Ločevanje živil 90. dni - 5. del

http://kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9447 Poglejte si pesmico,ki postaja vse daljša! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
lepo jaz sem pa včeraj malce grešila (in si ritko zredila) klavdija
Prebiram vas skoraj sproti, pišem pa ne , ker nisem karakter kar se tiče diete. Tabina - razumem te bolj kot si misliš. Res ne vem kakšen hudič me žene, da vedno znova grešim. Držim se nekaj dni potem pa zabluzim, da je kar hudo. Teža pa gor, pa dol in to verjetno za zdravje res ni v redu. varja
VARJA, Kar čakala sem, da me končno kdo razume. Kar se tiče karakternosti: lepo vreme je zagotovo dodatni motivator za hujšanje. Moram rečt, da sem si danes že naročila tunin sendvič, pa sem naročilo hitro preklicala in naročila 3 jabolka. Našla sem namreč svoj "shujševalni načrt". Če ti kaj pomaga, ti lahko dam kar nekaj nasvetov, kako NE delat. pred dvema letoma sem bila zelo aktivna tu na forumu, pa sem tri tedne hujšala, pa iz "zdravstvenih razlogov" odnehala. Takrat mi po opravljenem prvem krogu ni bilo treba kaj vztrajno hujšati, ko bi le vzdrževala sistem. Pa nisem. Hotela sem več, oziroma idealneje. Pa ni bil pravi čas. Potrebujemo počitek; oziroma stanje vzdrževanja. En čas hujšanje, nato pa nažiranje je bilo veliko slabše kot karkoli druga... kot sama ugotavljaš. Že tako ga z dieto malce pretentamo, ampak štos je ravno v spreminjanju metabolizma. Še veliko tega bi lahko napisala. Krepki razmislem me je postavil nazaj v okvire diete. Če ti kaj pomagajo evo enih par nasvetov : Naj se sliši še tako neumno: PIŠI si! Ne reči si: začnem jutri. To je najbolj neprimeren dan :) Določi si dan D. In zraven zapiši ZAKAj si se odločila za to, da boš razmeroma kratek čas (kaj pa so trije meseci) vztrajala (zaradi zdravja, ker bi poleti rada sproščeno šetala po plaži v bikiniju, ker bi rada nosila modno poletno konfekcijo in ne šotorska krila, vsem in sebi bom dokazala da zmorem... ipd). In ko skreneš, ne začet znova. Nadaljuj! Kar meni trenutno manjka je kompanjon za rekreacijo. Pa tudi to še pride. Zdravje me je hotelo malce iztiriti, pa se ne dam. Vračam dvojni udarec. Četudi se mi tehtnica noče uklonit, važno je, da je počutje boljše. In občutek da naredimo nekaj zase. Vse ki še ne veste, če bi začele: kmalu bo na vrtu sveža zelenjava. Čas za kolesarjenje, rolanje, pohode.... ajmo, zaštartajmo poletju nasproti! Zdaj ne bo tako težko! tabina
Bravo Tabina,to so besede. Le tako naprej!Punca,ne se dat. Jaz sem pa danes na vodi in čaju. Če so moji izračuni pravi,bi morala imeti vodni dan tudi Saby,ampak ta punca je kar nekam poniknila. Punce držte se! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Tabina, saj vse to vem, pa tudi delam nekaj časa. Potem pa pride obdobje pa hop po hrani. Včasih se prekršim tako, da me drugi dan bolijo mišice okrog želodca in ne želodec. Res sem trapasta. In res naredim napako - dieto začnem znova. To je prvo kar se globoko strinjam s tabo. Nasvet, da naj si napišem zakaj sem se odločila shujšati pa je stvar, ki mi do sedaj ni prišla na misel. Vem, da vem zakaj hujšam ampak mogoče bi pa pomagalo, da imam to napisano in da listek parkrat na dan primem v roke in ga preberem, posebno ko mi misli začnejo uhajati k prepovedanim dobrotam. Danes je 8. dan ko se trudim znova. Tudi grešila sem že. OBUP. Pa je zadnji čas, da se pred poletjem spravim v red. Imam sadni dan pa sem tik preden sem dobila tvoj odgovor premišljevala ali bi ga speljala do konca ali ne. Dala si mi vsaj malo volje, da nadaljujem z njim in upam, da uspešno. varja
Hej sotrpinke.... Moj drugi mesec gre vztrajno naprej...Jeee...En nasvet za vse, ki se sprasujete kaj storiti, ko gresite...Sem se tudi jaz vedno zelo obremenjevala s tem, zdaj pa sem ubrala drugo taktiko in moram priznati, da mi kar uspeva...Ce en dan gresite o tem sploh ne razmisljajte, temvec delajte naslednji dan normalno dalje...ne delajte si slabe vesti in ne zacenjajte znova...Pa bog ne daj kaksnih zgovorov, ce sem storila en greh lahko danes jem vse kar mi pase!!!!!!Mene je do zdaj vedno tako zrlo, da sem ze zaradi enega minimalnega greha odnehala...Hehe ampak tokrat se pa ne dam...Tehtala se se vedno nisem in mislim, da je to pametno, ker sem se ravno pogovarjala s kolegico, ki je tudi ze v tem cca 2meseca pa je ravno v obdobju ko stagnira...In kaj dela? tehta se najmanj enkrat na dan in se malo pa bo obupala...Ce pa tega ne ves ti ni problem it dalje do tja kjer se teza spet zacne zmanjsevati... Ne dajte se, da bomo skupaj zakorakale v poletje srecnejse... lp lili82
Hojla! Včerajšnji vodni dan mi je uspel.Nisem imela niti malo krize. Od petnajstega januarja do danes sem izgubila deset kilogramov. Danes si bom privoščila segedin golaž,mmmmm,kako se mi ga lušta. Punce,ne se kar naprej tehtat,to je res brez veze.Jaz se sicer tehtam enkrat na teden,ampak da nekatere stojijo na vagi vsak dan,ali še celo večkrat na dan,je pa res preveč.Na meter pa kar pozabijo,saj se centimetri manjšajo,četudi kile stojijo. Zato se nikar preveč ne obremenjujte z samo težo,ampak se dobro poglejte v ogledalo in boste videle,kako že dobro izgledate. Najboljše pa je,če se primerjate na fotografijah.Zato se fotografirajte in poiščite kakšno fotko izpred diete in videli boste,da ste drugačni. Mejte se lepo! Jaz šibam dalje! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Bravo Marjetka cvetka.

Tudi jaz sem ugotovila, da z vaganjem rataž zasvojen in se tudi sama ne tehtam. Mi je šlo pa po 12tih dneh dol 6 kg, Sedaj se pa ne bom tehtala do vodnega dne.

JORDI
Nenni! Zdravo! Najprej vsem lep pozdrav, tistim, katere ste že dolgo časa tukaj, saj vas ponovno že kar lep čas redno prebiram in tudi novim. Tudi jaz sem stara-nova. Izpred, mislim da treh let. Takrat sem shujšala trinajst kg, vendar pa sem jih v treh letih z lahkoto "prigarala" nazaj. Že nekaj časa razmišljam o novem krogu. In zgleda, da me je prijelo. Samo odločit se še moram, kateri dan bom začela. Upam, da bo kakšna stara-nova sotrpinka začela z mano. Kak dan bom še počakala če se bo katera ojunačila in bova skupaj začeli, drugače pa bom kar z naslednjim tednom štartala. Se še beremo! l.p.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti