Ločevanje živil 90. dni - 5. del

No,jaz pa sem prišla od zdravnika,ker me sedaj boli že cel vrat in ne samo grlo,tako da sem si raje nabavila antibiotike.Čaja pa tako spijem zelo veliko.

Tako,sedaj bom deset dni imela poseben tretma,vendar to nikakor ne bo izgovor,da se ne bi še naprej držala diete.

Zdajle grem na krožnik  zelenjavne juhe!

Jankica,hvala za aplavz! 

Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Marjetka cvetka tista pesem je pa res dobra, pa še kako resnična.

Veš, imaš prav, ko bom imela hude čase se bom samo v ogledalo pogledala. Še vedno pa ne vem kako najfanta prepričam da me bo podpiral. Sam je opazil, da sem se kar lepo zredila odkar sva skupaj, ko pa je sedaj zvedel, da sem na dieti pa mu spet ne paše. Nikakor mu ne morem dopovedati, da bi rada bila zadovoljna sama s seboj.

In res nihče drug ne rabi vedet, da smo na dieti, da pazimo na prehrano je super "izgovor".

Lep dan še naprej, jaz pa grem malo počivat, ker sem morala vstat že bo 4 zjutraj.

Papa

tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 16. feb 2007 13:15:40

Najprej bi rada zelo, zelooooooo pohvalila Marjetko Cvetko...Ej svaka ti cast kaj si spesnila....Super je res...Bravo...

Ja Tocka moski....Eh...Ves je dostikrat tako, da tipom ni ok, ce se zenska zredi, ker bi vedno radi ob sebi barbiko, po drugi strani pa jim je ok, ce je tako ker se pocutijo varne, saj si mislijo, da jih bo zenska zapustila, ce bo predobro zgledala in sla z drugim...Vem, da ti je hudo, ker nimas njegove podpore, ampak naj te to ne potre, saj imas nas....Pokazi mu, da zmores...

lp vsem...

lili82

Hojla!

Joj,Točka,ne se ozirat na fanta.Saj želiš shujšati predvsem zase in ne za njega.Ti,kar lepo vztrajaj pri svojem in naj ti bo čist ravno,kaj njemu paše,pa kaj ne.Navsezadnje pa,če mu kaj ne paše,pa lahko tudi gre,kajne.

Ti pa mu dokaži,da zmoreš tudi brez njegove podpore.Dokaži mu,da si boljša in da se znaš postavit na lastne noge.Če te ima vsaj malce rad,se bo že sprijaznil,da si na dieti in ko bodo vidni prvi rezultati,bo celo zadovoljen,čeprav mogoče tega niti ne bo pokazal.

Ti mu kar lepo povej,da si na dieti,pa če mu paše ali pa ne.Prav! 

Hojla punce, kako ste? Vidim, da vam kar gre. A ni tale Marjetka cvetka zakon no. Jaz sama pri sebi opažam, da si mi dala ful volje in sploh ne pomislim, da bi karkoli grešila, če pa že imam kakšne pregrešne misli se pa samo nate spomnim in na tisto dobro pesem, ki si jo napisala, ki je še prekleto resnična.

Meni osebno ful pomagaš in sem na dobri poti. Kg kar vidno izginjajo in me že vsi hvalijo kolk sem pridna. Jaz pa ful vesela, seveda. Ker zdaj se mi pa že res ful pozna in lahko že prav vse cunje oblečem, kar po porodu ni bilo možno. Sem jih povlekla samo do stegen, zdaj sem pa vsa važna, ker mam spet kar naenkrat veliko hlač za oblečt, JUPIIIII.

No danes imam pa sadni dan in se mi je prav lepo izteklo, da bom jutri lahko meska papala. Gremo na kosilo, ker ima naša malčica jutri krst.

PUNCE FAJN SE IMEJTE PA PRIDNE BODITE, PA VSE NAJ, NAJ VAM ŽELIM.... 

LP 

darja2
Zdravo punce! Res je, da jaz hujšam za sebe ne pa za njega. Bom vztrajala pri svojem in ko bo videl, da mislim resno bo potem tudi on mene jemal resno. Tako kot je ena rekla (oprosti, pozabla sem katera), da samo pazimo na prehrano, tako tudi jaz zdaj sedaj govorim tistim, ki mi kaj ponujajo od dobrot pa nočem. Ne rabijo vsi vedet mojih razlogov zakaj to počnem. Punce še veliko dobrih rezultatov vam želim, tokrat upam, da bo tudi meni uspelo.;) tocka

Živjo!

Po dolgem času se vam moram malo javit, predvsem zato da čestitam Marjetki!!!!

Marjetka ti si CARICA!!!!  Prava pesmica.  Zberi te tvoje pesmice in jih ovekoveči v kakšni zbirki. Predvsem pa se podpiši podnje, da jih ne bodo "kradli" in se drugi ponašali z njimi. Sem že večkrat zasledila na forumih tvoje pesmice, seveda sem jaz pač takšna, da ne morem bit tiho in vedno povem, da so te pesmoce svoja umetnija.

Frankinja, vstrajaj in razloži prijateljem da si na dieti. Lahko pripraviš Figove kroglijice iz rinine knjižice in jih, kot sladico ponudiš ostalim.... Če pa se že pregrešiš, pa se nič ne sekiraj, lepo nadaljuj z dnevom, ki sledi. In vse bo OK.

Želim vam čimveč minus kilogramov.

LP. Rožica.

Spet prišel je tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rožaste špangice. A kaj se čudo čudno tu godi, tangice premajhne so za številke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nič ne pomaga jok in stok, treba bo v nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjša zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepše bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fantje že cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se špeh okrog ne gunca... IN TAKO SEM ODGOVORILA .... Pri meni se vseskozi gunca, tud'' kmet ma raj'' debel''ga junca, airbag je tud'' priporočljiv, če hočeš biti manj ranljiv. In pa: vemó, da suhe babe so prepogosto volje slabe, nataknjene in neprijazne in mlahave kot vreče prazne. Poskusi sam in videl boš, kako lahko gre vse na nož, če moraš dan za dnevom biti sestradan in z vrvico v riti.

Marjetka cvetka odgovarja:

Tebi se naj kar gunca

okoli sosedovega junca,

pa bomo videli,kakšne boš ti volje,

ko porivala boš špeh na domače polje,

ko sredi poletne boš vročine,

preklela svoje "seksi"obline,

ko kleče krompir boš plela,

si shujšati boš zaželela. 

Marjetka cvetka bo pa fit,

prvi bo poletni hit,

ko šla bo na našo lepo obalo,

vsi bodo občudovali njeno vitko postavo.

Ona pa se bo smejala na glas,

ko svetovni lepotec jo prijel bo čez pas,

za takšen trenutek se je splačalo

imeti v želodcu hrane bolj malo!

PS:Tisti del pesmice,napisan z rdečo NI moje delo!!!! 

Mogoče koga zanimajo polpolnozrnate miške brez jajc in mleka ?  Primerne za 3md in za vse ki se prehranjujejo ločevalno. Meni so zelo dobre.

Če je kdo zainteresiran, bom napisala.

Aki
Ja seveda aki ti kar napiši, saj veš vsi novi recepti so dobrodošli. Si bom pa še kdaj miške naredila, da bo malo drugače. No jaz moram povedat, da sem bila danes pridna. Naša devet-mesečnica je imela krst in smo jedli zunaj, lepo sem papcala meso, zelenjavo in solato, ostalo mi ni niti malo dišalo pa tudi sladkim dobrotam sem se z lahkoto ubranila. Mi je uspelo in sem od vse žlahte prejemala same lepe pohvale kolk me je manj. No meni grejo dnevi proti koncu, v sredo imam zadnji vodni dan potem pa veselo naprej. Ful sem se navadila tega ritma in bo zaenkrat kar ostalo tako kot je. Mi paše ta način pa še ene devet kil moram spravit dol do poletja kar pa mislim da ne bo težko glede na to, da sem jih že toliko, moram pa rečt, da sem ful bolj samozavestna in da se sedaj lažje pogledam v ogledalo kot pa pred parimi meseci, ker je bila pa živa katastrofa po porodu. Pa koliko se je lažje premikat in gibat s toliko kg manj. Pa koliko lažje se je s postelje spravt raje ne govorim, no tko jaz sem se razpisala zdaj pa grem lahko spat, ker je bil danes prav en naporen dan. PA LAHKO NOČ VSEM IN VELIKO SREČE PUNCE PA NE OBUPAT, KORAJŽA VELJA..... darja2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti