Ločevanje živil 90. dni - 5. del

dasssia, jaz zagotovo imam take izkušnje - bumerang učinek. ampak samo za to, ker potem, ko žanješ uspehe 3MD, se kakšno leto ne zgodi NIČ. vsaj meni so kg ostali nespremenjeni. potlej pa si misliš, kako si uspešen in kako lahko vse ješ. pa se pojavi prvi povrnjen kg, pa se ga z malo pažnje hitro znebiš. do 3 pridobljene kg sem kaj hitro izgubila in ker je s 3MD vse tako preprosto, sem se malce razvadila in pustila tehtnico, da rahlo poskoči - češ, saj bom potlej hitro nazaj spravila. Pa ni tako. bolj ali manj sprejemam ta način prehranjevanja za svojega že 3 leta, vmes ga pošteno kdaj biksam...ampak rezultat je tu. pridobljenih je 11 kg. moram priznati, da me je kar malce strah neuspeha, ker se kg nekako ne znižujejo. po treh tednih je običajno najbolj opazna izguba kg; meni pa nekako ne gre. bojim se, da se je organizem navadil na moje fore in da mi tokrat ne bo uspelo. sedaj mi druga ne preostane, kot poskusiti, vztrajati brez popuščanja kot so bele kave in menjavanje prehranjevalnih dni. poletje se bliža.... LP, tabina aja, da ne bom demotivatorsko delovala: če se dokaj držiš 3MD in celo potlej vzdrževanja kg, mislim, da je uspeh zagotoljen. dieta naj bi spremenila način prehranjevanja, ne le začasno, pač pa tudi streznitev v glavi posameznika. kot je znano, je izgubljanje kg odvisno tudi od presežka teže. več je presežnih kg, lažje gredo dol. težje je izgubiti le nekaj kg (tistih okoli idealne teže -kakroli že to je). Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 03. apr 2007 08:44:46
evo se tud jaz pridružujem...se mi ne da vseh strani prebrat, si bom 1x le vzela čas... danes prvi dan.... pelican
Saby, v 4. krogu si dala dol 10,5 kg. Te smem vprašat, koliko si shujšala vsega skupaj, torej v vseh štirih krogih? smrketa
Hojla! Dassia,če misliš,da boš tri mesece hujšala,potem pa jedla tako kot pred dieto in seveda obdržala nižjo težo,si se pa pošteno zmotila.Če se morš začet pazit pri hrani,potem se boš morala pazit do konca življenja.Žal,tako pač je!Samo tako se kile ne bodo vrnile. Pelican,dodrdošla med nami! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
čao! ne, Marjetka cvetka, sploh si nisem hujšanje predstavljala na ta način.. Popolnoma jasno mi je, da je zmernost in kontrola potrebna vedno, ne samo med hujšanjem. Sama se namreč strinjam s tabino, da gre za spremembo na dolgi rok - spremembo v prehranjevalnih navadah in v razmišljanju o hrani nasploh. Sama imam največ težav s sladkarijami ter prigrizki med obroki in nekako upam, da se bom v teh 3 mesecih navadila predvsem samokontrole in odvadila jesti med obroki. Bolj mi je pomembno pridobiti dobre navade, kot pa izgubiti ogromno kilogramov. pelican, sporoči, kako gre :D lep dan vsem! dassia
Tabina se pridružujem tvojemu postu. Pri meni je popolnoma enako kot pri tebi. Zdaj držim dieto že kakšen mesec in pol, ampak čisto po pravilih pa 14 dni. Od začetka sem bila čez teden pridna čez vikend pa sem jedla kot zmešana. Zdaj mi je šlo v 2 tednih 3 kg dol in upam da bom zdržala tale pritisk velike noči. Ravno sem se z mojim pogovarjala da ne vem če bom šla k tašči na velikonočni zajtrk ker imam sadni dan, pa pravi moj da ima ona vedno dosti sadja. Moj odgovor: A misliš da bom pri polni mizi vsega jaz jedla sadje? Mislim da se bom najmanj pregrešila, če bom kar doma. Torej punce ne stopajte po mojih stopinjah, popolnoma je treba prilagoditi sistem prehranjevanja tudi po 3 mesecih, po 6 mesecih in tudi po 2 letih, drugače se kg kaj hitro vrnejo. Potrebna je zmernost in rekreacija. Lep pozdrav in "vesele " praznike....brez hrane vam želi tuna
Evo mene opet. Včeraj sem uspešno preživela 2.vodni dan in to brez problemov. Ful sem ponosna nase. Imam pa okrog 8 kg manj. Uspešno hujšanje vam želim še naprej! kokos
Živjo sotrpinke. Danes je moj prvi VODNI dan. Imam srečo da imam stres v službi tako da mi niti pod razno ne pride na misel hrana. Mislim da mi bo uspelo. Ko sem štartala z dieto sem imela 67,2 kg danes pa jih imam 65. Nekako ne čutim, da sem zgubila te dve kilci in tudi na hlačah se mi nič kej dost ne pozna. Napaka ki jo delam je da se ne gibljem dovolj in da ne pijem skoraj nobene tekočine. Če bi postala malo bolj pridna in spila saj liter vode na dan in šla kakšen krog z rolerji bi bil rezultat sigurno boljši. Pa saj, bo samo voljo je treba imeti trdno. Uživajte med prazniki in se lepo družite z družino. Čau Lucija lucijastarina
Kot vidite sem preživela včerajšnji vodni dan. Sem zelo happy. Lucija lucijastarina
Pozdravljene punce ! Mam en problem in rada bi da mi pomagate... Zadnjič je bilo na forumu govora o kavi z mlekom ,o tem kako škodljivo je to in ne vem kako zelo ne dela dobro med 3md. To bi rad pokazala kolegici ,ki mi ne verjame ,kako je škodlijivo,pa ne najdem Mi lahko kdo pove kje je ta post??????????? hvala Radi in lepo se imejte daša20

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti