Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Daša20:
ann je napisal/a:
Končno je za mano prvi vodni dan. Sicer sem pila tudi čaj brez sladkorja, čeprav v knjigi piše samo voda. Manj imam že 9 kg (še zmeraj vagam na tri številke). Vmes je bilo vsesorte, od prekrška na celi črti, do smučanja na sadni dan (pa zdrži če moreš -prilagodila z veliiiiiiiko solato zvečer). Saj sem samo človek, ne stroj. V glavnem sem si prilagodila tako, da dopoldne jem tudi do 3 x sadje, do kosila pa mora preteči najmanj dve uri po zadnjem sadežu. Tudi torte in čokolado sem iz začetka redno kupovala, sedaj pa velikokrat imam kasnejše kosilo, pa nič večerje. V glavnem vse se da, če se hoče. Kruha nisem pojedla čisto nič. Nekje vmes sem zasledila odgovor, da se v kavo lahko vlije mleko. To je najhujša napaka, ker lahko en curek mleka naredi več škode kot 300 g čokolade. To sem se naučila še iz knjige Judy Mazel, ki je na las podobna temu načinu. To pa zato ker se mleko (beljakovina) predeluje v želodcu čisto drugače kot OH. Ko enkrat vneseš v želodec beljakovino, se tisti dan naprej OH ne more več predelati brez škodljivih posledic, ker preprosto ni več nekega encima (ptialina?) v želodcu, ki se je izničil z uživanjem beljakovin. Skratka pri tej knjigi (90 dnevna dieta) pogrešam neko obširnejšo razlago, medtem ko je pri Judy Mazel zelo lepo razloženo zakaj je kaj škodljivo - in predvsem je zelo razumljivo napisano, za vsakega "kmečkega" človeka. Pa lep pozdrav vsem skupaj! PS Kdor še cinca ali bi ali nebi začel in premišljuje ali je to tista prava dieta ali bi še malo počakal, morda bodo vsak čas izumili neko boljšo, lažjo dieto, naj se odloči takoj danes. To je tista prava dieta!!! Nobenih izgovorov več ni!!! ann
lucijastarina, čestitke! mene je pa kar groza teh dni. ne mika me šunka in drugo z mize; bolj problematično bo prepričati tiste okoli mize, da je sadje za zajtrk moja edina alternativa.... "đžegn" je treba jest, da bomo močni;) torej; vsi ki ne želimo biti močni: VZDRŽIMO! sicer sem pa danes kar malo zabluzila. sem imela (z)mešan dan. uspešno hujšanje, pa izkoristite pomladne dni! tabina
Tudi jaz imam krizo, da je groza. Danes imam ravno sadni dan, vendar sem probala nadev za potico. Sploh ne vem, kako bo ta velika noč šla mimo mene. Upajmo na najboljše za vse nas. JORDI
Tabina hvala tisočkrat. LP daša20
Pozdravljene tudi jaz sem imela včeraj postni sadni dan, danes pa sem tako lačna da bi pojedla vola. Nekako sem si splanirala, da bom danes jedla škrob jutri meso in jajca, v ponedeljek na OH dan pa si bom za večerjo privoščila potico, tako bom lahko tudi jaz sprobala vse dobrote velike noči. V torek pa ponovno očiščevalni sadni dan. Torej punce zdržite in vesele praznike vam želim. tuna
Hojla! No,jaz sem dala potico pravkar v pečico. Prazniki,prazniki,samo da se dobro je in pije. Punce,ne se preveč sekirat,če se boste te dni malce pregrešile.Po praznikih si privoščite kakšen dan ali dva sadja in zelenjave,pa še kakšen dolg sprehod,pa bo. Držite se in veselo praznovanje vam želim. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene(i) ločevalke A je katera mogoče na vzdrževanju po 3MD. Jaz sem namreč končala 1. krog pa me zanima, kakšne jedilnike si sedaj sestavljate in vrstni red B,Š,OH,S... LP Kristalka
ojla!!! evo sem 1 teden na dieti in se mi že dobro pozna tako na hlačah kot na koži, ki je postala sijoča in lepša...vsi so opazili, da sem shujšala, še posebno moj mož, ki pravi, da se mi je moja tazadnja dobro zmanjšala... včeraj sem prišla na en hrib, hoje je bilo za dve uri, ampak sem zdržala, kar je zame uspeh... pelican
Živijo!! Jezt sem spet nazaj!! Začenjam svoj drugi krog 3MD diete. Držite pesti zame!! Lep pozdrav! Levinjav
Oj levinjav tudi jaz se pripravljam na drugi krog pa mi kar ne rata pa ne rata. Mogoče bi mi pa zdaj, a si danes začela. No jaz sem danes že grešila tako da spet ne bo nič. No se pa res moram pohvalit, da od mojih 30 kil minusa nisem dobila nazaj niti ene. darja2

No, pa se spet malo oglasim. Veliko noč sem preživela, sicer malo sem grešila, vendar sem se tako slabo počutila, da me je kaj hitro minilo basanje s hrano. Danes je 41 dan in je šlo dol 10 kg.

Bravo darja2. Držim še pesti zate in seveda za druge.

JORDI

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti