Ločevanje živil 90. dni - 5. del

natkas je napisal/a:
Pelikan, malo nam razloži, kako je bilo!
Začelo se je ob 11-ih z pogovorom terapevta, smo se učili pravilnega dihanja, pa nekaj o motivaciji...potem je sledila malica z dobrotami peritnine ptuj - welness program - ma vam rečem fenomenalno in okusno je bilo, vse je narejeno bilo v stilu ločevanja, potem je sledil moj moment kot moderator foruma o ločevalni dieti in g. janeza, ki je s to dieto shujšal kar za 94 kg, ponovil jo je 3x. Poskrbel je za presenečenje, ker sta se kar dve urednici stlačili v njegov prvi brezokavnik....potem je sledilo kosilo in vsak je našel kaj zase, od pikatnega riža z zelenjavo, do puranjih meskov, ajdove kaše, solat,... bila je tudi modna revija za močnejše postave, razni kotički: avon kot sponzor, lahko si speremenil frizuro, make up, in vse ostalo....na koncu je vsak dobil bidon za pitje tekočine in novo kislo smetano....pa še to ni bilo dosti, smo izpolnili še anketo in na vsaki anketi je bila nalepka od sponzorjev in si dobiš še eno nagrado.... evo toliko na kratko...bo pa še ena rinina sobota jeseni.... pelican
BRAVO DARJA2!!!!!!!!!!!!! Vsa čast ti! Tudi jaz sem po porodu nekak lahko shujšala, ker sem kuhala zdrave jedi. Problem je nastal po enem letu, ko je hčerka pričela jesti vso ostalo hrano; jaz pa sem za njo hrano pospravljala - v svoj želodec. Potem pa še služba, pa premalo gibanja, pa tisto, pa ono in kile so tu! Zdaj pa dieta in kilogramčki dol. Počasi, a gotovo! LP
DARJA2! JORDI
Rožica, čestitam! Uživaj na veliko in lepo se imej! bonaca
DARJA2 iskrene čestitke ob takšnem uspehu-bravo. drejki
Hojla! Tud jaz sem že marsikaj poskusila za hujšanje brez truda,nazadnje fasala eno fino vnetje ledvic,potem pa mi je kapnilo,da se bo treba za vitko postavo malo bolj potruditi. Galja,zato nikar ne nasedaj tem reklamam,katerih namen je samo čimbolj olupiti naivne potrošnike. Darja,tebi pa čestitke,ker ti uspeva še naprej.Res bi bilo škoda popustiti zdaj,ko si se tako matrala in seveda izgubila kar lepo število kilogramov.Zavedaj se,da če ga zdaj polomiš,naslednjič ne bo šlo več tako zlahka dol. Punce,danes se še naužijte sončka,ker bo potem baje spet slabo vreme. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Spet se vam javljam po dolgem času. Sploh nimam časa prit do računalnika. Natkas tudi jaz sem vesela, da imam "sotrpinke", saj je tako veliko lažje, če imaš še nekoga zraven. Kateri dan vama je danes Natkas in Jordi. Jaz imam danes šele 8 dan. Niseš še stopila na tehtnico, tako da ne vem kakšni so rezultati. Kaj pa vidve? Odkar ločujem prehrano se počutim veliko bolje, razpoloženje se mi je spremenilo za 100%. Res je super, upam samo, da bom tokrat ostala do konca, saj si močno želim, da se poleti ne bom rabla skrivat v kopalkah na morju. Darja2 tebi pa vse čestitke, res sem ponosna nate, le tako naprej. Zdaj pa odhajam, lepo se imejte in upam, da se javim spet kmalu. papa tocka
Evo mene tu med vami........ Danes je moj prvi dan diete in ravnokar jem pomarančo...... Nimam dosti za zgubit (cca 3 kg), pa vendar so te kile moj križ.....sem namreč visoka 160 cm in se mi vse tako lepo vidi če se zredim.....potem pa vse sodelavke strupeno :"si se zredila ne?"....isto kot da mi dajo s kladivom po glavi. ....7.7.07 se poročim, in moram biti "tip top"......imam tako lepo obleko rezervirano in če bom kot prašička Piggy, ne bo lepo za videt..... Čim manj kil in čim več veselja ob novi teži vam želi Šjorca
Lep pozdrav od izgubljene. Saj berem vas večkrat sam ne vem zakaj se ne javim. JORDI, jaz ti lahko iz lastnih izkušenj povem glede ogromne izgube kg, jaz sem pred 2,5 leta zgubila 30 kg, na žalost pa sem jih do letos pridelala nazaj 10. Se pa moram pohvalit, da sem zopet en mesec (danes imam ravno 1.vodni dan) na tej dieti in sem zgubila že skor 4 kg. Darja2, čestitke za izgubljene kg - zdaj sva v isti skupini po izgubljenih kg, a ne? Bodi pridna in ne krši naprej kar veliko da ne boš med povratniki kot jaz. Verjemi, najlažje je prvič vsaka naslednja ponovitev je težja. Marjanca45, moje sožalje ob izgubi očeta. Vem kako je to hudo, saj sem ga jaz zgubila pri 20-ih letih. Rožica, tebi pa čestitke in uživaj v nosečnosti pa čimmanj nosečniških tegob ti želim. kokos
Jaz pa točno vem kdaj moram pogledat na forum. Marjanca, tudi moje sožalje, sem pa vesela ker si se oglasila, čeprav se tudi jaz zelo malo oglašam. Bi morale biti obe bolj pridne kaj ne? Rožica tebi pa iskrene čestitke v pričakovanju. Me veseli da se je oglasilo toliko starih znank, se mi zdi da vse bolj kot ne spremljamo forum samo napišemo bolj malo. Lep sončen pozdrav vam želi tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti