Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Čestitam klavdijaB! Jaz imam danes prvič vodni dan. V enem mesecu sem shujšala za 4 kg. Počutim se ok. Upam da do večera ne padem stran. hehe bebushka
Živijo tudi od mene po dolgem času! Opažam, da se z Rožico velikokrat istočasno odločiva povedati vam, da sva še tukaj z vami. Z istim namenom sem šla danes na ta naš forum, kot Rožica. Želela sem čestitati Marjetki Cvetki za pesmico, ki kroži po mail-ih in ob temu pomislila na naša srečanja, krohotanja in čudovito preživete popoldneve v Santani. Marjetka Cvetka super! Kaj, ko bi se čule, ko boš ozdravela pa se zopet dobimo na kavici, čaju in litrih vode? Rožica kako si kaj? Kako Koroška? Imate kaj snega ali ste na suhem tako kot mi? Encijan, kako pa kaj tvoja nosečnost? Se mi zdi, da se veseli trenutek približuje, ali ne? Podravljam tudi ostale stare znanke, uživajte in imejte se lepo! Vsem novim pa veliko sreče z dieto! Bonaca bonaca
Ojla... Samo toliko, da vas pozdravim in vam sporocim, da sem se vedno z vami in se nisem obupala...Vceraj zvecer sem se sicer res borila sama s sabo, ko mi je zlobni duh svetoval, da naj si pripravim nekaj konkretnega za pod zob, a na sreco mi je uspelo ta glas premagati....Jeee... Bodite mi dobro...Pozdravcek vsem... lili82
Preživela sem 1. vodni dan!!! Na žalost sem morala malo jesti (juha in banana), ker je bil PMS premočen in mi ni bilo dobro. So mi pa zjutraj tako hlače dol lezle, da sem morala vzeti pas. Še naprej lep dan! bebushka
Pozdravljene suhice. Evo kot da bi vedela se tudi jaz oglašam po dolgem času prav tako kot Bonaca. Marjetka Cvetka berem da si uspešna pri dieti...ČESTITAM...kar tako naprej. Jaz sem po zadnji dieti pridelala 10 kg in jih trenutno poskušam sklatiti a kaj ko se mi vsak večer pred očmi prikazuje takšna gromozansko velika pizza. Pa se ne dam. Marjanca, Helena, Dušanka, lanes, Encijan .....kako ste kaj? Daj javite se še ve kaj da vidimo kaj se z vami dogaja. Tudi jaz prav pogrešam našo kavo...bi se morale spet enkrat dobit...kaj Marjetka nas boš zbajkala skupaj ko se pozdraviš? Upam da se bom spet kaj kmalu spravila na forum, do takrat pa bodite kar se da pridne in ne nasedajte svojim luštam... Lepo vas pozdravlja tuna
Hojla! Pozdravljene stare sablje!Bonaca,Tuna! Tudi mene že daje nostalgija po starih časih. Saj sem uspešna,ko si grem dieto,žal pa ta uspeh takoj zbledi,ko je diete konec in je treba na vzdrževanje. Tako je vedno znova in znova,hujšanje in potem basanje z hrano,pa spet hujšanje. Dieta bo zame uspešna,ko bom ugotovila,da znam držati novopridobljene ne,novoizgubljene kile. Eh,no! Ko bo konec s temi virusi(trenutno je v bolnik moj dragi),se bomo pa res morale dobiti na kakšnem čveku. Mejte se lepo in pridno se držte diete,kajti v deželo prihaja pomlad! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Punce zdravo? Kako ste, kako vam gre? Jaz sem imela včeraj zadnji 3. vodni dan. Sem se ravnokar stehtala in zmerila in rezultati so odlični. Ful sem ponosna sama nase, sem več kot zadovoljna, čeprav ni še tista moja idealna teža ampak vseeno sem FUUUUL VESELA.....YESSS- darja2

Tudi jaz se oglašam po dolgem času. Osem dni sem preživela v bolnišnici - začetek pljučnice, za zraven pa še razna vnetja, nič kaj prijetno. Zdaj sem doma in se počutim že dosti bolje, antibiotiki delajo čudeže. Mislim, da tako hudo bolna nisem bila že od osnovne šole (tega je res že zelooo dolgo). No, zdaj se pustim razvajati doma in ni mi hudega.

Darja2, iskrene čestitke! Upravičeno si lahko ponosna in vesela in mi vsi s tabo! Pa kako hitro so minili tile meseci, kajne?

Marjetka cvetka, vidim, da si spet v akciji, tvoje pesmice so prava poživitev in motivacija.

Tudi jaz se strinjam, da bi se lahko spet dobile na kavi takoj, ko bo mogoče.

Pa še: vsem novim izrekam dobrodošlico, vsem pa veliko uspeha pri zbijanju kg!

Lep, sončen pozdrav

darkad
Čestitam! Super! bebushka
Darja2, daj še malo cifer sporoči, drugim za vzpodbudo! Koliko minusa si pridelala v tem času? Pa seveda vse čestitke! Bonaca, ja, se počasi bliža moja ura, še kakšen teden, dva, tri v enem kosu, potem pa se začne novo poglavje v mojem/našem življenju. Ste obljubile, da boste "navijale" zame, upam da niste pozabile... Darkad, me veseli, da se bolje počutiš, se ti oglasim na ZS... L.p. vsem! Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti