Ločevanje živil 90. dni - 5. del

MARJETKA CVETKA FUL SI CARICA, BRAVO. KOLIKO SI PA TI ŽE SHUJŠALA?

JA TO SE PA STRINJAM S TABO NAJBOLJŠI FORUM IN NAJBOLJŠA DRUŠČINA, DOBRODOŠLE VSE NOVE PA TISTE TA TIHE TUDI VSE NAJ, NAJ VAM ŽELIM. PA ITAK NA ZDRAVJE NA LEPE POSTAVICE POLETI NA MORJU.( DA BOMO LEPE)

darja2

Pozdravljene vse skupaj!

Moj 1. dan je minil, za zajtrk mandarine, za kosilo žrebičkov zrezek, kos kruha, solata.

Mož mi je pojedel zrezek, ki sem si ga pustila za večerjo. Začela sem jesti šunko in sicer brez kruha, ko me je napadla ''ta lačna'' in sem poleg jedla še kruh. Nato pa še kos peciva. Šmrk!

Čisto sem bila razočarana nad sabo, a danes je nov dan, nadaljujem s škrobnim dnevom in se ne bom več prekršila! Čestitke vsem, ki ste dosegle tako lepe rezultate in s tem dajete krasno vspodbudo drugim.

Danes nadaljujem in se ne dam.

Pozdravček vsem ! 

*janči*

Aja, tudi jaz se ne morem odpovedati kavici z mlekom. No, lahko bi se, ampak tako lepo zjutraj uživam ob njej.

Čau! 

*janči*

Hm,Janči,tole pa ni najboljša napoved zate,če te že kar prvi dan takole vrže.Daj vprašaj se,ali si zares čisto prepričana vase da boš zmogla napor treh mesecev.Mislim da kar vsako takole zanese in se malce pregrešimo,ampak punca draga,ne že kar prvi dan,celo verjetno ne niti prvi teden,tam tisti teden pred vodnim dnem se pa že začne kazati rahla kriza.

Daj premisli dobro še enkrat,pa možu pošteno razloži da si na dieti in ga prosi,da naj se tvoje hrane ne dotika,če želi imeti poleg sebe lepotico.

Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Joj mene pa še vedno taaaako zob boli, sem bila danes pri zobozdravniku pa še vedno boli, da sem kar živčna pa ušesa joooj.

Danes imam pa vitaminčke in ne bo problema, ker mi sploh kaj drugega ne paše bom kar na pomarančah in mandarincah danes.

Ja Janči tole pa ne bo dobro, vem da je težko na začetku ampak dam prav marjetki cvetki, je prav da te tkole malo okara, pomaga, vsaj pri meni. 

LP 

darja2

Se lahko še jaz pridružim? Sicer je to že moj 42 dan diete, pa je šlo že dol cca.13 kg. danes imam  na jedilniku, pa paradižnikovo solato, pa kos domačega polnozrnatnega kruha.

Že kr nekaj časa vas berem, pa ste res  družba

Stripy007

Pozdravljene!

Kakor vidite sem popolnoma nov član v kulinariki, zanj pa sem se odločila predvsem zaradi vaših debat,  druženja in  zaradi podpore, ki si ga dajete za uspešnejše hujšanje.

Oba z možem že 23 dni preizkušava to dieto in nama gre za enkrat kar dobro. V glavnem ne grešiva, najtežje pa prenašava sadni dan in danes sva ravno na njem. 

Tudi midva ne moreva brez mleka v kavici in je to edini greh, ki sva ga do sedaj naredila. Oba sva starejša in to počneva zaradi zdravja. Po pravici povedano pa se imam že "za dost" s temi kilami.

V tem času sem spravla dol 4 kg, mož pa 2 kg in sva zelo zadovoljna.

Oglašala se bom samo jaz saj mož niti slučajno noče za računalnik. 

LP

frankinja
DOBRODOŠLE ??!!!!!!!! BRAVO PUNCE.... darja2
Dobrodošli vsi tanovi,lep večer. kepca

Hej...Najprej se iz srca vsem zahvaljujem za dobrodoslico..Zlati ste...

Danes imam svoj prvi sadni dan..jeee ...Pa presenetljivo lahko mi gre...

Emm kar pa se kavice tice mislim, da en mickeni greh pa si ze lahko privoscimo....Tako da tudi jaz gresim in temu se ne mislim odpovedat....

Bodite mi dobro....

lili82

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti