem. No darkad tebi dobro uspeva, jaz imam pa še vedno kar precej kg za "dol dat". Zdaj jih imam 87. Je pa res pred letom dni, ko sem šla rodit se mi je vaga ustavla na 120. GROOOOZA. No tko jaz si bom danes pripravila piščančjo obaro z zelenjavo in solatko. Super, darkad veš jaz sem se kar v trenutku odločila, da danes s tabo začnem, čene bi spet kar odlašala pa odlašala. Ful sem vesela. LP PA USPEŠNO HUJŠANJE. Zdaj pa samo še čakam, da se moja miška zbudi potem pa na sončka. PA,PA....... darja2
hello tokrat vam prvic pisem...sem se nova v tej 90 dnevni locevalni dieti...danes je moj 9i dan.Prav fajn je videt da nisem edina ki ^trpim^ Vendar mi pogled na tehnico daje nove volje..Ze v 9ih dnem sem iz 68kg padla na 64kg..upam da mi bo uspelo doseci moj cilj(53kg) lep dan, icecream icecream
ah ja...imam se par vprasanj slano pecivo v kolicini pice...kaksna kolicina je misljena to?naj mi da nekdo kaki primer al pa kaj:) pa ce kdaj spustis celodnevne obroke(v nedeljo,ko jo celo prespim ker delam v soboto ponoci od 22h do 10h v diskoteki)ali je kaj narobe?da sam vodo pijes tisti dan ceprav nimas vodnega dne?ker ko se v nedeljo ob 7ih zvecer vstanem mi pa res ni do kuhanja pa oprostite moji nevednosti icecream
ah ja...imam se par vprasanj slano pecivo v kolicini pice...kaksna kolicina je misljena to?naj mi da nekdo kaki primer al pa kaj:) pa ce kdaj spustis celodnevne obroke(v nedeljo,ko jo celo prespim ker delam v soboto ponoci od 22h do 10h v diskoteki)ali je kaj narobe?da sam vodo pijes tisti dan ceprav nimas vodnega dne?ker ko se v nedeljo ob 7ih zvecer vstanem mi pa res ni do kuhanja pa oprostite moji nevednosti icecream

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti