Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zdravo! JORDI kako preživljaš vodni dan? Upam, da brez večjih težav. Želim da ti mine tako kot meni. Dosti lažje mi je bilo tudi zato, ker sem bila stalno zaposlena in nisem mislila na hrano. Lep pozdrav vsem puncam. tocka
Js mam pa sadni dan in ful neko krizo. Pol pa še tukaj po kulinariki brskam in se mi kar sline cedijo!!!! kokos
Kokos, dve skupni točki imava; tudi jaz sem na sadju in tudi jaz brskam po kulinariki; prav zasvojena sem z zbiranjem teh receptov. Pol pa iščem, kaj bi lahko jedla, pa valda da je večina slatsnih stvari hudo pregrešnih. Smrtni greh pa je to, da se sedaj tale recept trenutka samodejno obnavlja in ko vidim sličico, ki je že na videz prveč užitna, seveda kliknem gor... in si cedim sline. Komaj čakam, da pridem domov, da si spečem babano. Zvečer še kako jabolčno čežano; da je le topla hrana, pa je za preživet sadni dan:) Jutri pa špinača in govedina... če pomislim na nedeljo na roast potatoes in hrustljavo ledenko, regrat s krompirjem, pa imam toliko več volje vzdržat danes :) saj bo.... lep vikend vsem, pa ne ga lomit. poletje se bliža:) tabina

No, tako. Nekje sem izgubila 9 kg. Če jih mogoče katera najde, naj mi jih ne vrača.

Vodni dan je potekal super. Nisem mogla verjet, da je šlo lažje, kot sadni dnevi. Sem pa včeraj z velikim veseljem spet jedla meso. Držim pesti za vse.

JORDI
Bravo Jordi 9kg venem mesecu si izgubila. kepca
Jordi, čestitam, to je lepa številka, kadar je minus, v nasprotnem primeru je katastrofa. A se vse potepate po tako lepem vremenu in skrbite za razgibavanje? Tudi jaz sem bila danes 1 uro v gozdu, kar se ni zgodilo že zelo dolgo. Običajno s kolesom okoli skačem in me je po celem Mb polno, me že poznajo kot čarovnico z biciklom. Imejte se lepo in bodite pridno, saj veste na katerem področju riba-ribica
Hojla! Jordi,čestitke!!!Zdaj pa le pogumno naprej. Ribica,ha,ha,zdaj si pa samo še eno metlo namontiraj gor na bicikel,pol bo pa to šlo ko šusss!Juhuhu! Kokos,Tabina,pustite dobrote pri miru,čeprav se bližajo velikonočni prazniki. Ah,ti prazniki mene vedno vržejo Potem pa je tu slaba vest,pa kakšen kilogram preveč. Punce,mejte se lepo! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Jaz tudi redno kombiniram hrano. Pečenko in pečen krompir, golaž in žgance, zraven pa še kak kos belega kruha in vino, pica brez kombinacije s pivom bi me verjetno spravila do solz, seveda tudi velika čokoladna torta nebi bila nič brez Coca cole. Pravzaprav je kombiniranje hrane pravi zakon. ales storman
Čao! Kak ste? Jaz prav fajn.... Res je, da sem grešila tu pa tam z belo kavo, kapučinom in še kaj bi se našlo, a sem vseeno v 4. krogu 3md dala dol 10.5 kg in sicer sem na dieti od 15.1. in kar ne morem verjeti, da se bliža koncu... Pol pa veselo vzdrževanje teže kar pa se mi zdi najtežje... Vsem novim pa želim veliko elana in volje... PAPA saby
čao! evo, še ena novinka se vam je pridružila... moram reči, da je prav spodbudno brati o vseh teh uspehih, ki ste jih dosegle z dieto. čestitke vsem!!! me pa nekaj skrbi... kaj če se vse kilogrami povrnejo nazaj.. pa še kakšen več zraven? ima kdo takšne izkušnje? lep pozdrav od vaše nove sotrpinke! dassia dassia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti