Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla!

Ja,super,punce!Več ko nas bo,lažje bo nam.

Dobrodošli tudi Frankinja in Stripy.

No,ko ste že toliko omenjate kavico z mlekom:jaz kave sicer ne pijem,pač pa večkrat za zajtrk poleg sadja pojem kakšen nevadni LCA jogurt,včasih pa kakšen košček polnozrnatega prepečenca,pa kile gredo vseeno dol.

Od petnajstega jamuarja sem izgubila sedem kil,kljub temu,na nisem na tem strožjem režimu diete,ampak bolj na tistem vzdrževalnem.

Tako,da si le privoščite to svojo kavico,da boste z veseljem začele dan!

Mejte se lepo! 

Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Hvala za dobrodošlico. Prosila bi, če ima kdo kakšen izviren recept za OH dan, sem se počasi že naveličala testenin s polivko in zelenjavnih pic. Rada bi izvedela kakšen recept z piro, ali pa proseno, ajdovo kašo,...

Stripy007

Pozdravček!

Kak ste?

Jaz super, še posebno danes, ko sije zunaj tako lep in topel sonček.

In kaj si začnete?

Jaz sem v službi in ker so bejbe na malici, sem jaz sama v pisarni in sem rekla, da vam napišem nekaj besed.

Ful sm happy, da sm dala dol 6 kil v mesecu dni, upam, da jih dam vsega skupaj dol najmanj 10 in upam, da mi uspe.

In kako vam gre 3md?

Naj vam pozdravim vse nove...se veselim, da nas je iz dneva v dan več.

PAPA

saby

Dober dan!

Tudi sama se zahvaljujem za dobrodošlico, zadovoljna sem, da sem se vam pridružila. Z veseljem  (če bi lahko) bi spila na ta račun kozarec modre frankinje.

Stripy... poizskusi kdaj makarone z drobtinicami, prepražene na žlici olja, zraven pa zelena solata. Za spremembo, da ni vedno isto.

Prosena kaša pride v poštev na Š dan. Koščke krompirja prevreš, dodaš oprano proseno kašo, sol, poper, lovor. Ko je kaša mehka zabeliš s prepraženo (do rjavega) čebulo. To sta dve stari slovenski jedi s kmetov. Ampak meni je zelo dobro.

Imejte se lepo! 

frankinja

Pozdravljeni vsi...

Moj drugi beljakovinski tece brez problemov, me pa prava preizkusnja caka zvecer, ko bom v sluzbi...Ampak mi volje tokrat ne manjka tako, da mislim, da bo slo....Se bom spomnila na vse vas pa mi bo kar lazje ...

Carpe diem...

lili82

Lep pozdrav punce!

Po dolgem dolgem času sem spet tukaj. Občudujem vse vas, ki imate ako močno voljo, da vztrajate. Kaj vas gor drži, v čem je skrivnost? Jaz vedno znova obupam. Kg so nažalost še vedno tu. Odločila sem se, da bom začela z 1.marcem in upam, da me boste podpirale, ker brez vas mi ne bo uspelo. Zanima pa me, če ste v teh 3 mescih tudi kaj športno aktivne, če ja, me zanima kako?

Lep preostanek večera še naprej!

tocka
No jaz se zopet javljam, enostano se mi ni ravno dalo pisat. Moj prst je o.k., telovadba tudi, fitness tudi. V petek imam merjenje. Pa bomo videli kaj bo. NO ja, vem, da imam konfekcijsko številko 38, he, he... Ker sem si kupila nove hlače, ki so mi čisto prav! Točka, pri tej dieti je priporočljivo biti športno aktiven, ker gredo, saj v mojem primeru, kile lažje dol. Jaz hodim 3 x na teden na fitnes, 2 do 3 x na teden pa doma izvajam Pilates, ali pa vaje na žogi. Drugače se ti pa splača tudi na dolge sprehode hodit, ker takrat, če je verjeti moji fitnes inštruktorici, izgugljaš največ maščobe in si krepiš mišice. Jaz imam zopet en problem, menstruacija mi zopet zamuja, test nosečnosti je negativen, da ne bo pomote. Mislim, da mi je malo dieta hormonsko ravnovesje porušila. No ja bomo videli. Vse nove dobrodošle, vse stare kar tako naprej, pa se beremo in pišemo! Pa smejte se in lepo se imejte! Levinjav

Halo!

V torek (20.02.) imam prvi vodni dan. Do zdaj sem shujšala 3,5 kg (začetna teža 65 kg pri višini 165 cm). Super mi je, ker sem vegi in nimam težav z jedilniki. Upam da bom tako "vesela" še naslednja dva meseca.

Pozdrav vsem bojevnicam!

bebushka

Marjetka cvetka, možu sem povedala svoje!!!

Škrobni in OH dan sta uspela, sploh pa OH dan, pa še valentinovo je bilo, tako da sem si zvečer privoščila čokoladne bonbone .Res je, se človek kar zamisli nad sabo , če ti nekdo po pravici pove kako in kaj. 

Danes imam vitaminski dan in celo škatlo sadja, tako da bo šlo.

Hvala vam za podporo, točka ti se pa kar loti diete, boš videla  , da bo šlo. Jaz sem ti zelo podobna.Poletje se bliža in res je hudo v najhujši vročini ždeti v kavbojkah in dolgi mikici.

Lep dan vsem!!!!

*janči*
Ja, pa še to: Marjetka res ti hvala, je pomagalo, sem srečna , da sem med vami!! *janči*

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti