Ločevanje živil 90. dni - 5. del

encijan, hvala ti. že grem namakat rozine!!! lp meta meta22
Ursa40,bravo! Zdaj pa le pogumno naprej! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Tenks punce za spodbudo.Res pomaga pri premagovanju kriz.Encijan se ne rabim merit.samo hlače oblečem pa vem če me je kje kaj manj. Poročam še naprej . Lepo pa radi se imejte. ursa40
Pozdravljeni! Sem čisto nova na tem forumu. Zelo rada bi se vam pridružila pri ločevalni dieti, ker mi je zelo všeč, da se vspodbujate, si svetujete...Bila sem že velikokrat na dietah, pri hipnotizerju v Poreču, pri zdravnici ...in še nikoli mi ni uspelo. Čutim , da mi bo mogoče z vami le ratalo...če se bom le potrudila in z vami korakala proti uspehu. Ne vem zakaj se zmeraj odločam , da bom z dieto pričela na ponedeljek! Tudi tokrat sem mislila tako, a me je prešinilo in sem si rekla: jutri! Z jutrišnjim dnem začnem! Upam, da lahko sodelujem z vami. LP *jana* *janči*
Janči pogum velja .Začni tisti moment,kjo te prešine ideja ,ne prelagaj na jutri,naslednji teden,itd. Potem pa se prebijaš iz dneva v dan. Veliko uspehov vsem nam. Radi in lepo se imejte. ursa40
Janči pozdravljena in veliko uspeha.Lep dan vsem. kepca

Pozdravljene ljubice!

Kak ste?

Jaz super...danes sem na sadnem dnevu, jutri pa prvi vodni dan, komaj čakam, da bo mimo...moram pa priznati, da me ni strah vodnih dni, ker sem jih vedno brez problema prebrodila...

In kak vam gre dieta?

Lepo nedeljo.

PAPA

saby
Ojla punce, prav nič preveč niste zgovorne, no. Upam, da niste obupale!!! Kje pa ste vse? Levinjav, Marjetka cvetka, Darkad, Urša40........
Malo se z barvami igram...
No jaz imam danes škrobni dan in sem rižotko z zelenjavo papcala in solatko. Ful je blo dobr in že komaj čakam, da jo bom tudi za večerjo. Drugače mi gre pa kar uredu, čez 14.dni se meni moja 3-mesečna dieta zaključi ampak sem se odločila, da jo bom malce podaljšala, ker je bilo kar nekaj kiksov okoli novega leta. Potem pa novi krog, ker še ni taprave teže.
LEPO SE IMEJTE PA LEPO NEDELJO, KOLIKOR JO JE ŠE OSTALO.

LP

darja2 Sporočilo je spremenil(a) darja2 dne 11. feb 2007 17:01:01

Darja !

Povej mi prosim ali boš v drugi krog šla brez trimesečne pavze,kar takoj naprej??

Je fino a ne ,ko sta Bojan in Jernej tole neredila ,de se lahko malo igramo

ursa40
Pozdravljene sotrpinke in sotrpini... Se ze dlje casa odlocam, da se vam pridruzim in zdaj sem se koncno spravila poleg...Ze vnaprej se vam zahvaljujem za moralno podporo ... Upajmo, da uspe.... Lep vecer vsem vam... Se beremo.. lili82

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti