VARJA,
Kar čakala sem, da me končno kdo razume. Kar se tiče karakternosti: lepo vreme je zagotovo dodatni motivator za hujšanje. Moram rečt, da sem si danes že naročila tunin sendvič, pa sem naročilo hitro preklicala in naročila 3 jabolka. Našla sem namreč svoj "shujševalni načrt". Če ti kaj pomaga, ti lahko dam kar nekaj nasvetov, kako NE delat. pred dvema letoma sem bila zelo aktivna tu na forumu, pa sem tri tedne hujšala, pa iz "zdravstvenih razlogov" odnehala. Takrat mi po opravljenem prvem krogu ni bilo treba kaj vztrajno hujšati, ko bi le vzdrževala sistem. Pa nisem. Hotela sem več, oziroma idealneje. Pa ni bil pravi čas. Potrebujemo počitek; oziroma stanje vzdrževanja. En čas hujšanje, nato pa nažiranje je bilo veliko slabše kot karkoli druga... kot sama ugotavljaš. Že tako ga z dieto malce pretentamo, ampak štos je ravno v spreminjanju metabolizma.
Še veliko tega bi lahko napisala. Krepki razmislem me je postavil nazaj v okvire diete.
Če ti kaj pomagajo evo enih par nasvetov :
Naj se sliši še tako neumno: PIŠI si! Ne reči si: začnem jutri. To je najbolj neprimeren dan :) Določi si dan D. In zraven zapiši ZAKAj si se odločila za to, da boš razmeroma kratek čas (kaj pa so trije meseci) vztrajala (zaradi zdravja, ker bi poleti rada sproščeno šetala po plaži v bikiniju, ker bi rada nosila modno poletno konfekcijo in ne šotorska krila, vsem in sebi bom dokazala da zmorem... ipd). In ko skreneš, ne začet znova. Nadaljuj!
Kar meni trenutno manjka je kompanjon za rekreacijo. Pa tudi to še pride. Zdravje me je hotelo malce iztiriti, pa se ne dam. Vračam dvojni udarec. Četudi se mi tehtnica noče uklonit, važno je, da je počutje boljše. In občutek da naredimo nekaj zase.
Vse ki še ne veste, če bi začele: kmalu bo na vrtu sveža zelenjava. Čas za kolesarjenje, rolanje, pohode.... ajmo, zaštartajmo poletju nasproti! Zdaj ne bo tako težko!
tabina