Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vauuuuuu, Encijan, bravo .

Vso srečo in obilo zdravja srečni družinici. 

jankica
Encijan, iskrene čestitke ob najlepšem dogodku! Pelican, Hvala za lepo razlago ob Rininem dnevu! Mika me, da bi se je tudi jaz udeležila (upam, da bom imela to priliko). Zgleda zelo zanimivo. Enostavno nisem imela časa, da bi se prej javila. Grozno, res sem skregana s časom. Danes imam beljakovinski dan. Kaj pa ti Točka in ostale sotrpinke?
Encijan ČESTITKE!!!!! Hvala vsem za lepe želje, upam da bo čimprej minil čas, ko bom tudi jaz lahko sporočila da se že cartljamo! Do takrat pa lepo se imejte in čim manj jejte! Lp, Rožica.
Encijan iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! claudia12
Encijan, čestitke in čimveč prespanih noči!!!! Naj vam povem, da sem vodni dan v torek zdržala brez problemov in da mi je v enem mesecu uspelo sklatit že 6 kg. Ful sem vesela in ponosna nase in ful mam voljo za naprej! Lepo je brati, da ste me nekatere pogrešale. Hvala! kokos
Bravo Encijan, ČESTITKE. Pa čimmanj noči ti želim. darja2
Lep pozdrav.Sem bolj pri tanovih, na vašem forumu pa prvič.Tudi jaz že nekje tri tedne hujšam po tej dieti izgubila sem že 4kg in sem ful srečna in mislim vztrajat. Po tej dieti sicer hujšam že drugič,prvič pred dvema letoma ampak sem po dveh mesecih prenehala (smo šli na morje) saj sem shujšala 9 kg vendar sem vse dobila nazaj in v nosečnosti še malo zraven. No sedaj sem trdno odločena da dam skozi teh 6 M.MOj ne komplicira in je vse kar naredim,pravi da se bo tudi on poskusil držati,čeprav v službi mu to ravno ne uspeva.No zanima me ,kako si najraje pripravite meso in v kombinaciji s kakšno zelenjavo(moj namreč zelo pogreša meso in komaj čaka ta dan).Encijan iskrene čestitkein naj ti povem moj sinček je star 6M in pol,in ga še vedno dojim,malo sem bila v skrbeh zaradi mleka vendar zaenkrat nimamo problemov . lelči
Encijan, prejmi tudi moje ČESTITKE moki
Bravo Encijan! Iskrene čestitke! Želim vam predvsem veliko zdravja in cartlanja! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Encijan!

Naj bo sreča in veselje,

ko se hčerka k vam pripelje,

naj se očka srečen mlad,

nauči pleničke prat! 

marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti