Ločevanje živil 90. dni - 5. del

LILI82, jutri začni pa bo, boš videla, da bo šlo.

Ja Urša grem kar naprej, kaj bi pa lahko bilo narobe? Res da piše v knjižici naj je trimesečni presledek preden se ponovno odločiš, ampak jaz ne vem zakaj ne bi šla naprej. Hočem dat še ene 9 kil dol. Sem jih pa že blizu 20 dala dol. Pa še nisem zadovoljna, a do poletja je še nekaj časa in vem, da bom zmagala, vam ki se pa še odločate pa ne odlašajte sam začnite pa še to: DELUJE!!!!! 

NOČKA... IN PAPA 

darja2

Hvala za podporo! Jutri začnem zares, vikend me je še premamil s hrano!

V planu imam shujšati 20kg. Verjamem vase in želim tudi vam veliko uspeha.

LP Jana 

*janči*

Hojla!

Janči,pozdravljena še ti med nami.Upam,da ti bo start uspel.Pa kaj berem,da si šla celo k hipnotizerju.Vedno me je zanimalo,kako je s to rečjo,zdaj pa sem končno dobila odgovor.

Nič ne pomaga!

Ja normalno da ne,ko pa je treba te zadeve razčistit sam z sabo,ne pa da nam nekdo drug brska po naših glavah.

Pa le brez skrbi,tukaj gori smo boljši kot vsi hipnotizerji,psihologi in čarodeji na svetu,ker zares razumemo,kaj nas teži(predvsem kilogrami kajne) in kako hudo je,ko se je treba boriti za vsak kilogram,ki bi se ga radi znebili.

Tukaj bodrimo drug drugega,se tolažimo,če pa je treba,pa tudi koga malo oštejemo.

Zatorej kar pogumno v našo druščino za naš lepši in bolj vitek jutri.

Saby,tudi jaz sem danes na vodi,oziroma bolj na čaju pa še verjetno na kakšni multivitaminski šumenki.

Levinjev,a tvoj prst je zdaj vredu?To sprašujem zato,ker trenutno jaz trpim bolečine na palcu desne noge.Pa to po čisto lastni neumnosti in nerodnosti.Mi je padla ena težka kastrola nanj.

Punce,tako,še vedno migam,čeprav zdaj bolj počasi.Mejte se lepo!

Saby,na zdravje!!!!!!

Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Ojla...

Darja2 najprej naj ti povem, da te obcudujem in si zasluzis vse cestitke ob uspehu,ki si ga ze dosegla...

Jaz sem zacela v soboto, tako da imam danes svoj prvi oh dan...Jupi...Imam pa eno vprasanje za vas.Zanima me, ce vsi pijete juho po obrokih in ali ima to nek bistven pomen?

Pozdravcek vsem....

lili82

Čauči!

Kak ste?

Jaz super, edino zebe me ful...ker sem kot Marjetka Cvetka na vodi...pa še gorilec nas nekaj zafrkava, tak da sem bolj ali manj pod odejo.

Marjetka Cvetka, kak dolgo pa si ti na dieti? Jaz mam danes mesec dni al kak se že to šteje, pač prvi vodni dan.

Moram priznati, da tu pa tam malo grešim, ko si naredim kapučino na vodi...ampak kaj si naj...nisem tako dosledna kot v 1. krogu, a kile gredo vseeno dol. Vam jutri javim koliko je šlo po 1. h2o dnevu.

lili82, jaz ne pijem več juhe na beljakovinski dan, spijem jo samo, če jo slučajno tisti dan imam, ne zdi pa se mi bistvenega pomena.

Lep ponedeljkov večer vam želim...

PAPA

saby

Joj saby, si me spomnila kolko je mene zeblo na zadnji vodni dan, ki sem ga imela. Ej prav noro, da sem se prav tresla pod dvema odejama na kavču.

Jutri pa le sporoči veselo novico, koliko kg je šlo dol. A boš? Pa ti tudi Marjetka cvetka, se mi zdi da si ti tudi na čajčku danes? No obema želim veliko minusa?

Jaz tudi juho ne pijem redno ampak ko pa jo, obvezno na koncu obroka. Ja tudi jaz vsak dan grešim namreč ne morem se odpovedat kavici z mlekom vsako jutro. Ko pa tako paše, no nisem se ji odpovedala pa kg vseeno grejo dol.

Joj najhujše pri meni je trebuh, ki je še vedno ostal od drugega poroda. Upam, da se ga bom kdaj znebila. 

PUNCE ŽELIM VAM VELIKO SREČE PA LAHKO NOČKO PA SE BEREMO.

LP

darja2

Janči, kako gre? Jaz začenjam danes, v planu imam 10 kg. Sem pa že velikokrat začela, pa me je tako kot tebe premamila hrana, ampak tokrat gre zares.

Veliko uspeha

dvojčica

Helo!

Kak ste?

Jaz super, edino grlo me ful nekaj boli, peče...drugač pa sm čist zdrava.

Da vam povem, da sm ful ponosna nase...po enem mesecu oz. po 1. vodnem dnevu imam 6,4 kg manj. Ful sm zadovoljna...upam pa, da mi uspe do konca diete dati dol kakih 12 kg. Ful bi bila vesela...

Tudi sama grešim, ko si delam kapučino na vodi...ampak kaj si morem, ko pa je tak dober....

LP

saby

Hojla!

Tako,čajno vodni dan je uspel,zdaj sem pa se že potolažila z navadnim jogurtom in jagodami.

Jaz si trenutno ne grem tistega strogega režima diete ampak bolj blagega,torej tistega vzdrževalnega.

Včeraj se mi je pač zdelo,da bi imela vodni dan in nisem se zmotila,Počutim se odlično.

Lili in dvojčica,tudi vidve dobrodošle na najbolšem forumu in v najboljši druščini na svetu.

Jaz pa juho obožujem,zato si jo skoraj vedno privoščim,no včasih pa tudi pozabim nanjo in to ni nič hudega,ker kile gredo vseeno dol.

Punce,le tako naprej!!

Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Super saby, kar tako naprej. Ta drugi mesec se ti bo mogoče malo vlekel in boš mislila, da se teža nikamor ne premakne, samo ne obupaj pa bo. Pri meni v drugem mesecu ni šlo skoraj nič dol cca.2 kg. No pol pa spet začnejo kile letet dol. V prvem mesecu mi je šlo pa največ.

Dvojčica tebi pa tudi vso srečo, tistih 10 kil se boš zelo hitro znebila boš videla.

LP !!! PA VELIKO VODICE!!!!

darja2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti