dasssia,
jaz zagotovo imam take izkušnje - bumerang učinek. ampak samo za to, ker potem, ko žanješ uspehe 3MD, se kakšno leto ne zgodi NIČ. vsaj meni so kg ostali nespremenjeni. potlej pa si misliš, kako si uspešen in kako lahko vse ješ. pa se pojavi prvi povrnjen kg, pa se ga z malo pažnje hitro znebiš. do 3 pridobljene kg sem kaj hitro izgubila in ker je s 3MD vse tako preprosto, sem se malce razvadila in pustila tehtnico, da rahlo poskoči - češ, saj bom potlej hitro nazaj spravila. Pa ni tako. bolj ali manj sprejemam ta način prehranjevanja za svojega že 3 leta, vmes ga pošteno kdaj biksam...ampak rezultat je tu. pridobljenih je 11 kg. moram priznati, da me je kar malce strah neuspeha, ker se kg nekako ne znižujejo. po treh tednih je običajno najbolj opazna izguba kg; meni pa nekako ne gre. bojim se, da se je organizem navadil na moje fore in da mi tokrat ne bo uspelo.
sedaj mi druga ne preostane, kot poskusiti, vztrajati brez popuščanja kot so bele kave in menjavanje prehranjevalnih dni.
poletje se bliža....
LP,
tabina
aja, da ne bom demotivatorsko delovala: če se dokaj držiš 3MD in celo potlej vzdrževanja kg, mislim, da je uspeh zagotoljen. dieta naj bi spremenila način prehranjevanja, ne le začasno, pač pa tudi streznitev v glavi posameznika.
kot je znano, je izgubljanje kg odvisno tudi od presežka teže. več je presežnih kg, lažje gredo dol. težje je izgubiti le nekaj kg (tistih okoli idealne teže -kakroli že to je).
Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 03. apr 2007 08:44:46