Hojla!
Aha,a takole se mi skrivate vsepovsod!
Očitno prihaja pomlad,da ste vse rožice pokukale na plano.
Al pa so na plano pokukali vaši šlaufki?
Kokos,lepo pozdravljena.Me veseli,da si se takoj spet vzela v roke,še preden bi se vse kile vrnile.Želim ti,da ti tudi tokrat uspe sklatit te kile,pa še mogoče katero zraven.
Marja,vem kako hudo je spet začeti.Kolikokrat sem že jaz začela,pa me je po nekaj dneh minila volja,pol sem se pa basala z hrano in šo šle kile kar gor,pa sem čez štirinajst dni spet začela,seveda za nekaj dni in tako naprej....
Potem pa sem rekla,tako,zdaj je pa dost tega sranja,ker tako vendar ne gre več naprej.
Od petnajstega januarja letos sem spet na ločevalni,vendar ne na tisti strogi,po dnevih,ampak bolj na tej vzdrževalni.Pa sem vseeno izgubila osem kilogramov.
Najslabše je,če ga takole lomiš,ko si za nekaj dni na dieti,potem pa spet ne,pa čez nekaj dni spet začneš.Tako telo ne ve,kaj pravzaprav hočeš od njega in lahko se ti zgodi,da ko se boš enkrat resno lotila diete,da sploh ne boš shujšala.
No,vsaj meni se je zgodilo tako,ko sem nekaj časa hujšala,pa jedla in hujšala pa jedla,potem pa sem konec lanskega leta vendarle resno začela.Po štirinajstih dneh pa ugotovim,da nisem izgudila niti ene deke.
Potem sem začela spet jest in sem se zraven še fino zredila,vendar sem ta čas izkoristila za to,da resno razmislim o svojih prehranjevalnih navadah.
Začeti sem hotela sicer že prvega januarja letos,vendar sem ugotovila,da še nisem čisto prepričana vase,petnajsti januar pa je bil ravno tisti pravi X dan.
Zdaj mi gre kar fajn,sicer se tudi malce pregrišim,vendar se trudim,da je tega čimmanj.
Zelo,res zelo težko sem se pripravila do tega,da sem začela.Vem da bo to še dolga in težka bitka.
Tako,zdaj pa grem mal migat.
Punce,mejte se lepo!
Naj vsak dan bo s soncem obsijan