Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce hvala lepa za vse nasvete in podporo. Bo mi zelo pomagalo. tocka
Vsak dan sproti, da bo šlo. bebushka

Pozdravljene...

Kako ste mi kaj v tem lepem soncnem dnevu?...Jaz sem ful ponosna nase, ker sem vceraj sedela poleg peciva pa ga nisem jedla ...

Noro kako minevajo dnevi...Ko se ti zdi, da je tri mesece cela vecnost, potem pa dnevi tako hitijo, da se sam ne ves kam gre cas...

Tocka...Le odlociti se moras...Tako je vsaj pri meni...Ko bos imela pa temne trenutke se obrni na nas...

Skupaj nam bo uspelo....

Lep dan...

lili82

Škrobni dan je zame najbolši. Toliko različnih in dobrih možnosti za uživanje! Danes sem pripravila pečen krompir z bučkami. Čudovito!!! Poiskusite!

http://3mdobroki.moj-album.com/

Lili... Meni se napovedujejo v soboto temni trenutki, ne vem če bom zmogla tako preizkušnjo. Grem na izlet, navada je pa taka, da vsak nekaj prinese za pod zob. Na postankih pa se pupa in papa. Midva pa na sadnem dnevu.

Pomagajte!!!!!!!!

frankinja

Ojla...

Hmm frankinja to se res odlicno slisi, jaz pa sem bla kar na rizu. Ga imam zelo rada tako da mi ni panika...

Frankinja kar se tice sobote...Nesi si poleg mesan kompot, jaz tako resujem krize sadnih dni, ko sem v sluzbi in delam s hrano...Ce pa se bos kaj pregresila se ne sekiraj le potem se dalje drzi nacrta...Mislim, da tu in tam se v treh mesecih skoraj vsak pregresi, paziti pa moramo, da nam to ne preide v navado...Drzim pesti...

lp

lili82

Hojla!

Bravo Janči!Me veseli,da ti je uspelo.Saj je res hudo,takšna sprememba,ampak enostavno se ne smeš smiliti samemu sebi.

Ne si govorit,da ti je hudo,ker ne smeš jesti tega,pa onega.Veste kaj je hudo?

Da dol z nas visi tisti grozni grdi špeh.Saj se vendar trudimo zase,za naše boljše počutje.

Ja Točka,kaj nas gor drži?

Pojdi in se poglej v ogledalo.Vsakokrat,ko se te bo polastil obup,se poglej v ogledalo pa ti bo hitro minilo,da bi obupala.

Seveda nas gor drži tudi tale forum,brez katerega bi že tudi jaz davno obupala,tako pa vztrajam na svoji poti,saj tale dieta ni samo za tri mesece,ampak se bom očitno tega sistema morala držati celo zivljenje,če ne bom želela na stara leta hoditi okoli ko ogromna vreča špeha. 

Frankinja,ti se kar lepo obloži z različnim sadjem,ne pozabi na študentsko hrano.

Lepo razloži ostalim,da se pač moraš paziti pri hrani,saj ni nujno da vsakemu razlagaš,da si na dieti.

Ponudi sadje še ostalim,pa nekako že bo.Včasih je najbolje reči,da te boli želodec ali pa da ti je slabo in da si res ne bi izleta rada še bolj pokvarila.Pač nekaj!

Navsezadnje pa tudi,če se boš pregrešila,pa imej sadni dan v nedeljo,saj tudi ni take panike.Potem pa v ponedeljek normalno nadaljuješ z škrobnim dnevom.

Drugače sem pa trenutno prehlajena,pa še grlo me boli. 

Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Tole si poglejte,posebno tisti dodatek spodaj! 

Spet prišel je tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rožaste špangice. A kaj se čudo čudno tu godi, tangice premajhne so za številke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nič ne pomaga jok in stok, treba bo v nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjša zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepše bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fantje že cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se špeh okrog ne gunca... IN TAKO SEM ODGOVORILA .... Pri meni se vseskozi gunca, tud'' kmet ma raj'' debel''ga junca, airbag je tud'' priporočljiv, če hočeš biti manj ranljiv. In pa: vemó, da suhe babe so prepogosto volje slabe, nataknjene in neprijazne in mlahave kot vreče prazne. Poskusi sam in videl boš, kako lahko gre vse na nož, če moraš dan za dnevom biti sestradan in z vrvico v riti.

Punce,ne takole razmišljat,raje se ravnajte po prvem delu tele pesmice! 

Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Dobro jutro!

Jaz na srečo še nisem imela krize, se pa občasno pregrešim. Je pa res, da mi, odkar tako jem, čokolada več ne "diši". Prej sem jo lahko pojedla na kile (hehe), zdaj pa mi je mučno ko jo pojem. Manjka mi edino juha (prej sem jo jedla vsak dan). Ja, pa vsak dan telovadim in probam čim več pešačiti. Danes imam beljakovine in komaj čakam kosilo.

Lep dan še naprej!

bebushka

Marjetka cvetka,

jankica

Marjetka, ti si pa res cvetka!

Upoštevala bom tvoj nasvet, če ne bo šlo drugače bom pa uporabila v nedeljo sadni dan. Drugi teden mi "stoji naprej" še nekaj preizkušenj (možev rojstni dan, druženje s prijatelji) in če ne bom

trdna, bo šel ves dosedanji trud po zlu... hvala za nasvete... Pomaga... Začetno infekcijo v grlu pa boš najlažje pregnala tako, da spiješ veliko čaja, s tem spereš bakterije v prebavni trakt. Meni to zelo pomaga, spijem tudi več kot 3 litre tekočine. Pij ga skozi ves dan po požirkih.

Lili, tudi tebi se zahvaljujem za podporo. Sladkarijam se najlažje odpovem. Mesnine, to je pa že druga pesem, vendar opažam, da je že veliko bolje kot je bilo prve dni diete.

Imejte se lepo!

frankinja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti